39

Българин

преди 12 години

До 37 Мръсен турски ***. Смей се, ама да не те стига, че тогава ще ти се види тесен света. Това е дете бе ***. В нормална държава шофьора на автомобила финишира за цял живот.***. Дано се оправи детенцето.

38

Анонимен

преди 12 години

Трябва ли да ти казвам колко тъпо *** си - абсолютен ***, като българските са ти проблем ходи си в родината на Юг от България, там при онези със забрадките

37

Анонимен

преди 12 години

edna bulgarka po malko ne proplem hahahh

36

Алов

преди 12 години

Какво лошо съм казал!? Да не би да е по- добре като щерката на Горсов дето осакатя ,а той после проигра и изпи даренията. И тук ще стане същото.

35

Анонимен

преди 12 години

33, баси извратеното чувство за хумор на твоя боглесно е да кажеш "така е рекъл господ" - оправдава всичко, даже и пресъпното нвспазване на правилата

34

Анонимен

преди 12 години

Едната кола е спряла, а другата я е отнесла - случва се почти винаги, когато спра на пешеходна при двулентово движение. Дори веднъж в дясната лента имаше спрели таксита и един *** все пак се промуши!!! Страх ме е да дам предимство на пешеходеца, може да му направя мечешка услуга!

33

Анонимен

преди 12 години

Такава е била божията воля: едно малко, невинно детенце да бъде блъснато от кола и после да изпадне в кома с опасност за живота. Бог работи по мистериозни начини.

32

marina

преди 12 години

A be, toq *** Alov nqma li da go bannete veche???!!!!

31

аноним №13

преди 12 години

въпросът е,че нямаме никаква етика и уважение към другия.пиша го като човек бил в доста държави и с доста наблюдения.В Бг е законът на джунглата-всеки е враг на пътя, няма елементарно уважение.Прави впечатление, че тези с по-лъскавите коли са по-склонни да карат по европейски, понеже са били навън и са виждали, а тарикатите с трошките си карат като на село.Е, това не важи за големите черни джипове, завиващи наляво както описах,това за тях е задължение предполагам.И на запад карат Х6 ама не така.

30

Анонимен

преди 12 години

истината е , че никой не следи спазва ли се правилника или не... много е наложително да се преразгледат и коригират наказанията... наслагаха камери, и кво ? въпреки камерите примерно по цариградско джигитите си карат както им е кефкато спра пред пешеходна пътека, *** от ляво даже не се замисля що съм спрял и профучава... ей такива газят децата ... пък после "*** за първи път ми е, нямал съм досега сериозни нарушения" и прочие бла-бла... а несериозните кво са ?

29

sekom

преди 12 години

*** на сайта моля вьршете си работата - премахнете коментара на *** - той / коментара, а и автора му / са СРАМ за нормалният човек

28

фиат

преди 12 години

Аз ще спра на зебрата, ама ненормалника, който кара зад/до мен ще спре ли? Преди седмица така спрях, един зад колоната зад мен се изнесе и с *** газ ме задмина! Аз бях спрял и вече пресичаха хора! А един веднъж пресече ДВОЙНА непрекъсната линия за да ме задмине както бях спрял на зебра!! Такива *** като в София просто другаде НЯМА!

27

майка на 2 малси дец

преди 12 години

Марина, пращам ти цялата си положителна енергия и мисъл! Знам, че ще се оправиш! Желая ти го от цялото си сърце!

26

до Мавродиев

преди 12 години

Ако и ти видиш да блъскат внучето ти и ти ще си неадекватен.И кой да води детето на тренировкиочевидно няма да е бащата. Той си гледа мача (и кефа).

25

Анонимен

преди 12 години

18, дано да нямаш деца, щото ако имаш, ти пожелавам да блъснат детето ти така и да кажеш пак същото

24

Анонимен

преди 12 години

Ама и полицията хичне си върши работата. Живея до училище където улицата ес по две платна в две ленти, има пешеходна пътека и дори когато размахвам ръце, че искам да пресека никои не спира, някои даже със злорда усмивка натискат повече ***. Обаждах се в полицията ако може поне един ден да застанат там, за да приучат шофьорите да спират на пешеходната пътека. ОТ варнненската кат ми каза "гледайте си работа, няма Вие да ни кажете къде да заставаме" . А там пресичат хипер много деца за автобус

23

do Alov

преди 12 години

Predi godini sestra mi pretarpya tejka katastrofa, ot koyato se vaztanovyavashe po4ti godina, vapreki bolkata i usiliata i do dnes se radvame vsi4ki 4e e jiva i moje da hodi. Samo ti se nadyavash da umre deteto, nie se molim da jivee...

22

Мавродиев

преди 12 години

Дано се оправи детето. Колкото до дядото, той изобщо не беше адекватен! Тенденция и все по-често виждам възрастни хора да водят малки деца и насила да ги карат да пресичат къде ли не. Виждал съм и баба минава на червено, внучето се дърпа и тя насила го влачи! Случая тук е друг, но идеята ми е да има повече внимание кой се грижи за децата ни. Възрастните хора помагат много, но имат предел, след това са опасни!

21

Алов до 19

преди 12 години

По добре ли е да се мъчи детенцето?

20

до Алов

преди 12 години

Психопат, пак ли изпълзя?! Настойчиво ти предлагам: тегли си куршума и да се свършва твоята мъка!Много ме интересува защо *** на този форум толерират такива постинги?