33

Анонимен

преди 12 години

Правилно Дянков, всички трябва да се насочат към държавните щом там са парите, нека ликвидираме часнтите начинания от които ти вземаш ДДС печалби и така нататък, а насреща ?

32

Анонимен

преди 12 години

Богатите плащат на бедните за труда им и то толкова, че едва да свържат двата края. Пък и като знам как забогатяха тези богати, сега ревнали още да грабят от тази държава. Ами пуснете си децата в държавните училища, като не ви стигат парите.

31

Анонимен

преди 12 години

Частните училища са лично решение на ученици и техните родители. В дъжавните училища има места за всички, който иска да бъде финансиран от държавата, да си ходи в държавно, на когото не му харесва ... да си плаща.

30

123

преди 12 години

Правилно! Приветствам това решение, макар че не съм му най-големия фен! Частното образование в България е пълен смях, по-скоро това е печатница на дипломи. Плащаш си - получаваш "образование", няма как да е иначе. Вземете за пример частни университети като НБУ, Евроколежа в Пловдив и всичките тия "свободни" дивотии в Бургас, Варна и къде ли не. Лапат си парите от големите семестриални такси и си печатат дипломите, а *** се кефят че имат "вишо"

29

БСП

преди 12 години

а ние сме свикнали да грабим народната пара

28

до 32

преди 12 години

Разликата между *** и мамимните деца в частните училища са родителите им. И това не е честно едни се раждат при богати, а други при ***. Но това са деца. Богатите родители имат много повече възможности от ***. Реванали да реват богатите, че държавата не им плаща, ама не се сещат как им работят децата на същите тези родители за без пари и на тях им се иска частно за детето, ама не им давате толкова. Ввсе се чудите как да ограбите бедняка.

27

БСП

преди 12 години

Дянков не иска да спонсорира нашите училищни бизнеси ;(

26

do baj Ivan

преди 12 години

bai Ivane, не знам кой е много зле, но ако искаш можем да се нападаме до утре. Частното образование предлага удобства и лукс. Който иска това да си плаща. Държавата да си гледа държавните училища, защото не ги гледа добре.

25

Анонимен

преди 12 години

РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦАТА В ЧАСТНИТЕ УЧИЛИЩА СЪЩО СА ДАНЪКОПЛАТЦИ, ЗАЩО ТЕХНИТЕ ДЕЦА ДА НЕ ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ КАКТО И ДРУГИТЕ ДЕЦА ? ИЛИ ЗАЩОТО ОТНОВО СЕ НАБЛЮДАВА ТИПИЧНАТА БЪЛГАРСКА ЧЕРТА - ЗАВИСТ И ЗЛОБА- ЗАЩОТО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ И ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЛАЩАТ ТАКСИТЕ НА ЧАСТНИТЕ УЧИЛИЩА.А МИ КАЖЕТЕ ЗАЩО ДА СЕ ПЛАЩА НА *** ТОГАВА ДА УЧАТ, А ? С КАКВО ДЕЦАТА В ЧАСТНИТЕ УЧИЛИЩА СА ПО- НЕЗАСЛУЖИЛИ ОТ ***, ТА ДА НЕ СЕ ПЛАЩА ЗА ТЯХНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ОТ БЮДЖЕТА ?

24

до 26

преди 12 години

А ти се върни обратно там,откъдето си изпълзял-клозета!Аман от клозетни "анализатори"!Протоплазма вонлива!!!

23

до игнатов

преди 12 години

Гражданино министър,т.нар.НБУ частен ли е или държавен?Там ли преподавате?Няма знак за равенство между частно и държавно училище!Разликата е в целта-държавното осигурява наистина конституционното право на образование,а при частното-целта е печалбата,драги ми министре!ПЕЧАЛБАТА!Да,частните трябва да отговарят на държавните изисквания за образование и до тук!И не се опитвайте,гражданино министър,да будалкате хората с примери,които нямат нищо общо с нашата ситуация!Ставате нагъл,гражданино министър

22

Анонимен

преди 12 години

"Георги, разбери се със Сергей, заличете това противоборство, иначе ще загубим изборите, подписвам се. Вие сте нашият двуглав орел, разперете крила". Такова напътствие е дал на Георги Първанов възрастен социалист от столичния район "Оборище".

21

Анонимен

преди 12 години

ДЯНКОВ Е *** !!!

20

от 22

преди 12 години

Той Игнатов да не бяга по тъч линията, ами да се беше замислил за фонд Научни изследвания и авторитета на хората от този фонд, както и за това, че за научни изследвания държавата отделя под 1% (навсякъде тези пари са около 3%) и нашите учени се приемат с присмех от западните си колеги, защото идват от държава, която няма нужда от тях. Игантов все бяга от истинските проблеми и създава някакви изкуствени. Сега във всеки научен институт всеки месец с епроизвеждат професори на килограм.

19

Анонимен

преди 12 години

Дянков кажи си, че пари няма не ни будалкай, а като закрият частните училища как ще ти плащат данъци и такси да пълниш бюджета. И после пак ще ги дадеш парите на държавните от които няма и 1 лв да спечелиш, трябва да насърчаваш частната инициатива да те имам в икономиста некадърен.

18

Смешен плач

преди 12 години

Абсолютно слабоумие! Това са ЧАСТНИ училища. Никой не ги е карал да ги създават, а родителите- да плащат. Щом плащат, значи имат предостатъчно пари. Тогава държавата да финансира и всяко частно предприятие! Не разбирам какво има за обсъждане, освен това, че много от децата на депутатите са в частни училища и дайте сега и това да им излиза по-евтино, че са зле финансово, горките! Чудят се какъв костюм, часовник и дрънкулки да си купят на фона на общата мизерия.

17

Анонимен

преди 12 години

Ako имам 8000 лева за частни училища дреме ми на на мен, че държавата ще отпусне 1000 от тях и аз ще платя 7000 лева. Но....има хора, които си пускат децата на училище гладни. Що за социялна политика води умника Игнатов? И кого обслужва?

16

Лисан

преди 12 години

Браво, Дянков! Не давай парите на българчетата в частните училища, чиито родители плащат данъци, от които държавата е длъжна да финансира образованието им! Дай ги на *** за интеграция! Да живее Боков Джипсиленд!

15

Странен министър

преди 12 години

Борисов да не бяга от проблема! Какво ще поръчва на Игнатов да "убеждава парламента", министърът с подкрепата си за разпространяването на култа към явлението Азис в училищата доказа колко струва. Бойко да се замисли дали да не го смени в най-скоро време с истински радетел за българското образование, а не на изпълнител на препоръките на Х.Клинтън и американския посланик!

14

Анонимен

преди 12 години

Нали за това са "частни".