293

Анонимен

преди 12 години

ВСИЧКИ ЗЛИНИ ПО СВЕТА И В БЪЛГАРИЯ ИДВАТ ОТ ЕВРЕИТЕ И САЩ.НЯМА ДА ИМА БЕЛЕНЕ --ЩЕ ИМА --ЕВРЕИСКАТА"ШЕВРОН"НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ ТОК-ЩЕ ИМА-БЪЛГАРСКИ-ШИСТОВ ГАЗ ПРОДАВАН ОТ САЩ НА БЪЛГАРИЯ НА ВИСОКА ЦЕНА ЗА ДА ИМА ПЕЧАЛБА ЗА ЕВРЕИТЕ И САЩ.ЗАБРАНА НА САЩ И ИЗРАЕЛ В БЪЛГАРИЯ.ГЕРБ В ЗАТВОРА

292

Анонимен

преди 12 години

На България бедствия не и трябват тя си има ГЕРБ

291

sk

преди 12 години

Русофилите много плачкат нещо :) що не си отидат в русия и да си строят централи там. просто като знам какви бездарници са руснаците се чудя кога ли ще се появи следващия чернобил, е да но да не се случи де

290

Анонимен

преди 12 години

Още ли се радвате на пожарникарчето. Ще си го получите скоро във сметките.

289

Нина

преди 12 години

българия се лиши от атомната програма за мирни цели, но пък ще има хуави "магистрали"...бай *** добре еволюира...

288

Нина

преди 12 години

Интересно е човек да види на живо със собствените си очи как си отива една държава...

287

дзвер

преди 12 години

353, я колко разбираш...Гърция в криза...режат си жиците и минават на свещи(смях).Турция проектира-тук си прав, но ток от тоя проект може да има най-малко след 10-12г.***, изплащането щеше да стане за 20г, а да работи 60.К'во се опитваш да замажеш-*** на Боко ли?Ето ти едно мое мнение:ТИ СИ РОБ!Роб си на чешките пенсионери, на Златев, американските ТЕЦ, роб си на чужди банки и т.н.Не на последно място си роб на Боко.Какво жот това не ти е ясно?В момента Козлодуй е държавен, ТЕЦ- е държавен и големите ВЕЦ-ве.А да видим другите-ТЕЦ-Варна е на ЧЕЗ,Бобов дол и Гълъбово на Ковачки и черешката-ТЕЦ- и американски.Как САШ ще позволят тук да има нов АЕЦ с по-евтин ток от техния?

286

ДО 347

преди 12 години

Дори да не продаваме ток ще спрат всички ТЕЦ в маришкия басеин които тровят въздуха в цял един окръг и произведат с пъти по скъп ток от АЦ

285

chicago

преди 12 години

Решението да се строи тази централае взето през 1981г.Тогава бяхме КПСС- БКП вечна дружба .До 1989 г не е започнал строеж .Тогава Уорлик ги нямаше още ,Шеврон също.Във всяка икономическа сделка от такъв мащаб има и политика.За да не може да се построи 31г има голяма политика която ние пишещите в този форум не разбираме.Що се отнася за референдум,не забравяите че в него ще участват и *** които най вероятно ще определят вота. Въобще

284

Анонимен

преди 12 години

А вие как си го представяхте, бе, другари? Че руснаците няма да си искат това, което им се полага по договор ли? И за ква любов ми говорите, в тези време на тотална и повсеместна меркантилност. Само боко тиквата, който има акъл, колкото врабче, говори празни приказки за "дружеско разделяне по проекта". Що не пробва, да прекрати договора, в който държавата се задължава да изкупува ток от американския AES Гълъбово, а после да отиде при Хилари и да се разделят дружески?

283

Анонимен

преди 12 години

Ние от Москва само дебели сметки сме получавали винаги и затова сме бедняците на континета.

282

До 347

преди 12 години

И на кого ще продаваш ток? на цървулите на баба си? Турция проектира аец! Румъния си има, готви се за втора! Сърбия, Косово, Македноя и Албания са толква малък и неплатежоспособен пазар, че когато се изплати тази инвестициция, централата ще е амортизирана! Гурция е в тотална криза и не се знае какво може да плаща! Понеже си разбирач, кажи на специалисите в енергетиката на кой да продаваме, може и да те назначат!

281

Голем съм тарикат!

преди 12 години

Пожарникарят: Лесна работа. С комисионните от Шеврон ще платя компенсациите на руснаците! Голем съм тарикат!

280

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ТОЯ ПОЦАРНИКАР Е КАТО АТОМНА БОМБА...!

279

...

преди 12 години

сега руснаците ще си изискват брутална неустойка,няма да се откажат от проекта аец белене защото бойко борисов може да решава само още 7-8 месеца.и тоя бойко ако продължи да е пречка за руския проект руснаците ще измислят нещо за да млъкне.

278

До 340

преди 12 години

Единственото за което ще ни съдят поколенията е, ако не се направи нов блок в Козлодуй! както и ако се хвърли един кораб с пари за нещо, което ще ни докара още един Лукойл в БГ! Бъдещето ще покаже кой е прав! Времето дава отговор на много въпроси, но се надявам след 10 години да си жив и здрав за да чуеш ти истината! Но едва ли ще си посипеш главата с пясък!

277

Акъл море

преди 12 години

Казахме на тиквите и на седесетата да не бързат да се радват преди да са получили отговора на Русия.Русия няма да хвърля повече бисери на свинете!Свободно можете да се кланяте на Уорлик,никой няма да ви спре,но не се гъбаркайте с Русия,защото който го е правил,се е връщал с подвита опашка и с патерици!...АЕЦ Белене в крайна сметка ще има!САЩ не могат да го спрат!

276

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

ЕДИН МИЛИАРД ЕВРО са само преките компенсации, които България ще трябва да плати на Русия за отказа от АЕЦ "Белене".А загубите за българската икономика сега и в бъдеще, са огромни.С отказа от АЕЦ "Белене" даваме перспектива на Румъния да построи втора Атомна Елекгроцентрала, а също и на Турция да построи още една Атомна Електроцентрала в европейската си част.След няколко години, когато изтече срока на експлоатация на 5-ти и 6-ти блок на АЕЦ "Козлодуй", тези две страни ще имат предостатъчно електроенергия както за собствени нужди , така и за продажба.Тогава ще се наложи да купуваме от тях, и те разбира се ще ни продават, но съответно на доста високи цени, и под определени икономически и политически условия, които те ще ни диктуват използвайки господстващото си положение на пазара на електроенергия в региона.

275

До 325

преди 12 години

Когато кажеш че си толква образован пред една виртуална аудитория е все едно да хвърлиш камък в морето! Ефект 0! Но когато издигнеш един безмислен лозунг като Само Бсп или Долу ГРБ се вижда колко е мебелировката ти на горният етаж! Ако си толква образован, сметни клко трябва да дадт като данъци 3.5 млн рабортещи за да съберат 20 млрд лева и колко ще дадем ако ни ги искат тези 1 млрд евро компенсации! И си направи сметката кое е по изгодно! както и изграждането на блок в Козлодуй! И ни кажи!!

274

666! СУПЕР...

преди 12 години

Cтоичков към съдия: Ще ти *** п***ата лелина!