45

реактор

преди 12 години

До 55 кендзаш ли си в устата:)

44

Анонимен

преди 12 години

свиквайте с новия си електорат: г-жа Тъга и г-жа Забрава, уважаеми цоциалисти

43

Наско

преди 12 години

Петролът,газът и всички и всички изкопаеми ще свършат до няколко десетилетия 3-4 според някои,според други още по-бързо.Бъдещето е най-вече на електроцентралите,от които добивът на ток е най-ефективен и възобновяемите ен. източници! Отказаха се от АЕЦ-а,защото нямат пари бе разберете,почти е изплатена,просто не могат да съберат пари за бюджета,к'во остава за това. И Германия и Япония ще строят атомни ел. ц.! Ще видите

42

Анонимен

преди 12 години

СЕРИОЗНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ !!! Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, потвърдете регистрацията на Вашия и-мейл, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Успех! Вашият линк: signup.wazzub.info/?lrRef=442669d5

41

до реактора

преди 12 години

Скъпи мой простако,въпросът е кога/не защитавам Белене/?И втори-да не си мислиш,че ще е безплатен?!И трети-кой ще плаща?Като на третия ти отговарям веднага-ние,***,пак ние!Ние,българите,защото *** и Костов,Р.Овч.,Р.Пет.,Мартинчо и пр.*** пак ще са на трапезата за НАША сметка,***!!!

40

йеп

преди 12 години

мулто бене

39

Анонимен

преди 12 години

До 30 къде забравяш като говориш за бъдещите поколения за слънцето не е ли то най- голямия ядрен реактор , не ни ли дава то по 1000 вата на м2 всеки миг от светлата част на денонощието , не е ли крайно време космическите технологии да се развият и на земята , какво мислиш че ще е след 30 години можеш ли въобще да си го представиш , помисли какво беше преди 30 години и сега , а бъдещето ще се развива още по бързо.

38

ХП

преди 12 години

Седми блок в Козлудуй няма да има, защото Румъния и Турция няма да позволят да има конкуренция на техните централи. Газова централа в Белене е налудничава идея и много по-скъпа от АЕЦ, защото петролът и газът ще продължат да поскъпват. Единственото, което остава, е да бием шута на ГЕРБ още преди изборите.

37

хах

преди 12 години

Хайде още един открил перпетуум мобиле-то. Абе ти що не си купиш една клетка за браунов газ, да си я вържеш у вас в инсталацията да си добиваш газ и да си въртиш една турбинка, която да ти прави още повече газ от тока дето ще произведе. После го обяви за възвращаем източник и да ти изкупуват тока по-скъпо отколкото го купуваш... Абе то като се замисля и аз да взема да си направя такава инсталация, какво карам другите :)

36

Stas

преди 12 години

Колко щастливи са тия на снимката-заедно с гербавите *** ни докараха до просяшка тояга и последната дупка в ЕС и нормалния човешки свят. Дано до края на управлението си не доразрушат всичко

35

Анонимен

преди 12 години

Да върнат и надценките за ток за втора АЕЦ на хората и закопаните милиарди.

34

Анонимен

преди 12 години

Досега АЕЦ Белене да сме го построили пет пъти.Сега го спират, като дойдат други на власт може пак да решат да го строят и така само се моткаме и нищо не се прави.Е затова България няма да е добре.

33

Анонимен

преди 12 години

БСП да се сърдят на сергей, че 4 години се гушкаше с млади партийци по канцелариите вместо да строи АЕЦ Белене. Като е бил толкова изгоден този проект защо не са го реализирали?

32

Анонимен

преди 12 години

Малко след като сините се радват и скачат, народа плаче!

31

Анонимен

преди 12 години

Бугаристанеца ще си остане винаги такъв. Ненавистта, омразата и завистта и неблагодарността бавно, но със сигурно го унищожават

30

Анонимен

преди 12 години

Борисов и Костов са национални предатели и хиперинфлацията от високите цени на тока е неизбежна. Щом няма да има втора атомна, тогава да свалят цената на тока както беше по време на Тодор Живков, всичко отгоре над тази цена влиза в джоба на ЧЕЗ и фирми на ГЕРБ и СДС.

29

реактор

преди 12 години

Нали ще има 7-ми блок в АЕЦ,кво се панирахте:)Иначе едно мощно ДОЛУ БСП):):

28

666

преди 12 години

Синя радост,червена мъка....А за нас остава да плащаме за радостите и мъките депутатско-далаверджийски!И остава още нещо,но не е добре да се пише директно!

27

анонимен

преди 12 години

Каквото и да си говорим БСП са единствената алтернатива на това мошеническо управление! Няма сини розови зелени жълти! Само БСП !

26

Анонимен

преди 12 години

"Продавам ядрен реактор, руски, нов, изгодно 0887 443443 - Борисов, вечер"