254

Анонимен

преди 12 години

до 302 ало комунягата 1989 година България беше фалирала държава и 1990 Луканов наложи мораториум в/у външния дълг , спря да плаща , а вътрешния дълг който беше колосален мина за сметка на бюджета и скапаните ти соц.предприятия аз и тези които сме работили тези 22 години сме им плащали задълженията ясно ли ти ***

253

Тялото

преди 12 години

То на приказки и теории супер просто и удачно, но на практика ще се прецакаме поне по 4 начина:-Това не е универсално оборудване че да го "боднат" на Козлодуй-Губим всичко вложено дотук, което е милиарди-Разваляме си отнощенията с Русия, която винаги ни е подкрепяла, за разлика от ЕС и САЩ-Строим нещо ново, дето няма никаква идея колко ще е рентабилно, може да се окаже никак

252

Българин

преди 12 години

296 - точно това е един от начините за частично финансиране на Белене - емитиране на облигации, акции и книжа даващи право на бъдеща консумация на електроенергия - тоест плащаш СЕГА, ползваш ток на по-ниски цени след влизането в експлоатация... ама борисов няма акъл да го направи !!!301 - по времето на СИВ и "комунизма" жизненият стандарт в България бе в пъти по висок от тоя в СССР !!! Ние имахме собствени жилища, коли, вили, руснаците се свиваха в квартирките и се возеха на трамвайчето !!!

251

Анонимен

преди 12 години

До 2022 година има мнооого време и Меркел надали ще е на този пост.Времето ще покаже на тези, които останат до тогава.

250

Анонимен

преди 12 години

Краси в руснаците ам изобщо не съм сигурен , да знаеш , една сонда до Марс не могат да изпратят , а за да им поверя защитата на децата си да не съм луд . Пак казвам защитнико на ядрени централи щом смяташ че си заслужава инвестицията ,направи я но без мен , вложи си 1000 или 10000 или 100000 лева и готово , правят един Фонд Беляне никой няма да те спре да купуваш , да те видя тогава,собственико на дял от АЕЦ

249

Анонимен

преди 12 години

Руските реактори са водно-водни и никога не могат да фалират като този в Япония.Руснаците имат 2 типа реактори - едните са за заводите за плутоний, където производството на електроенергия е вторичен ефект от основната дейност - такъв беше реакторът в Чернобил.Другият тип, ВВЕР, каквито са нашите в Козлодуй иновият за Белене са специално за АЕЦ и не могат да гръмнат както Чернобил или Фокушима - работят на съвсем друг принцип.

248

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ЛИ...ЗАШТО ВИ Е...?

247

геро

преди 12 години

само *** би вярвал че белене ще е на печалба,ами вижте, че няма нито един частен инвеститор

246

Българин

преди 12 години

Дзвер-ът е прав. АЕЦ Козлодуй функционира от 1974 година, вторият блок влиза в експлоатация 1975 година, голямото земетресение във Вранча бе 1976 година.Последствия за АЕЦ Козлодуй? - НИ-КАК-ВИ !!!!

245

На 281

преди 12 години

Раздели 10 милиарда на 9 милиона , защото бяхме толкова.Освен това всеки беше на работа и беше сигурен, че не го храни някой такъв като теб, дето цял ден пише невежи и преднамерени неща.Полека такъв да ми плаща дълговете! Ей ***!Ти кажи какво е направено след 89, та имаме толкова дългове и на колко работещи се разпределя този дълг?

244

Анонимен

преди 12 години

На 286,Няма как да обориш фактите, НРБ беше най-жалката държава в СИВ, вземи прочети нещо преди да пишеш за "огромните успехи на соц-а". Били строили и творили, но повечето време мързелували и трупали дългове в безвремието на соц-а, и вече 20 години им плащам дълговете заедно с лихвите. Но най-лошото е че по времето на соц-а станахме най-бедната държава в Европа, ей така хвръляйки пари бездънните ями - комбината в Кремиковци, завода в Радомир, и АЕЦ Козлодуй станахме БЕДНЯЦИ, БЕДНЯЦИ, БЕДНЯЦИ

243

666! СУПЕР...

преди 12 години

...БАЦЕ ГОРЕ СЕ ПАЗАРИ ДА СИ СВАЛЯ ЛИ ГАШТИТЕ ВЕДНАА ИЛИ ПОСЛЕ...БУКВАЛНО КАЗВА...ЗАШТО БЕ ТОВ ПУТИН..ПАК ЛИ МЕНЕ...!

242

До 296

преди 12 години

Виж сега, тези които агитират за АЕЦ Белене, те не са свикнали да дават, те са свикнали само да вземат по точно да крадат, така че това акционерно дружество няма да го бъде никога.

241

krasi

преди 12 години

до 290 Бъди сигурен, че тези, които имаха Чернобил няма да допуснат втори такъв. Може би не знаеш, но ако Фукушима имаше съвременните руски защити нямаше да има проблеми с охлаждането.

240

На 286

преди 12 години

Ами какъв ти е проблема бед ругарю. Хващай влака за Масква и дим да те няма. Така хем ще освободиш нас от себе си, хем ще освободиш себе си от нас. Кво си се захванал долнопробна комунистическа пропаганда по форумите.

239

Анонимен

преди 12 години

Вчера един умен за мене мъж много хубаво каза , щом искате АЕЦ Беляне нека държавата емитира ценни книжа облигации , в банките има над 40 млрд .лв. спестявания на хората , нека заповядат който иска нека инвестира ама май не ви стиска , а аз не ща.Не ви трябва Референдум , уастиетов инвестицията си е по честен Референдум.

238

Българин

преди 12 години

Ветрогенераторите са рискови - понякога бурите ги събарят, понякога се запалват. Масов убиец на птици са, ефектът "тъмно-светло" от въртенето им и произвежданите нискочестотни вибрации буквално подлудяват хората около тях !!! Живеещите наоколо направо се поболяват - това са ФАКТИТЕ.237 - много силни доводи имате, направо нямам думи. Вижда се, че Вие сте почитател на *** на снимката горе - компенсирате с грубости и зъбене невежеството си и вродената си духовна тъпота.Типичен ГЕРБ-ер.

237

дзвер

преди 12 години

до 256.И да ти обадя герберче- по време на земетресението вече работеше Козлодуй.

236

Анонимен

преди 12 години

Бойко, гледам фотото и се чудя къде ти е бабаитлъкът. Не знаех, че можеш да се държиш и така угоднически. Тук си като пионерче на рапорт пред дружинната ръководителка.

235

Мирослав

преди 12 години

Защо никой не разбира за какво става дума? Примата на Премиера г-жа Бориславова се кани да се пенсионира като най-богатата жена в източна Европа. Избрала си е попрището на крупен инвеститор в ВЕИ, или по-точно - във фотоволтаични централи и производство на оборудване за тях. При цена на левче за квч. от подобна технология, какви шансове има тя това да се случи, ако думка един АЕЦ в Белене и дава ток на 8-10 стотинки?А вие си лапайте мухите! Кожи ще свличат със сметките ви за ток съвсем скоро!