141

анонимен

преди 12 години

Разкажете нещо по-подробно за "прекрасния" живот в руската армия. Стига сте плюли по комшиите.

140

eni4er

преди 12 години

Имаш грешка другарю комсомолски.Исляма е в подем в Европа Северна и Южна АМЕРИКА.И на първо място е МАТЮШКА РООСИЯ

139

Анонимен

преди 12 години

стиа сте гледали в чуждата паница е...земете си оправете държавата!! Всеки трети българин търси спъсение в чужбина, защо според вас?

138

Анонимен

преди 12 години

Ислямистките блок-хеди имат и друга теория ... според която Аиша наистина се е омъжила за Мухамед, когато е била на 6, но бракът е консумиран чак, когато е била на 9 годишна възраст (малей!).Интересно е какво е правил Мухамед, през това време, след като ръкоблудстството (или по-скоро "да хвърляш семето си на земята") е било забранено... може би е спазвал (или по-скоро е писал) ония работи за сношенията с домашните животни, с които можеш да се сношаваш, но не и след това да консумираш месото им (трябва да ги продадеш в различно ото твоето населено място).

137

до 166

преди 12 години

А в христянска България да не би да е забранено? При вас животните( ***) не мушкат ли жените и дъщерите ви..........

136

do eni4ar

преди 12 години

Истината е,че исляма се разпространява само в държави, където има дивашки традиции. Някои мюсюлмани, които са миролюбиви и образовании често се изказват по телевизии като Ал Джазира много вярват че чрез исляма тези хора(араби, афганистанци, пакистанци, индонезийци и т.н.) ще загърбят животинското в себе си.За всички като Айде_де, бягай от тука бе, има youtube, където може да глека клипче с 1 мюсюлмански духовник, който разправя,че от влагалището на жена която е правила секс преди брака може да се извади въже, парцали, дори мебели.Та ти може да ни светнеш какви джуджавки ще излязат от жена ти с която сте правили секс след брака - конци, макари, игли, диворастящи гъби или какво?Исляма поддържа начина на живот на такова ниво,че и за средновековие не може да става дума.някакъв откачалник не е представителен за 1 милиард човека! както католическите попове дето изнасилват деца не са представителни за 1 милиард католици.

135

Анонимен

преди 12 години

В някои ислямски държави е разрешен официално секса с животни (например в Ливан). Единственото изискване е животното да е женско.Имаше и още някакви изисквания ... до колкото си спомням, след онождането, животното трябва да бъде заклано и продадено в съседно селище, защото е забранено да се консумира месото на животното, което си онодил ...

134

Анонимен

преди 12 години

дела трябват, а не думи!! Празни приказки тука...

133

Анонимен

преди 12 години

В турските военни болници хомосексуалността е обявена за заболяване и то на базата на официален списък на болестите, съставен от Американската психиатрична асоциация още през 1968 г. След това много от управляващите станаха *** и се наложи да го отменят.

132

eni4er

преди 12 години

Брато ! Ти май наистина си обратен. Казвам ти ....Ракия Казвам ти .....Хубави Жени А , ти си тръгнал да бягаш.

131

до куче мраз

преди 12 години

ама това не са ли го измислили арабите да е.т животни и да ги продават в друг град

130

Анонимен

преди 12 години

всеки турчин е ходил на турска баня с ибрикчий и са му баркали в *** .

129

до еничер

преди 12 години

ще бягам през девет планини в 10та но в истанбул не отивам с ибрикчий замане даване си нямам . и слагайте бром в чая ,че много турци изгоряха в истанбул .

128

Анонимен

преди 12 години

то шот в България няма хахахах :D

127

Анонимен

преди 12 години

а аз се чудя защо ни заглеждат турците? а те *** .

126

eni4er

преди 12 години

Merhaba kom6u .Bende Ankara 6arabı var. И ако ти донесеш свинско голям запой ша напраим.Тук има хубави кадънки и бели български моми! Beklıyorum 6EREFE . ХА НАЗДРАВЕ

125

Анонимен

преди 12 години

ВСЕКИ НАРОД КАТО СЕ Е ЗАСЕЛИ НЯКАДЕ Е ВОДИЛ И ЖЕНИТЕ СИ С ТЯХ А САМО ТУРЦИТЕ МИНАЛИ БОСФОРА БЕЗ ЖЕНИ САМО ПЕРЕДАСТИ .

124

Анонимен

преди 12 години

"Как турски наборник да докаже, че е гей?"Предлагам да им сложат бурки с картинка на х.й и разцепен г.з и надпис п.дераст.Така ще се различават от стандартните тлъсти и мустакати туркини (уж жени).

123

до еничер

преди 12 години

никой нищо с вас не мери за вас турците са ви измерили колко голяма трябва да е ВИЗАТА .

122

Анонимен

преди 12 години

ей турци слагат ли бром в чая .