25

Мислещ

преди 12 години

Ей 24, кога за последно си си пил хапчетата?2 милиона км в час :DDDDDDDDDDDDDD. Така ли мерят скоростта в космоса, това да не ти е ГОЛФО ве с PK регистрация?!?!?

24

до 21

преди 12 години

Поздравения за великолепният коментар. Браво. Наистина толкова много истина, казана в само няколко изречения. Факт е, че по последни изследвания британците са най-големите алкохолици. Факт е, че ако трябва да сравняваме българина с руснака, то българина е в пъти по-голям алкохолик. Отново те поздравявам за великолепният коментар. Лек ден.

23

До 8-ми коментар

преди 12 години

Трябва да видиш филма Evidense The Case for NASA Ufo's и тогава да пишеш коментари. Нямаш представа колко извънземни кораби присъстват около и на Земята! Възможностите им са НЕМИСЛИМИ И НЕВЕРОЯТНИ за човешкия ум. Скоростите на корабите им са от порядъка на 2 и повече милиона км/час. Ако посетиш сайта на NASA за слънчевите спътници Stereo ще се нагледаш на хиляди UFO около Слънцето и техните Star Wars помежду им. На 6 април 2012 се очаква поредното завъртане на Слънцето от едно UFO видимо само в Uv спектъра в обратна посока на часовниковата стрелка напречно на оста му на въртене за 4-ти път за период от 8 часа. Напиши в гуглето stereo-ssc.na.nasa.gov и гледай в графата browse и SDO.

22

Alaris

преди 12 години

Титаният има ограничено приложение като материал за космоса. Това е по-скоро от някоя забравена руска ракетна база.

21

Мунчо

преди 12 години

Това е плафониера за лампа, снимана отблизо! Фотобазикня!

20

Анонимен

преди 12 години

разликата между пияният руснак и пияният българин, е че руснака в това си съсояние ако ще и ракета в космоса може да управлява. а пияният българин припада на земята и заспива в собствената си повърня и урина. а и между другото имаеш статия миналата година в кояо се каза, че най-големите алкохолици в Европа са британците. така, че този изтъркан лаф с руснаци-пияници вече не минава. аре чиба *** и лек ден.

19

А4о

преди 12 години

-Голямо,желязно, тежко, грозно - не рита ,що е то? -Руска машина за ритане

18

айде...

преди 12 години

малоумният българин започна с *** си коментари....

17

Анонимен

преди 12 години

Da ne stane kato mamuta s ribata w usta.

16

чак до Сибир

преди 12 години

Бре, чудех се аз, къде ми е фръкнал таса на новия Голф, а той чак е Сибир, неговата мама германска. Бехме ударили по 8 големи ракии каменарки и като се прибирах с Голфа съм забърсал нещо с лявата страна и на другия ден гледам единия тас го няма. Сега ще трябва да ходя чак в Сибир да си го прибера. Тасът ми го отляха у Перник от едни стари вехтории, ама между тях може да е имало и железарии от космически кораб. Те там събират скрап отвсякъде. Сега за един тас ще трябва да се влача чак до Сибир.

15

Анонимен

преди 12 години

Ако беше в България щеше да звучи така : "С помощта на роднини откривателят му Седеф *** успял да го завлече до родното си гето, където бе успешно разфасован и предаден на вторични суровини"

14

777

преди 12 години

те братушките ходят нон стоп насмукани,нормално да намират извънземни,духове и други

13

Житан

преди 12 години

Това което виждам на снимката е на 100% капака на казан за водка...Боже,божееее колко са напреднали тия сибиряци в технологията на варене!

12

bobix

преди 12 години

Абе САЩ в случая с НАСА, не може ли да не си завират носа в едното място на хората винаги, когато някой пръдне?

11

Анонимен

преди 12 години

от тая чиния е стъпил на земята първият Македонец за да създаде животът на нашата планета и да положи основи на цивилизацията.Само античните Македонци са можели да правят титаниеви куполи :p

10

Анонимен

преди 12 години

Не се учудвам. Един приятел си приказвал с негов познат руснак и по едно време онзи(руснака) му казал "чакай, че на прозореца ми има извънземно..." . Естествено пиел водка докато си приказвали..

9

Кубадински

преди 12 години

Ясно е че там са работили наши роми ама са объркали къде е пункта за скрап.....или опитите да нарежат купола са ги отказали.....

8

Анонимен

преди 12 години

Хахахах стига бе!Толкова са изтрещели че вече са почнали да забравят кой колко сателита има.Нормално-руснаците си признават "само" за 16 000 някъде там горе останалите са тайна :))Американците не четох толкова ама бройката ще е поне такава.Тва не е извънземно тва е горната или долната част на капсула в която седи сателит.

7

Анонимен

преди 12 години

Е добре де, куполът съществува. Откъде е все пак ?

6

Анонимен

преди 12 години

важното е да се вярва безапелационно в банда сибирски пияндури