26

майната ви

преди 12 години

няма ли кой да ви прати в лагерите в Белене, Ловеч, Скравен... Избихте цялата интелигенция, шайка *** и овчари, които не можехте обувките да си вържете и си бършехте задниците със слама. Съсипахте държавата... нещастници... и продъжавате да смучете кървавите пари на народа... Господ няма да ви забрави, нищо че не вярвате в него... убийци..

25

др.Гоце

преди 12 години

в прав текст му каза"гладна кокошка просо сънува"

24

политолог

преди 12 години

Господин Станишев,През 22-те години преход в България няма случай - някой политик да е бил във властта, и после да е бил преизбран. Това няма да се случи и със Вас. ... Още повече със Вас!

23

Ангел

преди 12 години

Тоя нещо му хлопа та нали сега плащаме вашите вересии!

22

дан

преди 12 години

*** се размечта...с какво ще победиш бе ***, електората ти измира, вече е със средна възраст 90г

21

Боби

преди 12 години

Ние нямаме нужда от вожд, защото лидерските партии се появяват бързо и бързо изчезват, каза Станишев. Стани(пи)шка проблемът на българският народ е не,че лидерските партии бързо изчезват,а че вие не изчезвате от България и постояно ни натрапвате гадните си разсъждения.С това си изказване доказа,че ни си никакъв лидер ,а на петела(опс имах предвид кокошката) джуката.Айде бегай при Доган да ти...... разпредели порциите,че нещо много намаляха и постояно ревете ти, Първанов, Кунева

20

Горкият

преди 12 години

Съвсем изперка, и милионите на Хохегер не му помогнаха.

19

Елизабет

преди 12 години

Тоя Гейчо е като гладна кокошка .Само глупости дрънка.Я, колко пари са хапнали с жената на фалиралия 1ва частна банка.

18

антикомунист

преди 12 години

Този виц не го бях чувал-хахахаа.Може ли да са толкова прости Станишев и Първанов?

17

Др.Станишев

преди 12 години

е няшия Мао Дзедун,дори визуално прилича на него ,както се е напомпал, розовичък и арогантен. Той е "несменяемият" наш комунистически водач, възхваляване непрестанно от др.др. Кутев и Манолова.А бе къде остана другата клакьорка К.Нинова.

16

Анонимен

преди 12 години

Едно не ми е ясно.Защо трябва да скачат хората на себеси?Римско правило ок!Разделяй и владей,ама всеки вече е гледал''Гладиатор''.И когато ни изправят полицаи срещу хора,които сме едно и също,защо нито полицаите,нито хората се опомнят????Левски ли трябва да възскрътсне та да се опомните бе робииии...???

15

Цoла Драгойчева

преди 12 години

Другари,След като успешно възроди България, другарят Станишев сега е на път да възроди и Европа! Какъв потенциал, другарки и другари, каква социалистическа визия и отдаденост на Коминтерна! Изборът пред нас на предстоящия 48-ми конгрес на БСП става изключително сложен. Дали да предпочетем утвърдения партиен другар, дългогодишен сътрудник на ДС и бивш президент - другарят Първанов, или другият велик син на Социалистическата революция, доказал своите качества не само на българската, но и на европейската политическа сцена - другарят Станишев. Труден избор, другарки и другари! Българската Комунистическа Партия винаги е била и ще продължава да бъде ковачница на кадри за структурите на Коминтерна, които ще доведат до пълната победа на ВОСР по всички континенти, а дори и отвъд тях! Ура, другари и другарки! Да живее XIII-ия Конгрес на БКП! (Бурни, продължителни аплодисменти, преминаващи в овации! Спонтанни скандирания "Стани-шеф", "Първа-нов", "БСП - победа!". Две баби, държащи плакати с ликовете на двамата велики синове на българската работническа класа припадат и биват изнесени от медицински екип).

14

СерГеист

преди 12 години

Да не забравяме , че ГЕРБ се появиха на бял свят , след дълбока АНАЛИЗА на СерГей .

13

Анонимен

преди 12 години

''Станишев: БСП може да победи ГЕРБ''Tози чужденец иска да ни каже,че ГЕРБ не е партия на тяхната власт.С други думи реже опашката и се прави на добър.Че нали всички знаят,че партиите сте изпълнители на поръченията на върхушката?Та нали и олигарсите са ваши и ГЕРБ също?Какво точно искаш да кажеш, или са ти казали да ни кажеш???????

12

Анонимен

преди 12 години

Тоз глюпавият пак започна да твори глюпости!Надпреварват се с Гоцето да бълват простотии!

11

ГЕРБ

преди 12 години

БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА ХИТЛЕР ИЛИ ЗА КУ-КЛУКС-КЛАН,НО НИКОГА ЗА ТОЯ *** ЧЕРВЕЙ САТАНИШЕВ ИЛИ ЗА ТРИПЕРВАНОВ

10

Entusiast

преди 12 години

Сергейчо *** пак се обади неподготвен, милият...

9

Анонимен

преди 12 години

Станишев: БСП може да победи ГЕРБ.......НАЙ-НОВИЯ ТЪПИЗЪМ НА *** ПОДАТЛИВИЯ

8

Черен Петър

преди 12 години

ГЕРБ ще бъде победена, но не от склерозиралата БСП. Когато всички комунисти и социалисти, сменили връхните си дрехи и десени видят босилека от към корените му може би тогава България ще тръгне към Швейцария.

7

Анонимен

преди 12 години

И тия дето ни управляват сега не са стока, ама вашата червена върхушка как се ненаяде, по лакоми и крадливи от вас няма. Като заложите капани на следващото правителство и се хилите самодоволно дали не сте обрали вие българския народ.Не искам майка ми да е с мизерна пенсия, но заради вашето увеличение на пенсиите замина преваления ви фискален резерв. И ти храниш с големи суми народни пари жена си, респективно себе си, а сега самодоволно се хилиш и ще идваш пак на власт я ходи та се гръмни