110

Анонимен

преди 12 години

129- Ей фасул, кви сто метра бе, тука пешеходните са през 30-40-метра, а между пешеходните има светофари! Няма надлези, подлезите вие не ги използвате, а ве не е за говорене

109

Анонимен

преди 12 години

В всяка бяла държава само като видят, че наближаваш пешеходна пътека от 100 метра намаляват и чакат ... само тука бай-Хои вонливия *** комплексиран, настъпва газта

108

марти

преди 12 години

До БакшишоШишенце,пали свещ,драги мой,че не се знае дали скоро няма и ти да си част от подобна новина:)))Нали знаеш,че има Един,който гледа отгоре и рано или късно всеки си получава това,което е заслужил:)))

107

do 126

преди 12 години

Напротив ... градът не е направен за селяни като тебе. Който иска да сее простотия и зловоние (като тебе) да си ходи на село.

106

Шишо Бакшишо

преди 12 години

Градът не е направен за пешеходци! Кайто иска да ходи пеш, да си ходи на село!

105

марти

преди 12 години

До БорисовНе те знам в коя част на Виена си живял,за да видиш как пешеходците се събират на групи,за да пресичат(!?),дали изобщо си си показвал носленцето извън границите на България,но ако наистина си бил в държава като Австрия,то явно,че дебелата ти чутура изобщо не е прихванала дори и грам от това,което се нарича...толерантност,и с което най-много са известни тези,които живеят в...белите държави на Евросъюза!!!

104

.....

преди 12 години

DOJIVOT ZA LAINARA...

103

.

преди 12 години

Протестче нещо ? Има ли протести ? Дори да ви се случи да оживеете , след като ви е помело такси на пешеходна пътека , най-добре си вдигнете шапката и си отминете тихи , защото знаеш "като се събераме с колегите кой не слуша ..."

102

Къде сме ние?

преди 12 години

Тук един пише че пешаходците се събират на групи и тогава пресичат. Щеше да е смешно, ако поводът не беше трагичен. Отворко , ти да не си бакшиш? Иначе няма обяснеиние за малоумието ,което се опитваш да пробуташ......По белия свят колите заковават на пешаходна пътека, която е добре сигнализирана и със светлини сигнали,а не само маркироква тип ''Зебра" . В Триперистан това правило се спазва понякога, а по на изток -никога, защото истинския мъж в кола не спирал на жени деца и мухльовци без

101

марти

преди 12 години

До БорисовТикво,знаех си,че ще се хванеш за неволната ми грешка при написването на думата лиже,вместо лице,но ако *** като теб знаеше,че при писане на кирилица от немска клавиатура,бутоните за буквите Ц и Ж са един до друг щеше да си замълчи!!!А що се отнася до сравненията между Германия и България,то само ще кажа на *** като теб,които за мое огромно съжаление са мнозинство в България,че промяната тръгва първо от промяна в мисленето на всеки един,отделен индивид!!!

100

Анонимен

преди 12 години

74"Ужас!Дали е таксиметров шофьор или не - все тая!Културата е все една и съща: просташка, липса на толернатност, агресия, комплексарщина!А тя се възпитава!"Точно тези *** докараха на власт Тиквата.А самата Тиква отговаря напълно на определенията :".....просташка, липса на толернатност, агресия, комплексарщина!"ВСИЧКО СИ Е НА МЯСТОТОМРЕТЕ ***

99

ПОМЪДРЯЛ

преди 12 години

А бе четох,четох,четох 116-коментара и стигнах до заключението: Смърт на нахалните и нагли пешеходци! А тези които пресичат НЕ на пешеходна направо ги газим и това е, точка!

98

Борисов

преди 12 години

Я се научи да пишеш преди да се възбуждаш по сайтовете. Преди да сравняваш Германия с България, първо сравни пътищата, организацията на движението и масовия градски транспорт. Тогава може да намериш и разликите.

97

Анонимен

преди 12 години

Абе стават такива работи. Да му се скарат малко в ареста сега и да го пускат момчето.

96

марти

преди 12 години

До БорисовСуйо,не те знам къде си живял,но аз ти го казвам това от...първо лиже,защото и в момента ти пиша от...Германия!!!Та искам да те питам след като си живял във Виена дали и там пешеходците преминават по пешеходните пътеки...заобикаляйки спрялото на нея превозно средство???А що се отнася до хвърлянето на боб,то си прав,но с разликата,че самите пешеходци трябва да го хвърлят преди да пресекат на...пешеходна пътека,защото не се знае дали тиквата в тенекиената кутия ще благоволи да спре!!!

95

Анонимен

преди 12 години

Борисов, не лъжи! Във Виена си живял насън явно, щом твърдиш, че там се изчаквали, докато станат група да пресекат. НАВСЯКЪДЕ в белите страни (от които се отдалечаваме със светлинна скорост) пешеходците се движат съвсем спокойно и пресичат, когато им е необходимо. Като почна да се оглеждам страхливо чак ми се усмихват окуражително... иде ми да потъна в земята от срам, че си нося печата на дивашката държава навсякъде :(

94

Борисов до Марти

преди 12 години

Явно ти не си излизал никъде по света за да видиш, че там пешеходците не минават като овце. Събират се на групички и минават нормално. Тука овчия мозък мисли, че както си ходи решава, че ще пресече и всички са хвърляли боб да знаят, че ще пресече. Над 12 години съм живял във Виена и такива *** пешеходци няма!

93

Мавродиев

преди 12 години

Грешно ме разбирате, никой не оправдавам! Просто задавам резонни въпроси.

92

Мавродиев

преди 12 години

Таксиметровите са от кол и въже! Мен ме е спирал на светофар един да ме пита къде се намира Сан Стефано 1. Сметни колко е в час. Всеки *** дето не става за нищо върти геврека като такси. Като цяло това в 90% са хора изхвърлени от всички нормални професии! Толкова са луди, че на стоянката бутат колите да не би да изхарчи 0,0003 ст. да я премести!

91

марти

преди 12 години

До Борисов от коментар 102Овньо,ако беше си показвал мутрата извън тази ***,в която такива като теб са превърнали тази държава,то щеше да забележиш какво е отношението на шофьорите в...нормалните държави към пешеходците!!!Та как няма тиквеници като теб да блъскат и мачкат граждани,когато изобщо не си и правят труда да намаляват скоростта,когато наближават към пешеходна пътека???А за тези главочи,които шофират жълтите тенекета се чудя дали няма отделни правилници за движение!!!