199

```

преди 12 години

xaxaxa eto tova e pravosadna sistema moje da si plashtate na politicite i prokoririte no rano ili kusno shte vi zastigne otmashtenie a sega da gnie pod zemqta 2 metra i da go izqdat 4erveite NAGLIQ . nogo sam shtasliv ot tazi novina tozi pat suda nqma da ima vuzmojnost da go opravdae i da si jivee jivot 4oveka

198

Хубава вест

преди 12 години

А тракторо кога? Защото Наглите стигат го него и Гоцю....

197

Кънчо Уйчев

преди 12 години

Приматът с инициали Цв.Цв нищо не е свършил !

196

Анонимен

преди 12 години

а нещо за Станишев и Костов - обичайните виновници?

195

фд

преди 12 години

бойко се е ядосал и са го гръмнали

194

Прокурорски свидетел

преди 12 години

Този вероятно са го готвили за прокурорски свидетел. Затова е дал фира ... :)Един от първите задържани ... Което ще рече, че именно той е предал останалите. Сега делото става много сложно. Смъртта на един от съучастниците дава възможност на защитите на останалите да прехвърлят вината върху мъртвия.Скоро по NOVA даваха един, който щял да става "Защитен свидетел" по делото на Маргините.Човекът обясни, че се е отказал, защото още същия ден Маргините са разбрали за намерията му. Откъде ли ? :)

193

До 243

преди 12 години

Със сигурност не е убит от някой от отвлечените,е от къде си толко сигурен,да не си гадател

192

Охранител

преди 12 години

Каквото и да говорим, мутренската Темида продължава да води убедително пред законната си посестрима. Докато едната раздава активно "правосъдие" по улиците, другата ги пуска преди това, за да е по-удобно на първата-на улицата...За съжаление това убийство не е раздаване на справедливост, защото просто го е поръчал, някой по-голям от веригата ,за да му затвори устата и остане той в сянка...и винаги има вероятност да пострада някой случайно намиращ се наблизо....Цв.Цв. и съдебната система да започнат да си гледат както трябва работата

191

чудя се

преди 12 години

1 колко е взел този мъртвият, че да участва в тази банда за отвличания?2 колко струва това да го убият вчера?дали 1 е равно на 2?Поредният провален живот. Алчни гадни ***. Не се наядоха, не се напиха, не се нае?аха. И какво оставя този след себе си? Кръв по тротоара. И какво ще остави шефчето му? Кръв. Е?ахва у ***! Свински истории.... а някъде една баба си брой левчетата и се чуди да яде ли днес или да не яде....

190

Шерлок Холмс

преди 12 години

Нека да не пишем глупости, а да погледнем професионално на нещата.1.Фактът, че Шкафа е убит, означава, че част от групата на "Наглите" е на свобода. Със сигурност не е убит от някой от отвлечените;2.Фактът, че Шкафа е убит, означава, че организираната престъпност не е преборена;3.Фактът, че Шкафа е убит, означава, че престъпността в Българие не е респектирана от държавния апарат - прокуратура, съд, полиция. Което пък означава, че последните не са си свършили работата.

189

Анонимен

преди 12 години

Това се нарича "естествен подбор". Природата (или някой друг вместо нея) се е погрижила да има справедливост.И не го защитавайте Бойко , защото по времето , когато беше ген-сек на МВР , в периода 2001-2005 всяка седмица имаше показни убийства - Жоро Илиев , Бай Миле , Клюна , Димата , Доктора , Самоковеца , 2 атентата срещу Боби Цанков , атентат срещу Ал. Петров и др. занйни и незнайни "герои".

188

уууууууууу

преди 12 години

Браво,по-натам и останалите много ги забавиха

187

Да поясня на 228

преди 12 години

Всяка нация има ядро.Ядрото дава посока на развитие.Следва разбиране за посока,идеология,демографски бум...........Когато посоката не е правилна,нацията започва да се свива,идеологията умира,демографско намаляване до размерите на ядрото.Така нацията се чисти от,чужди елементи(емигранти,предатели,използвачи,некадърници),остава само 1-во качество и следва нов взрив.Ние сме в цикъл изчистване от 1913 г.Докато не станеме 3 000 000 няма да спре този ход.Сега сме 6 000000,значи още 10 г спад.

186

Българка

преди 12 години

Тези сайтове са за българи,не за прости чужденци,които не знаят какво правят тук!!!

185

Анонимен

преди 12 години

Не е възможно да си баща му, защото той няма *** и опашка като тебе!

184

Анонимен

преди 12 години

За съжаление това убийство не е раздаване на справедливост, защото просто го е поръчал, някой по-голям от веригата, за да му затвори устата и остане той в сянка.Октоподът си остава недосегаем в Говнистан.

183

До 228

преди 12 години

Ами ти като не си българин, поганецо , пръждосвай се в Маймунистан за да не мърсиш света!

182

ДО231

преди 12 години

НЕ БАЩА ТИ...

181

костов

преди 12 години

Сигурно някое дете си е играло с пищова на баща си, защото, както се знае (а Цеко Имота не лъже), организираната престъпност в България отдавна е победена.

180

Мдааа!

преди 12 години

Браво на работещото правосъдие.Не на това маскирано зад официалната ни ялова 'правосъдна' система, а на това което осъди на смърт Шкафа.Въпросът е кога ще бъдат осъдени истинските 240 наглеци укрили се за креслата в парламента..дано дочакаме.