50

бунтовник

преди 12 години

Ако всички търгове на болници и клиники се централизират на едно единствено прозрачно място, цените на апаратура, консумативи и лекарства ще паднат в пъти. Но тогава ще спре далаверата, а много лапачи нямат интерес. Само на улицата ще се разправим с тая ***, иначе не става.

49

Анонимен

преди 12 години

мамата си е... скоро ще почнем да емигрираме и по Африка, че и там по се живее от тука.

48

До 54 от UK

преди 12 години

Безплатно здравеопазване като в белият свят. Ако работиш здравните осигоровки се взимат от твоята заплата. Ако станеш безработен, нетрудоспособен и пенсионер всяко лечение,всички лекарстава са напълно безплатни. Така е тук във Великобритания и останалата част на западна Европа.

47

ДО 42

преди 12 години

А ти имаш ли представа, че в САЩ всеки работи за себе си, а не за да издържа 2 милиона безработни магала? И аз съм съгласна да знам, че всичко което изкарам ще отиде по моя лична сметка и когато ми се наложи да ползвам медицинска помощ или евентуално доживея до пенсия ще ми е осигурено, а няма да разчитам на Боко и Цоко да ми отпуснат 100-на лева за да им остане за бонуси.

46

X

преди 12 години

Не са се обадили на Бойко, щеше веднага да долети с хеликоптера и да дари един бонус.

45

До 48

преди 12 години

Какво значи безплатно здравеопазване бе фантазьор? Може би лекарите да работят без да получават възнаграждание за което и по съвместителство сами с подръчни материали да изработват медицинска техника и лекарства? Аман от празноглавци като теб! Здравеопазването е нещо много скъпо! Крайно време е българина да разбере, че за получиш нещо качествено, трябва и да си платиш!

44

Черен Петър

преди 12 години

Здравния министър - тежката гаубица иска да отнема личните карти и блокира сметките на тези, които не си плащат здравни осигуровки... ГЕРБ, салют и залп!

43

Възмутен

преди 12 години

Много ми се иска някой макар и ***, крадлив гербераст да ми посочи едно нещо, което управляващите поискаха и направиха в здравеопазването, освен хаос - помните, че "здравната карта" на всеки българин трябваше да е готова до 01.09.2010 г. - сега дори не се говори за това, ДЕцентрализираха търговете за лекарства за да могат фирмите да увеличат цените в пъти и това ако не е защита на лобистки интереси, закриха общ. болници и "преразпределят" парите към частните, обединиха бюджетите и хоп - бонуси.

42

кво им пука?

преди 12 години

Кво им пука дали момчето ще оживее на НЗОК,важното е Огнян Донев да си прибира милиончета от високите цени на лекарствата и никой да не го закача.а това,че няма пари и отказват лечение на едни момче и то може и да не оцелее не е вжно,това е направо отвратително!!!

41

Def

преди 12 години

Отдавна всички сме африканци в Бг.

40

А4о

преди 12 години

Здравеопазването трябва да е безплатно!!!А народа да спре да се яде един друг и да открие кой му пие кръвчицата!

39

Анонимен

преди 12 години

Айде стига сте ревали, бе!Не, че съм почитател на ГЕРБ, но това щеше да се случи при всяко предишно правителство.Все едно Сергей и Доган ви оправиха много живота.Добре, че не ни управляваха и по време на кризата, че тогава вече щяхте да видите кон боб яде ли.Бойко е резултат от крадливата пасмина ДПС и БСП.Да, *** е, но всички ние си го докарахме.

38

Анонимен

преди 12 години

45 защо пишеш сам за себе си ,че си жалък, или така го чувстваш просто ?

37

До 45

преди 12 години

Смешно жалък си!

36

GREEK TERMINATOR

преди 12 години

Вулгари, 3 пати по зле сте от Африканците....ХАХАХА МНОГО СЕ КЕФЯ ..

35

до 39

преди 12 години

Че правителството не е свет не е , но да е най- некадърното !!! Ако предишните бяха толко къдърни Бате Бойко никого нямаше да се издигне в политиката . А относно касата съд до Страсбург да ни види европа , иначе нямя оправия !

34

Анонимен

преди 12 години

Поредната глупава "новина". Африканец бил станал човека - пълна простотия. В усилията си да направите сензация от нещастието на хората отивате много далече вече! Това са много редки заболявания и е нормално лекарствата да са много скъпи. Имате ли представа, че в САЩ ако нямаш здравна застраховка въобще не те допускат до болница, да не говорим за лекарства, имате ли предства колко скъпи са здравните услуги в западния свят!?

33

до 37 мразещият

преди 12 години

Като гледам и ти правиш същото !Типична българска черта, да плюеш по някои които правят същото като теб.

32

марин

преди 12 години

С излизане на улиците нищо няма да стане. Колко пъти сме излизали. Тука трябва да се вземат пушкалата и революция. Трябва да има обесени, набити на колове трупове на всеки метър, за да си вземат бележка големите престъпници в парламента и позлатените къщички около Витоша. Разстрели без съд и присъда, както са правели другарите на времето.

31

Анонимен

преди 12 години

Абе ***, кой е станал африканец бе. *** чалгата. Некадърни драскачи. Толкова ниско сте паднали. Гнус ме е от помията ви вече.