104

Ха-ха-ха

преди 12 години

Явно Тр.Трайков му е отказал и сега Боко се опитва да замаже ситуацията.....:))

103

Анонимен

преди 12 години

ББ като говори тъпотии всеки ден по 10 пъти!

102

belalov

преди 12 години

Айде и Трайчо стана комунист, а Борисов какъв е?! Капиталист партйна книжка от БКП, образование от школата на ДС и практика на мутра!

101

Анонимен

преди 12 години

Мама ви деее, комунистическа, долни и продажни безотечественици, които окрадахте до шушка държавата ни и сега, когато най-после имаме национално отговорно правителство и проевропейско управление вие *** *** *** ще си изкарате мръсните черва навън от плюене по Бат Бойко. Ама като дойдат избори независимо какви, ББ много добре ви млати по празните червени кратуни, за това един съвет: като дойдат следващите избори трябва да си слагате освен червените прашки и каски на *** безмозъчни кратуни. Колко и да пищите по форумите като бити ***, ГЕРБ ще управляват още 2-3 мандата! Гаранция!!! Не ви стана ясно, че сте *** в тая държава бе *** кратунковци, скапани ненормалинци, нищо градивно от вас тая държава не е получила, само кражби, убийства на невинни хора, *** сгане педерунгелска, да се махате в С. Корея, там да лапате жълтите *** на другарите си комунисти и да пеете На всеки километър ни влиза с по един метър, ха, ха, ха де,*** *** комунистически крадливи? А тоя тъпия комунист Беллалов е наистина много *** та чак му дрънка кухата кратуна! Егати мизерниците, плюят като дръгливи камили, *** *** недоклецани!

100

поверително

преди 12 години

Трайчо ще става ляв симпатизант,лично серГей го е поканил да работи за благото на левицата и даже за конгреса на цк на бкп_бсп,където ще се избира новия стар председател станишев...

99

anonimen 7

преди 12 години

Toq tup pogarnikar e mnogo kompetenten po vsichko ,na nego vsichko i vsichki samu vinovni ,daimu da rege lenti da vdiga ceni che ug v evropa e bilo taka a zaplatite nai niski nali toi e dobre te horata oshte malko shte se iznervqt i shte stane strashno makar che v bulgariq giveqt samo *** i obichat da budat machkani

98

georgi

преди 12 години

В ЦЕУ, Будапеща за магистър по икономикс направо преподават как да се правят картели- смятане на монополни цени, как се правят кризи - банкови и валутни. Колегите, умници, направо "работят за БНБ" или капитала и така изчезнаха по 10 млпд от раздадени кредити и фондова борса. Разбира се има и други в играта. Как става ли? Ами нанотехнологиите позволяват да се имплантират малки устройства в синусите които предават на мрежата на Мтел. convergingtechnology.eu/threats-for-developing-countries/

97

!

преди 12 години

Бе Бочко, все си мисля че на Трайков му е през крачола за твоя шанс.Ти *** дереджето, ся шанс даваш!

96

\\\\\\\\\

преди 12 години

"Пази Боже,сляпо да прогледа".Трайков не се е венчал за правителството ,а за доверието - ако го имаше ,то няма да има и оставка.Така ,че причини и следствие се изясниха напълно.

95

Анонимен

преди 12 години

Що да говори глупости бе ***. Ето че вдигате газта с 13%. Значи не лъже.Остана само да каже колко е твоят процент от далаверата.А ти го изгони защото искаш да прибираш самостоятелно и сложи този хасковски сополанко дето още не знае за какво са парите.

94

Пожарна

преди 12 години

Пожарникарите от Раковска ви молим да не влагате обида наричейки примиерчето пожарникар, на него по му отива да го наричат мутрата слънце или батман от чалгаристан.

93

IDIOT

преди 12 години

Поп-фолк изпълнителят Азис е герой за децата от Видин и ако това е една от причините за интеграция в смесените училища, музиката му няма да бъде забранена. Това заяви образователният министър Сергей Игнатов в Народното събрание. По думите му хореографът на скандалния танц на учениците имал група от 27 деца и работел активно за интеграцията на ромите. Освен това дейността му спомагала за редовно посещаване на занятия и задържането на децата в училище. Игнатов подчерта, че е гледал клипът с танца и по негово мнение той не е кючек. "Наистина изпълнението е на Азис. Но кой в българската държава е забранил изпълненията на този изпълнител? Кой е този орган, който е забранил този тип музика изобщо?", попита министър Игнатов.Той добави, че е по-добре децата от ромски произход да ходят на училище, благодарение на състава на Методи Филчев, отколкото да спрат да посещават часовете и наистина да заиграят кючек. Затова и Филчев нямало да бъде наказан.Освен това не било добре обществото да се разделя на българи, роми и турци, защото всички са равноправни граждани и не са виновни, че живеят в ужасни условия, поради което имат определен тип култура, категоричен бе просветният министър.

92

тиквата на тиквата!

преди 12 години

Искаме тиквата на тиквата!

91

д-ра

преди 12 години

Бойко ти кой си бе че да раздаваш шансове, ние толкова шансове ти дадохме да обясниш простотиите и калинките дето натвори а нищо не направи с тези шансове, че сега и шансове раздаваш, я се разкарай от мирогледа ми!Престани да говориш за икономика с твоето пожарникарско образование нямаш акъл за това!

90

Анонимен

преди 12 години

Милионерите в България са се увеличили с 54 процента за две години, а парите, които държат в банките, са нараснали с 50 на сто. Става дума за депозити, които богатите българи държат в трезорите у нас, съобщи b2b news.По време на криза богатите стават по-богати. Това показват и официалните данни на БНБ от декември 2011 г.----------Износа е намалял с пъти, чуждестранните инвестиции също, т.е приходите им не са от свежи пари от Европа или Света.Чакам обяснение от комунистическа партия ГЕРБ!

89

Найденов

преди 12 години

Изумен съм от наглостта на г-н Б. Борисов! Когато той публично приказваше глупости за АЕЦ Белене- цитирайки лъжите на ядреното лоби, се наложи Т. Трайков да му замазва изцепките, тогава излезе ли Б.Б. да се извини и да благодари на министъра?!? А преди няколко дни "Експерта" Борисов заяви важно, че толкова добре е навлязъл в материала АЕЦ, че е готов да се изправи срещу всеки ядрен експерт и ,едва ли не , да го пъхне под масата с компетентността си!?! Апелирам към г-н Т. Трайков, след като вече Генерала- Пожарникар не му е началник, да има смелостта да сподели с нас за връзката В. Златев- Б. Манчев- Г. Първанов- Б. Борисов... и за ангажиментите, които последния е поел, за да си заслужи комисионната!

88

сакатлък ,'

преди 12 години

Брееей ,тоя Бойко егати пожарникаря ,знае как се спират КРАНОВЕ,....много реване !Значи е на прав път!

87

a

преди 12 години

Най-големите глупости ги говори Пожарникаря. Освен това няма капка уважение към хората с които работи. Аз винаги се питам, дали той наистина си мисли, че е толкова велик, или прикрива комплексите си на един полуграмотен човек.

86

тиквунякБоко

преди 12 години

Нали Цветанов каза,че Трайчо много се обеснявал...Кво да ти обеснява повече бе Тикво еничерска?

85

АЛООО, Бг,...

преди 12 години

...ЗАЩО РЕВЕТЕ ,.....НАЛИ ГЕРБ Е ДЕТЕТО НА ПРЕДИШНИТЕ УПРАВНИЦИ ОТ 1989Г ДО 2009?Защо НЕ си искате детето ,рожбата на ПРЕХОДА "ФЪФ''----Бг!УЧЕНИКЪТ май стана по-добър от учителите си !