11

sostin

преди 12 години

pikochite ne im haresva kat stane vapros za tiahnite dalaveri i krajbi inache runzat mnogo za drugite , gadove mrasni niedni

10

Димитър

преди 12 години

До днес не знаех че и dnes.bg са комунисти, жалко!!!

9

Анонимен

преди 12 години

Тц, тц ....На фона на 50 000 000 раздадени за лично облаготетелствуване бонуси, преживявам 1,5 милиона дадени за имиджа на България.Същия имидж който герберите разсипват.

8

Анонимен

преди 12 години

Абе лошо няма, да се направи разледване, ама не трябва да го правят депутати (които благодарение на това че са в поредната комисия, вземат едни пари отгоре на заплатата си, сякаш ще работят инзвънредно), а прокуратурата. И ако има нещо нередно, Станишев направо в затвора, а не по вестниците само да го одумват с празни приказки.Иначе добре е да се направи една комисийка и за разследване как един премиер спира една данъчна проверка, от което имиджа на България изобщо не се повишава ...

7

jan

преди 12 години

едно на нула за Първанов

6

Анонимен

преди 12 години

Всички комунисти и шалвари в ЗАТВОРА! Има защо!

5

tankist

преди 12 години

герб да обяснят защо държавата е в колапс и няма кинти за нищо, посегнаха и на пенсиите, комунистите може да ся всякакви ама оставиха 8 милиарда зад себеси и индексация на пенсии и заплатаи по 2 *** на година. Честните гербери остяват разруха, бедност, престъпност и хаос във всяка една свера. бойко е *** и *** на американо *** дирници.

4

SyS

преди 12 години

ШЕНГЕЕЕН ???Крив макарон, може би сварен дори ?

3

Анонимен

преди 12 години

А така. Кой не иска да му лъснат кирливите ризи? Пак БСП и ДПС. И защо ли? Изглежда ще се разкрият много смръдливи истини за столетницата и етническата партия. Много ги е страх от ревизия на управлението им и има защо.

2

Анонимен

преди 12 години

Пак заглавие...

1

Бг

преди 12 години

Съси Хамстера пак сгафи !Колко ли струва една вечеря в Австрия?