5

optimist

преди 12 години

ГЕРБ поеха управлението след няколко поредни антибългарски, некомпетентни, катастрофални правителства. На всичкото отгоре това съвпадна и с най-голямата икономическа криза в Европа. И не на последно място закоравелите комунисти и ДС агенти, впили се във всички нива на администрацията правят всичко възможно да пречат на ГЕРБ, да ги дискредитират и да им спъват работата. Така че при тези условия е повече от нормално управлението да среща трудности, но ще се справят, защото България може!

4

Анонимен

преди 12 години

Братя БЪЛГАРИ,да не чакаме а да ДЕЙСТВАМЕ!!!!!!!!Боко,Цвъко и Пицата ще забранят интернета,мобилните оператори и медиите.ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЦВЕТЕЛИНА ПРЕД СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД!

3

faust

преди 12 години

нещо се хилите всичките *** герберски, но скоро ще плачете....и как пък се събраха пак отбора на ***

2

KIM

преди 12 години

В царството на слепите - едноокия е цар. Това наистина е много жалко..

1

дядо

преди 12 години

напишете нещо за териториалните претенции на румъниязащо пропускате главното за странатакато я раздадоха на концесии сега отвънка си искат направо територияили много ви е страх дане би този тотално разединен народ да се събудии да казкара мазните ***