201

мхм

преди 12 години

Ти да не си някъФ Ром че говориш така ?! ти изобщо имаш ли представа за какво става въпрос А ?

200

Чужденец

преди 12 години

до 222Емигрирате само разни безродни бездарници, които искате да ползвате наготово чуждото благоденствие. Трябва да знаеш, че емигранта, си остава емигрант доживот. Отделно от това, заради такива прости и арогантни готованци като теб, вече в цял свят не взимат насериозно българите.

199

До Чужденец

преди 12 години

Човек хората са изгубили надежда за всичко според мен .. Никой не го инт. че българските деца живеят в мизерия, за тях е важно да построят къщи за по 50 000 лв. за *** за да могат да живеят нормално хаха смешна работа .. после защо ли всеки млад българин бяга зад граница ами тук няма живот !!

198

до Чужденец

преди 12 години

Ти пък къде си тръгнал да се вреш, след като не си българин? Българите чудесно си се справяме - просто емигрираме. След един известен престой изтегляме и цялото си семейство и така главоломно българското жизнено и трудоспособно население намалява. Явно това трябва да стане, за да няма от къде политиците ни да смучат пари за ***. Жалкото е, че тук ще останат пенсионерите, които няма къде и как да избягат и ще търпят *** терор.

197

Чужденец

преди 12 години

Българите все чакате някой да ви реши проблемите наготово. Ако се обедините (Съединението прави силата) и започнете да действате, да си помагате един на друг и сами да си решавате проблемите, тогава ще живеете добре и никой няма да смее да се будалка с вас.

196

до 218

преди 12 години

Браво ,брато ,и тили се събуди след 22г.сън ,....това ли видя ?А то е от 2989г ,къде беше ...?

195

мхм

преди 12 години

Аз разбрах че след 10 години в България ще има само ***.... няма оправия тая "държава"

194

бачо Кольо

преди 12 години

От цялата работа разбрах , че живеем във един бантустан , където *** са най-ценни и тачени от така наречените "политици" .И понеже са толкова безценни , че ще им построим безплатни къщи , за да не бягат по пустата чужбина.Само не можах да разбера,те, какво ще допринесат за държавата, пардон ,бантустана.

193

Анонимен

преди 12 години

Просто на следващите избори Атака трябва да дойде на власт, но това няма как да стане понеже само *** и дъртите пенсии гласуват. Младите казват: "Не ми пука!" и точно заради това ромите продължават да паразитират на наш гръб.

192

Играч

преди 12 години

Кредитите са за будалите, които искат да плащат 5 пъти за едно и също нещо. Умните плащат само половин, максимум един път за едно нещо.

191

мхм

преди 12 години

Волен трябва да дойде на власт той ще ги оправи всички ***!!! ако зависи от мен направо ги товара на 5 "титаника" и без да искам ще ги потопя в черно море !!

190

Професора

преди 12 години

Цялата работа и напъване от страна на кмета на Бургас и Герб е да заграбят голяма част от средствата,чрез техните фирми,които ще строят забележете не 1 както е официалната информация,а 2 блока,както изтече информацията преди дни.Въобще герб и *** им кмет не ги е еня дали *** ще направят от тези 2 блока малък Бруклин и ад за живущите в квартала.Младежите вече се заканиха,че ще има голямо меле в Меден Рудник.Та да обобщя както винаги след Герб и потоп.Където минат трева не никне.

189

анонимен

преди 12 години

ама нина соскиии както викат ромите

188

анонимен

преди 12 години

още сега отивам и струпвам една барака от кашони в тази махала. защо ние да вземаме кредити за по 30 години и да се скъсваме от работа ??това си е сегрегация ! аз какво съм виновен, че има роми, които не познават дори буквите ,камо ли да четат ??

187

bg

преди 12 години

Аз сам самотна майка на 2 деца Българка.Според законодателството ни ми се полагат само 70 лв детски за 2 деца.И никои в София не иска а приеме малкото ми на ясла.Но в бг *** в такова положение получават 1000 лв помощи.Кажете защо трябва и да им строим домове а нашите деца да спят на улицата.

186

1111

преди 12 години

Идват избори !!!

185

безнадеждно

преди 12 години

Държавата просто няма интерес *** да бъдат интегрирани и образовани ... нали им трябва силна изборна ръка, която да е готова винаги да гласува за тях срещу 1 кебапче. Тъжна е действителността... единствено ние имаме силата да променим нещата! Трябва да спрем да си мълчим като агънца и да се опълчим на тая правителствена ***, а и да изметем тия животни, които живеят на наш гръб. Друго решение няма.

184

333

преди 12 години

Българи в тая държава нямали бе тюфлеци !

183

Бг

преди 12 години

Европейците няма да допуснат *** в Европа ,и *** да напуснат Бг ,...ние сме обречени на *** !

182

Бобо

преди 12 години

4 млн лева разделени на 52 жилища= близо 77000лв на къща във Видин С тези пари може да се построи скромна и семпла 220 кв. м. къщичка с две липи отпред! Само за български къщи пари няма да се дават, щото те няма да са живи да ги ползват. Да живее *** на Европа! Да му се прииска на човек да стане ***, пардон РОМ, в БГ, аз поне се самоопределям именно като такъв. То българин вече стана *** дума покрай тези европейски ***...