28

Българин

преди 12 години

34 - под османския "геноцид" сме оцелели 5 века. Бойкоборисовият геноцид ще ни затрие за 4 години.База за сравнение просто няма.Факт - за 20 години демокрация Българите в България намаляха с 2.5 милиона.Факт - под турско от 16 до 19 век Българите от 600 000 са станали 6 МИЛИОНА.сРАВНЕНИЕ?

27

свидетел

преди 12 години

Нищо не крадем - те сами идват на талази. Македонци, сърби, молдовци и какви ли още не се редят сутрин от тъмно на опашка на ул.Аксаков за да стана ***....сал един паспорт да вземат и да избягат в Европата. А данъци като *** дали плащат - Дянкооооов, мизерникоооо или са с привилегии ;)

26

Българин

преди 12 години

Ако "братята" срби негодуват, можем да им върнем същата бройка ***.

25

от Мюнхен

преди 12 години

Добро утро............ от колко време сърби, босненци и всякакви други от бившите републики си набавят, легално и не чак толко легално, наши документи за да си направят фирми в Германия. Аз лично познавам повече от 10-тина такива "българи" . По стр. обекти е пълно с такива

24

Иван Митев

преди 12 години

до РеалистРазбира се, че е било робство. Но дори и нещо повече. Да изброя ли сега всичките данъци наложени на християните? Може би са над 200. Девширме, джизие и прочие данъци?Това е повече от робство, тотална дискриминация на християните и масова ислямизация на населението, насилствено променяне на идентичността... Това е морално убийство. А ти явно си недоучил.

23

до тъпия релаист

преди 12 години

Османската империя се е издържала от данъци на християните, които са плащали и за въздуха който дишат. Нали се сещаш, ако се избият всички или станат мюсюлмани, няма кой да плаща данъци и да се издържат турците.Ама се иска глава да го проумееш- това не е робство, а геноцид. За 5 века докато другите държави са изживеявали Ренесанс и възход, ние сме били принудени да живеем като скотове. Строежът на манастири, домове и т.н. започва малко преди Освоождението...От такива реалисти като теб ми се гади

22

Иван Митев

преди 12 години

Мда, наглостта на този вестник явно е безгранична. Няма да се учудя ако списвачът на тази статия е роден в Р. Македония, а не в Р. Сърбия.

21

От Германия

преди 12 години

Много македонци са ми казвали, че са взели БГ паспорт за да могат да дойдат в Германия. А колко българи се решиха да дойдат зад граница и да работят и да вземат малко повече пари за положения труд??? Българите само мрънкат и не правят нищо. Само като седнат на маса започват да обсъждат политиката и тн. Събудете се хора. След като не сте доволни от заплащането в България решете се на нещо. От 5 години съм в Германия. Всяко начало е трудно. в БГ целия живот е едно начало

20

Реалист

преди 12 години

Османската империя не е искала да унищожи българския народ!Ако са искали за 2 дена eдин жив човек нямаше да остане в Б-я.Българите са имали къща,земя и животни строяли са манастири и църкви.И това ако е било робство.

19

До 3

преди 12 години

Хората не се чувстват българи. Освен това ги боли за България. Просто вземат бг паспорти, за да могат да работят в Европейския съюз. Нали се дещате, че тия, които вземат паспорти не са супер квалифицирани нервохирурзи, мега добри компютърни специалисти и пр. Сулю и пулю *** се е запътил към Европейския съюз да влачи.Иначе се чудя кои от съседите ни са по-големи гадове - сърбите или гърците. Сърбите затриха цяла една част от България, наречена Македония. Нещо, което дори Турция не успя.

18

stg

преди 12 години

имайки предвид населението на Сърбия, по вероятно е България да краде селяни , то къде граждани там

17

Апис

преди 12 години

Сърбите се *** от страх. Минаха 40 години при Тито, когато лапкахка от всички и сега закъсаха мръсниците и те и гърците. Чакалите на сюзническите победи сега си получават заслуженото от гордите народи българи, хървати, унгарци, че и мизерните албанци им свиха перчиците.

16

Анонимен

преди 12 години

СЪРБЕ НА ВЪРБЕ !!

15

БАЧКАТОР

преди 12 години

Повръща ми се от сърби и македонци. След 5 века власт турците все пак оставиха 6-7 милиона българи. За 50 години власт в Македония сърбите не оставиха никакви българи. И едните и другите ни считат за татари ,монголи и не знам кви си и ни презират тъй че да вървят майната си.

14

хех:)

преди 12 години

Скоро бях там и...абе говореха, все едно ще влизат в ЕС ей сега...доста уверено:)Не, че имам против, ама просто ме съмнява:)

13

Анонимен

преди 12 години

Сърбите и Македонците ставатбългарски граждани за да работят в Европа!

12

Анонимен

преди 12 години

Ей сърби и македонци,вие май се състезавате кой е по-голям комплексар.

11

BG

преди 12 години

Рано или късно всичко ще си дойде по местата...

10

Българин

преди 12 години

Боли ги сърбите за разпада на сръбската империя наречена Югославия. Нека ви боли грандомани сърби. Дано скоро не влезете в ЕС, че да пообърнем дългия ви шизофреничен процес на македонизация на Македония.

9

лет. Холандец

преди 12 години

Затова Шнеген на кукуво лято.После Цуци да ни обяснява колко добре ни била охранявана границата.