7

за оптимист

преди 12 години

И друг път съм ти писал,че пропускаш наставката "КА".Щеше наистина да е пич,ако беше изнесъл всичко около конфликта с Тиквуна!

6

маймунка

преди 12 години

Кофите с помия, които се изливаха по Трайков и Константинов изведнъж се напълниха с Шанел 5! Боже, как може за 5 дни да се забрави какво се говореше за тия двамата преди седмица, преди месец, пореди година. Изглежда, че само ако Борисов те уволни ставаш изведнъж голям професионалист, велик държавник, достоен мъж, висок 190, със сини очи, принц на коня. Ние сме уникални!!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Съжалявам за това момче ! Прекалено интелигентно, възпитано и етично. Не се вписва в схемата на глутницата. Затова го отсвириха. Необходими са простаци като Дянков. Но резервната скамейка е дълга. Да си жив и здрав Стефане ! Забрави ги !

4

Анонимен

преди 12 години

Истината е че бавно и сигурно това правителство ни довършват и съвсем ни разгонват фамилията. Куфарите и на летището,друг изход няма.Положението е вече наистина безнадеждно,няма как да се оправи защото просто няма алтернатива,всички са един дол дренки и крадът като за световно.

3

жоро минчев

преди 12 години

Сам на бара,ех мама му стара как ме прекара,отдавна не ми бяха слагали секира,добре поне че в бара се сервира бира..........

2

optimist

преди 12 години

Стефан е пич

1

Анонимен

преди 12 години

Дума? :)