17

Анонимен

преди 12 години

До 13.Не защото ми писна от простотии.Все ми е тая кой ще купува,имам си достатъчно за да си мечтая за тези коптори в края на града!

16

за 14

преди 12 години

Напротив, този който стопанисва общежитията е ДЛЪЖЕН да осигурява нормални условия за живот. *** на ЗАПАД да видиш как трябва да изглежда студентско общежитие, а тук приличат на обори, защото никой не ги поддържа. А в нормалните дръжави не е така, всеки университет има грижата студентските общежития да изглеждат нормално.

15

Van

преди 12 години

Това с вечерния час е глупост. Може да спира някои, но ще пречи и на тези, които учат. Аз и моите колеги сме се събирали и сме стояли до 2 -3 часа за да решаваме задачи и да се готвим за изпит. Само студентите знаят, че има изпити за които времето никога не стига и както казваше една моя преподавателка " Колкото и да учиш, винаги ще искаш да имаш още един ден!". По добре е да има наказания за тези които пречат на останалите, но вечерен час на 20 годишни е пълна глупост!!!

14

Анонимен

преди 12 години

Какво значи "сгафил" студент? Какво провинение се има предвид?

13

Анонимен

преди 12 години

До 10.Никой не ти е длъжен с нищо,още помалко да ти дава!Никой насила не те е изпратил да следваш и да живееш в общежитие!Живей на квартира и бъди какъвто ти искаш!Иначе ти си длъжен да спазваш нормите и законите!Що не отидеш някъде на запад с тези претенции?Ще ти свият сърмите моментално!Аман от лигльовци,длъжни му били!

12

за 11

преди 12 години

ЗАЩО ИСКАШ ДА СИ КУПИШ ЕВТИНКО И ДА СИ ОТВОРИШ БАРДАЧЕ ЛИ?

11

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 12 години

Роми унищожават "белия дроб" на Стара Загора Системната и безразборна сеч на гората покрай пътя, свързващ Стара Загора и село Дъбрава, продължава, въпреки усилията на служителите в Държавно горско стопанство (ДГС) Стара Загора, и полицията, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона. Честите проверки, завършващи с конфискуването на коне и каруци, явно не плаши нарушителите. Напротив стърчащите дънери стават все повече. Гората заприличва на пустиня. /БГНЕС /

10

Анонимен

преди 12 години

Защо все още съществуват тези общежития?Защо не ги продат на свободно и да се приключи с проституцията,дрогата и пиянските изцепки?

9

Анонимен

преди 12 години

Когато оправят общежитията,махнат ***,има редовна топла вода,не живеем в мизерия..и по трима в стая от 15 квадрата,тога ще спазвам правила от този тип,когато държавата даде нещо и студента ще даде

8

Анонимен

преди 12 години

Формализмът на този"министър" стига до там, че той не допуска, че някой може да е ходил на театър или пък влакът му е дрямал на някоя гара 3 часа, поради невероятното успешно управление!Задействайте процедурата, която е необходима-затворете заведенията в студентския град!На Запад, в студентските градове има един бар, един денонощен магазин, духовно заведение за всички религии, зала за музика, спортна зала, огромна библиотека и др. Набляга се на спорта!Тва е кампус!

7

...

преди 12 години

Думата "студентски" изобщо не приляга на този "град". Това е една дива, пълна с пияни младежи зона. Бившите ми колеги от университета само мислеха къде да е следващия запой - в обще житието, или в някое заведение.

6

Анонимен

преди 12 години

*** И ПАК ***. НИЕ СМЕ САМО ЗА ***! ПРОСТАЦИ И ПАК ПРОСТАЦИ, НИЕ СМЕ САМО ЗА ПРОСТАЦИ.И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ СТУДЕНТИТЕ ДА ИМ СЛАГАТЕ ПО ЕДНИ БЕЛЕЗНИЦИ КАТО ВЛИЗАТ В ОБЩЕЖИТИЯТА!

5

123

преди 12 години

Господин псевдо министър, няма Студентски град, има ГРАД НА ГРЕХА, защото няма никакви студентитам, а развратници и алкохолни оргии!

4

Хиха

преди 12 години

Какво лошо има да се контролира достъпа до общежитията? Всеки иска контролиран достъп до дома си, но в общежитията не???

3

няма значение

преди 12 години

по-добре група "Как да НЕ се забавлявам като индианец/дивак" (заглавието е само примерно, възможни са вариации) ;)

2

друг родител

преди 12 години

АЗ СЪМ ЗА

1

Анонимен

преди 12 години

Защо всяко решение на български управник намирисва на фатмащина? Нищо умно ли не могат да измислят?