45

до 54

преди 12 години

2 лева са три яйца и малко повече , ти по пет яйца ли ядеш на месец , ами козунак и баничка не ядеш ли герберушко ?

44

до 51

преди 12 години

Ти нищо не каза ... колко яйца изяждаш на месец? Ще дадеш 2 лева повече за яйца ... това ли ти е проблема?

43

Анонимен

преди 12 години

герберомутренска кукла на конци )

42

Анонимен

преди 12 години

Законът не позволява да бъде направен референдум "за" или "против" АЕЦ "Белене", категоричен бе президентът Росен Плевнелиев след срещата с ръководството на ГЕРБ.------------------------------------------А тогава защо обещаваше, бе рапундел?

41

до 49

преди 12 години

ами тогаз яж яца от 60 ст смешен

40

тихата_стъпка

преди 12 години

Някой има ли спомен някога въобще да се е провеждал референдум в тая страна?

39

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да плюят платените коментатори във форума ... ГЕРБ, Борисов и Плевнелиев ръководят държавата най-добре до сега. На тези, които ще ми пишат минуси ... боли ме янко.

38

до 32

преди 12 години

с миеуси гласуват турците ,русофобите и *** ха ха

37

Охранител

преди 12 години

Всичките ни новоизлюпени политици вече 22 години *** в едно гърне...за наша сметка...крайно време е да им покажем къде им е мястото...всички заедно!

36

COPY

преди 12 години

Над 2000 души на ДС-БКП- са на власт в МВР, ДАНС, МНО , министерства...На ТЕЗИ интереси е подвластен цял един народ..На интересите на Русия и руските агенти ..

35

анонимен

преди 12 години

тази наша конституция българска.противоречи на правото на глас на българина .по въпроси засягащи всеки един гражданин.само веднъж участваме на 4 години по изборно време и това е.седнат ли в креслата дерибеите.нямат повече нужда от нас.и ни изкарват некомпетентни по каквото и да било.аз обаче питам..какво разбира един депутат от икономика и политика на управлението на една държава..мисля си че НЕ МНОГО..и нещата ги правят кое както дойде.де с кворум.де с интереси..отиват си едните.идват другите

34

COPY

преди 12 години

В условията на относителна демокрация и прозрачност , руските агенти , като Рапона , просто ще бъдат по- предпазливи , по селски -хитри и нагли...Защо ли присъстваме на "прегоовори" между ДВЕ КРИМИНАЛНИ БАНДИ-от зората на "прехода"..А той може ли и друго ??Само че , сега се опитва да баламосва НЕ другата банда , а цял един народ или поне тези , нормалните граждани от този народ, които не са руски агенти ..С други думи : златевци , боковци , р.овчаровци , гейчета и манчевци , по-ниско разредни агенти - се опитват да ни будалкат - за НАША сметка ...Колкото бензина СЕГА ви е по- евтин , толкова и руските агенти, ще ви прдават "евтин" ток ..)Руменовчаровци и сие Рапони :

33

Sony

преди 12 години

Razbira se ,che ne moje na tova deto ne vi iznasia ne moje Plevnelieva.

32

COPY :::))))))))))

преди 12 години

Зоната е ТЪМНОЧЕРВЕНА- зоната за здрача..Зона пълна с руски агенти и техните Бентлита , пълна с правешки мутри , бухалкаджии, недоразвити и нефелни гербаджии и комуноиди, пълна с руски имоти и стремежи за окупиране, пълна с р.овчаровци и всякаква червена *** ...недорасла за Демокрацията , със зъби и нокти искащи да ни забият ПАК в ръцете на мужиците - болшевики , сякаш ТЕ , последните са СЪЗДАЛИ НЕЩО съвременно на този свят, освен една феодална империя на злото .

31

Harmony

преди 12 години

Так се не маже малсо :),утре пак цял ден държане на нож и един кашон от нискомасленото

30

Анонимен

преди 12 години

Направо ме е срам да я гледам тая карикатура дето я избрахте за президент. Зельо Зелев имаше по-добра визия ,а и жена му не беше чак такава долнопробна ***.

29

Охранител

преди 12 години

Цирка е пълен...сас премиера може да възложи на президента да прави референдум примерно...пък той да влиза в ролята на артист и да му се противопоставя уж...

28

Анонимен

преди 12 години

Ми сменете конституцията бе *** и дете на червени продажници дето закопаха България последните 23 години....И без това тази конституция нито се спазва, нито е Конституция ....

27

Анонимен

преди 12 години

до 28 това не са яйца не става така , но за 7 блок става и то ако отговаря на изискванията самов такъв случай.

26

Анонимен

преди 12 години

Ей много прости хора има. Четирите блока на АЕЦ-Козлодуй в момента се рушат,а можеше да се направи един реактор 1000 мегавата от съвременен тип в близост до тях,който да върти турбините в машинните зали.