50

klod_si

преди 12 години

Юрист ще е е министър на здравеопазването. Тези направо ме разбиха. Явно това правителство е толкова неграмотно, че чак в Катар разбраха. Хората със сигурност имат желание да инвестират, но премиера няма уменията да предлага.

49

Анонимен

преди 12 години

ха да видим и тая поредната кукла колко време ще се задържи като министъра

48

ББ

преди 12 години

Никой от лекарите не иска да се самопожерта вече, за това слагам най-обикноена кариеристка с доказани женски качества (за това изглежда малко амортизирана)

47

РАЗБИРАТЕЛ

преди 12 години

АБЕ ЗАКРИВАЙТЕ ГО ТОВА МИНИСТЕРСТВО!ЗАКРИИЙТЕ И ЗДРАВНАТА КАСА !ТАКА ЩЕ СЕ СПЕСТЯТ 3,5 МИЛИАРДА И НАЙ-ВЕЧЕ СТОТИЦИ КРАДЦИ ЩЕ ОСТАНАТ С ПРЪСТ В УСТА !!!!!!!!(НЕ СЕ ЛИ НАЯДОХА ТЕЗИ *** ????????????)А ПЪК ХОРАТА ПО-ЗДРАВИ НЯМА ДА СТАНАТ .........

46

смачкан вид

преди 12 години

Гледах последното телевизионно интервю с пожарникаря. На тази пресконференция пожарникарят имаше много смачкан вид. Позата на тялото му беше силно напрегната, главата му се движеше без ориентир, носът му беше клюмнал. В погледа му липсваше блясък, погледът му бягаше от камерите, движенията на ръцете му бяха неуверени и неконтролирани, дори трепереха, дишането му беше нервно и повърхностно, кожата му беше бледа, суха и опъната, мускулите на лицето му произвеждаха тикове. Гласът му беше силно подтиснат и глух, гласа му издаваше страх и в него липсваше типичната за пожарникаря доза наглост, мисълта му зацикляше, фразите му бяха без субстанция, не намираше подходящи думи и затова ненужно повтаряше думи, изреченията му бяха дълги, неразбираеми, без завършващ край. Държеше се точно както един грохнал човечец, всеки момент готов да абдикира и да сдаде фронта. Той изглеждаше като пребито от съдбата куче.

45

?

преди 12 години

А къде е завършила тоя куп специалности?Да не е при Калинка.

44

losho

преди 12 години

Явно никой себеуважаващ се лекар или икономист не иска да влиза като министър в батака наречен здравеопазване. Помня при една от поредните смени на това министерство , ББ беше молил д-р ген. Стоян Тонев -шефа на ВМА, обаче йок, да не е луд човека да си жертва името градено цял живот за поредната проба на Бойко.

43

Коко

преди 12 години

Шеф на здравеопазването да не е медицинско лице, което поне горе долу да разбира от медицина, това наистина буди почуда. От толкова професори и доценти, шефове на болници и прочие, толкова ли не можаха да намерят човек.

42

Анонимен

преди 12 години

Най-добре да е Вучката!Хем в обедната почивка ще рита мачле нейде из центъра.

41

пациентка

преди 12 години

Поздравявам Десислава Атанасова.Добър професионалист и много човечна.Успех!

40

Акробатът

преди 12 години

Поредния посредствен цирк, ама с много скъпи билети!

39

rabotnik

преди 12 години

тази е любовница на Н**ев

38

Killuminati

преди 12 години

мале тая на 33 ама изглежда на 53, уау

37

Anonimen

преди 12 години

Аз тази не съм я чувал нито като шефка на комисия нито като депутатка , явно ББ просто няма кадри , парламентарната му група е гола вода , в правителството се срещаше тук таме някой по кадърен , но постепенно и в него се променят нещата , *** е че народа ще търпи както е търпял винаги и ще чака чудо .

36

Анонимен

преди 12 години

Поредното жертвено агне, което нашия хубостник ще заколи след една година.

35

El Picherino

преди 12 години

Е не можа ли да избере некоя по убава девойка бе да става и за е б ане... Тази изглежда като леля Здравка дето ни сипваше кисела у детската градина...

34

Az

преди 12 години

преден фарс и демонстрация на национално предателств0 - или поне това е моето мнение. До колко е истина не знам но имам чувството, че на трайков му стана съвестно и започна да си гледа работата - малко след това - хоп изгонихме го защото не си игра е с лобито

33

най-после

преди 12 години

големия мерак на Десислава Атанасова да стане министър се осъществи, то голямо плюене от нейна страна беше по тв-тата по Константинов

32

Чорбаджия

преди 12 години

Това лелче на снимката не ми изглежда да е 78-ми набор. По външния вид може да бъде датирана някъде към края на 50-те, началото на 60-те години на миналия век.

31

Анонимен

преди 12 години

От трън та на глог