197

крадците

преди 12 години

Прав си 224,много е трудно да водиш борба с безскруполни,нагли,лъжливи и подмолни опоненти.БСП,ДПС,НДСВ,СДС,ДСБ-икономически групировки с огромен потенциал,много пари и апарат който е в състояние да съботира всеки който не е с тях.Тази ожесточена атака срещу ББ е борба за пари.Тези хора не ги интересува нищо друго.От всяко действие или бездействие на правителството те правят съмнителни компромати,принципа-една лъжа като се повтори 100 пъти става истина-е основата на тактиката им.Лошо ни чака...

196

Кирилов

преди 12 години

Боко,виновник за провала в Катар не е Трайков,а Младенов-лизача на всички времена.Мисля,че е време и ти да си хванеш пътя ида отидеш да слугуваш на господарите си от СИК(те вече се завърнаха у нас).

195

тиквата на тиквата

преди 12 години

Искаме тиквата на тиквата!

194

Анонимен

преди 12 години

До 224-спрете да коментирате неща от които абер си нямате"два самолета на държавни разноски"бе ***,освен министрите никой не е пътувал безплатно,бизнесмените са платили по 1200евро за път.Пише го ама кой да чете

193

смачкан вид

преди 12 години

Гледах последното телевизионно интервю с пожарникаря. На тази пресконференция пожарникарят имаше много смачкан вид. Позата на тялото му беше силно напрегната, главата му се движеше без ориентир, носът му беше клюмнал. В погледа му липсваше блясък, погледът му бягаше от камерите, движенията на ръцете му бяха неуверени и неконтролирани, дори трепереха, дишането му беше нервно и повърхностно, кожата му беше бледа, суха и опъната, мускулите на лицето му произвеждаха тикове. Гласът му беше силно подтиснат и глух, гласа му издаваше страх и в него липсваше типичната за пожарникаря доза наглост, мисълта му зацикляше, фразите му бяха без субстанция, не намираше подходящи думи и затова ненужно повтаряше думи, изреченията му бяха дълги, неразбираеми, без завършващ край. Държеше се точно както един грохнал човечец, всеки момент готов да абдикира и да сдаде фронта. Той изглеждаше като пребито от съдбата куче.

192

ГЕОРГИ

преди 12 години

ГЕРБ ПОГРЕБА БЪЛГАРИЯ

191

did

преди 12 години

БорисOFF - Помни че си смъртен!

190

любо

преди 12 години

после в 10 4аса почивка за цигара 15 мин всички почиваха по 30 аз пуша по 2 котии цигари на ден е тогава аз работих после почивка обедна от 12-13 аз почивах 20 мин и пак работих колегата срещу мен правеше по 150 бр. на ден аз правех по 500-550 бр. слагах един амортисйор на колелото и го завивах така че пич в бг всеки се скатава и мрънка разбира6 ли аз работя от 15 годишен Българин съм и съм ходил и на училище за това сега си пия кафе в къщи

189

Любо до 231

преди 12 години

Работя на св. практика в цяла Европа А ти явно имаш време за кафе и да четеш ТУК понеже коментираш И ГО ПРАВИШ ЯВНО и съм написал повечето в случая явно ти си на работа Ще ти дам *** пример Хванах се в една фирма бях на 24 год сега съм на 30 за колела сглобяват се - бях закъсал за пари Отидох 1 ден и ми казаха на бройка се работи тук за бр. 0,10 ст. Всички отивахме с автобус почвахме в 8 всички пиеха кафе до 9 аз работех и се чудех нали сме на бройка ???

188

11111

преди 12 години

до 234 - не съм слагал минуси на постинга ви, но подобни приказки за Пиночет и неговите методи вече ги преживяхме през 45 - те години, благодаря за подобни предложения, все пак предпочитам ББ пред станишковци и компания, твърде много ми дойдоха техните 16 години управлени през последните 20, а преди това станишко - баща, също ползуваше методите на Пиночет макар и в по-намален размер - все пак Бг е само 8 млн не е като Чили

187

123

преди 12 години

Отнася се за 232

186

123

преди 12 години

Чувал ли си за двамата братя от Солун ?

185

работещ

преди 12 години

В момента, на постинг 216 имам 3 минуса и 9 плюса. Тези, които сте ми писали минуси, кажете ми защо. Не е ли вярно написаното от мен? Делянчо ли е почтен, работлив, опитен и кадърен, или бат ви Бойко, или пък друг някой от ГЕРБ? Кой точно? И не са ли до един комунисти или деца на такива - комунисти по наследство? А друг начин за борба с комунистите, особено тези с фуражките, които преобладават в ГЕРБ, открит ли е, освен методите на Пиночет или на Александър Цанков, или пък на Ляпчев?

184

chicago

преди 12 години

Това което постигна при посещението си в емирството Катар,гения на човешката еволюция г- н Борисов е следното .Обещани евентуално 100 мил евро за три сектора в нашата икономика ,до два месеца най вероятно,ще се подпише договор ако не ни мине черна котка път и ако баба Ванга е казала.Баба Ванга играе съществена роля в нашето общество.За сравнение,шейха на Манчестер Сити налива в клуба 200мил паунда годишно без" евентуално" .

183

Анонимен

преди 12 години

Golqma e mafiqta w tazi skapana dyrjawa. Mafiata e po-golqma ot predstawite ni za neq. Wsek kojto po nqkakyw na4in se protiwopostawq6e na monopolskite idei si otide. Za6to si trygna zdrawniq? Za6toto tqbwa6e da oprawi ka6a za EDNA sedmica? Ka6a koqto e byrkana 20 godini!!! A w Katar kakwo tolkowa e stanalo? Ni6to stra6no! Prosto za takyw mizeren gaf ne si otiwat ministri. Mutrenska ni e dyrjawata i winagi e bila takawa. Edno wreme ima6e agenti. Sega sa mutri.

182

работещ

преди 12 години

228, с какво точно се занимаваш, ако не е тайна, та така си се трогнал да ни четеш трудов морал? Питам, защото аз, като работещ, нямам нито време, нито възможност да пия сутрешно кафе и да преглеждам Днес бг.

181

До 220

преди 12 години

Ами защото тая Агенция за малки и средни предпр. й разказаха играха с назначена от Младенов парашутистка , а както е добре известно при ГЕРБ, въпроса не е шефката да е професионалист, а да е вярна на каузата...Тая парашутистка, както повечето жени на ръководни постове действа според симпатии , а не според резултати- колкото и да оправдават сега Младенов, издънката е и негова

180

Go

преди 12 години

Тия не разбраха ли, че катарците са объркали България с Барселона? Все с "Б", ама пустата му арабска неграмотност.

179

Любо

преди 12 години

Почнах да преглеждам Днес бг Със сутрешното си кафе За да се разнообразявам установих че почвам да се дразня на повечето ви коментари Мисля че повечето сте супер мързеливи и че си търсите все някой виновен за положението в което се намирате Вижте сега организирайте се и хванете та изкарайте някои лев идва лято Море поспортувайте малко Разнообразете се щото и господ няма да ви помогне един ден Мислете малко по оптимистично и стига сте хленчили Бащите ви няма да са министри че да ви оправят !!!!!!

178

БОЖКЕЕЕЕ

преди 12 години

Божке, снощи си легнах с мисълта, че имаме Министър на икономиката и Министър на здравето, то кво стана като станах тази сутрин? Оня човек от Банки ги отвял докато спя! Какъв удар ми нанесе Класикът на държавното управление. Ми ся. Кво праим. Не смея вече да заспя!