42

Анонимен

преди 12 години

Като чета тази статия и нервите ме хващат.Тоя *** кого мисли че залъгва?"Щели да е вдигат .щели да паднат."Стига бе БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!

41

до Редактора на Днес

преди 12 години

Питане: Има ли такова повишение на всеки 3 месеца в страните от Евросъюза, има ли такава или подобна комисия, която като и поискат 20%, винаги вдига поне с 7-8%? Моля отговорете на гражданите в отделна статия-Как е у нас и как е по света. Предварително Благодаря.

40

bg

преди 12 години

Такава идиотищина само в БГ има, къде се е видяло през 6 месеца да се покачват цените на парно,ток и стоки от първа необходимост.

39

Анонимен

преди 12 години

Естествено ,че всички т.наречени комисии служат на монополистите. Бъдете сигурни ,че никой не го е грижа за народа и ще има по няколко пъти "САМО 10%". Ако си стоим кротичко и мирничко, цените ще са само нагоре. Комисия за регулиране на съобщенията /КРС/, която вземат пари от нашите данъци, т.е и плащаме, също не е на страната на гражданите. Явно операторите дават по-добри заплати. ВСЪШНОСТ ЗА КАКВО ГИ ХРАНИМ ТЕЗИ КОМИСИИ? И КОМУ СА НУЖНИ?

38

Анонимен

преди 12 години

дървата те греят 3 пъти-като ги сечеш, като ги прекарваш и после като ги гориш-та тецовете да фалират с чиста съвест

37

до 42

преди 12 години

Доколкото стигнат! Все ще е нещо!

36

Българче

преди 12 години

И ние ще ви ШОКИРАМЕ като спрем да плащаме окончателно измислените ви сметки!

35

възмутен!

преди 12 години

Този *** се изживява единствено като адвокат на монополистите! ***!

34

антиЕС

преди 12 години

тоя заслужава да бъде отрепан с камъни като куче

33

Анонимен

преди 12 години

Ангел Семерджиев на народа ли служи или на фирмите монополисти?След като Европейска комисия доказа ,че ел. мрежите у нас са в трагично състояние и заплаши с глоби. Всяка частна фирма ,която ни скубе за ток е задължена да поддържа мрежата и това е в договора и. Вместо това постоянно вдигат цените точно с подкрепата на ДКЕВР. Как да не си мисли човек за КОРУПЦИЯ в огромни мащаби? Горещата вода за парно се оплучава при производствата на електричество. Веднъж печелят от тока и втори път ни скубят..

32

перпективата

преди 12 години

....вече сме окачени на въжето, остава да ни ритнат столчето....

31

Анонимен

преди 12 години

Тарамбуките ни показаха колко струва правителството ни и страната ни в техните очи.

30

Анонимен

преди 12 години

ква е тая снимка бе

29

прасчо

преди 12 години

Егати и Народа сме,стрижат ни всякакви ***,немци,чехи,руснаци и родни......И ний стоим и попържаме онлайн.....Ай сиктир !!!

28

отново до тъп и прос

преди 12 години

Относно откриването на топлата вода- демек че не сме били народ а ***. На 17.03.2012 ще има национален протест пред народното събрание, гражданска инициатива.На бас че и ти, и хилядите отоврковци, които се пеняват по форумите и издигат лозунги, няма да дойдат, а ще си стоят вкъщи.

27

Анонимен

преди 12 години

Всяка пролет, вече 20 години парното винаги поскъпва "само" с 10% !!! На този фон ежегодното поскъпване на водата минава някакси "метър", със загубите им от 60%, включени в цената ...

26

Анонимен

преди 12 години

Днес ни орязаха заплатите с 50% в нашата фирма

25

До 27

преди 12 години

за да се прекратят концесиите у нас, трябват топки. А този човек доказа, че няма такива. Това не ти е Путин, който натири Шел и подобни, защото са направили нарушение. Сидеров доказа, че е пудел. Какво прави последните 3 години? Въртеше доволно опашка пред ББ. Сега дори и да има добри намерения, никой няма да му се върже. Просто е поредния, който иска по-голямо парче от баницата. Политиците в БГ са доказали, че изобщо не им пука за народа. Интересуват ги единствено банковите им сметки да са пълн

24

ДГ

преди 12 години

Тия с всеки изминал ден ми затвърждават решението да се махам от това бунище, в което превърнаха милата родина. За да живееш тук добре трябва да си измамник и престъпник, за нормалните хора живот няма.

23

do 23

преди 12 години

Каза . Напиши Планът Сидеров в гугъл и ще видиш от къде