48

като толкова искат

преди 12 години

да им направят наредба за хигиена вътре и начин на обличане, риза, вратовръзка и панталон ---и за женките важи, а не да ми плюят семки вътре и да говорят по телефона

47

ДО 44

преди 12 години

НЕ КАРАМ ТАКСИ 0Т 8 ГОДИНИ,ЖИВЕЯ В ЕВРОПА,ИМАМ АУДИ А6 1996Г И ТВЪРДЯ ЧЕ ТАЗИ КОЛА ще зарови пет хюндая.КАЗВАМ ЧЕ В ТАЗИ ОБСТАНОВКА В БГ,НОВИ ДОБРИ КОЛИ,КАЧЕСТВЕНИ ШОФЬОРИ,8 ЧАСОВИ СМЕНИ И Т.Н Е НЕВЪЗМОЖНА КОМБИНАЦИЯ.ПРОСТО СМЕТКИТЕ НЕ ИЗЛИЗАТ.ОБЩИНИТЕ СИ ПРИБИРАТ ДАНЪКА,КОЛКОТО ПОВЕЧЕ КОЛИ ПО ДОБРЕ,БЕЗРАБОТНИТЕ НАМАЛЯВАТ-*** И ПУЛЮ КАРА ТАКСИ,ДАЙ,КАТ СИ ЛАПАТ...АКО СИ МАЛКО ПО ИНТЕЛИГЕНТЕН ЩЕ СХВАНЕШ ЗА КАКВО ГОВОРЯ.ИСКАТЕ ЕВРОПЕЙСКО КАЧЕСТВО В НАЙ ОРИЕНТАЛСКАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА.Е НЯМА КАК

46

като толкова искат

преди 12 години

да им направят наредба за хигиена вътре и начин на обличане, риза, вратовръзка и панталон

45

като толкова искат

преди 12 години

да им направят наредба за хигиена вътре и начин на обличане, риза, вратовръзка и панталон

44

Таксиджия

преди 12 години

Не плюйте по бакшишите ами се замислете вие каква *** сте идвате ни в колите и усмърдявате на *** *** чисти след вас само за амортизация не можем изкара *** и се научете какво е *** смрадливи вонящи клиенти ще ни амортизират колите сега ще се возите в тия кочини доживотно.

43

Пешо

преди 12 години

Бакшиша си стачкува, кервана си върви. Освен бакшиши, не знам кой друг би излязал на протест

42

Пазарът

преди 12 години

Вместо да ревете по форумите, не се качвайте в мизерни стари таксита и нещата бързо ще се наместят. Пазарът на никой не е простил.

41

я

преди 12 години

като спрат да пушат по 2 кутии цигари на ден могат да изплащат 4 коли за 10 години.Или ако не това да си купуват поне адекватни гуми за сезона и да си оправят окачването и спирачките и светлините,които на 80% от такситата се крепят на магия.

40

я

преди 12 години

е какво и изплащат на колата.взима дачия за 15хиляди лв ,ако я кара 10 години това са му по 1500лв на година ,или по 125лв на месец или по малко над 4лв на ден .Още повече тая кола я карат обикновенно двама или трима.Ако я карат двама за денонощие ,и я изплащат 10 години това са грубо по 2.50лв на ден за колата.Нали отделно гориво,консумативи,ремонти глупости.Това го има всяка кола.

39

:)

преди 12 години

И през 1 година да сменят колите пак ще са кочини, защото бакшиша не обича да работи. За него е ОК да кара 15 годишна катафалка смърдяща на цигари и .айна. Не съм ползвал БГ такси от години - гнус ме е !

38

до Явор

преди 12 години

В БЕЛГИЯ ШОФЬОР БЕЗ ПАНТАЛОН,РИЗА И ВРАТОВРЪСКА НЯМА----Да, крайно време е да започнат да се обличат уважително, а не както им падне с непраните дрехи от 2 месеца

37

Щепханс

преди 12 години

Ама много ясно беее, *** направо си върнете жигулите или НЕ, още по-добре, да ви разрешат сами да си сглабяте колите от ламарини и кашони за по-евтино...Когато искате повече пари, трябва да предложите нещо насреща. В европа са скъпи такситата да, но там се возиш на Мерцедес или друга хубава кола! А не като тука в някъв *** с гуми! Всички селяни станаха бакшиши, защо като ревете, че няма пари още седите на тая работа?! Защото се изкарват пари, за това!

36

Анонимен

преди 12 години

95% от бакшишите в София имат помпички и други устройства в колите...Няма как да подкрепя исканията им, след като те не са коректни с клиентите си!

35

Анонимен

преди 12 години

те и сега доста таксита са изпочупени и миризливи отвътре, какво още искат?

34

До 40

преди 12 години

Първият автобус тръгва в 5:30. Кога го проверяват през нощта ли?

33

Анонимен

преди 12 години

Шофьорите са прави. Не съм шофьор, но не съм простоват хейтър като някои, които още малко и 3 години ще предложат, защото за тях така е яко (Като клиенти).Ако някой реши да инвестира в кола, всеки сам може приблизително да сметне колко трудно е да си възвърне инвестицията. А като това стане, какво? Да се набутва с нова ли? Че той за 10 години няма да я е изплатил и да е събрал за нова, какво остава да има нещо и за него.ЕС (И нашата страна) правят всичко възможно да съсипят дребния бизнес

32

Анонимен

преди 12 години

с 15 годишно БМВ си донор бе шматка - баси колко си зле.

31

до 38

преди 12 години

Бас държа, че имаш БМВ 3ка, купено от Горубляне за максимум 2 хиляди лева. Твърдиш, че такъв автомобил е по-здрав от нов Хюндай? Отвори си NCAP и погледай малко crash тестове :-) :-) :-) После пак ще си говорим!

30

ZZ

преди 12 години

Ок, ще плащам лев и отгоре за такси но искам:1.Шофьора да е с риза, изкъпан и подстриган. 2.Да има минимум средно образование.3.Колата да не е смърдящ коптор - това ще рече пълна автомивка поне 1 път седмично. За такси да се ползват само коли от седан нагоре. Тико, Матиз, и пр. сапунерки, където не можеш да се сгънеш не са таксита и извращение. Много ясно, че колата трябва да е до 10 години. То сега не се правят вечни коли.

29

Анонимен

преди 12 години

КАКТО МНОГО ДРУГИ БРАНШОВЕ ТАКА И БАКШИШИТЕ СА АЛЧНА ПАСМИНА