12

любо

преди 12 години

Дано се оправи Благой,щото е мъжкар.Какъвто и да е,е в пъти по-човек от отрепките под мен.

11

Анонимен

преди 12 години

Едно време хора с подобни мутри и физически данни стигаха най-много до хамали на гарата или пристанищата ! В краен случай ги вкарваха по Затворите !

10

Българче

преди 12 години

Багата ли?!? Какво ми го правите на "национален герой" този чиста проба мутрафон стил началото и средата на 90-те?!?... Все едно цяла България трябва да се "моли" и да плаче за некав си Багата?!?... Просто момче-силовак... кой знае колко майки е разплакал и той преди това... А боя и наръгването едва ли са станали БЕЗ ПРИЧИНА и ей така...! Кой знае какви *** или наркотици са преразпределяли...! Ето това са НОВИТЕ НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ НА БЪЛГАРИЯ ДАМИ И ГОСПОДА...НЕКВИ МУТРИ,КАЛТАЦИ И ЧАЛГА ИДОЛИ!:(

9

Доколенков

преди 12 години

Гагата на Багата....В левия крачол си му е добре, няма да си го местя за днес!

8

Анонимен

преди 12 години

наскоро, оня *** Мишо Шамара се изцепи , че най-големите герои на България са Багата , Кобрата и Любо ***...и че на 3 март , се гордеел с тези "велики" българи ...и нито дума , дори не спомена за Ботев , Левски и др.Според вас тези *** ли са новите ни "герои" ?

7

Анонимен

преди 12 години

5С това седалище което има "***" е меко казано :))))

6

Възмутен

преди 12 години

Спрете да пишете само за това никой не му пука нито за Боевски нито за тая мутра

5

Анонимен

преди 12 години

Хич не ми пука за Багата ! Юлиана Дончева " виден " политик от НДСВ , и тя се обзавела с подобен *** ! И после нека някой да ми обяснява , че политиците нямали нищо общо с мутрите ! Как да нямат бе , те заедно си спинкат и се чифтосват , после ............се появяват на бял свят мутренски политичета или политически мутрички !

4

Plamen

преди 12 години

Kim srala li e dnes?

3

Анонимен

преди 12 години

Ким пак се загуби тука няколко дни. Какво става с КИМ ? Искам да знам дали осинови най-накрая дете ? Сестра и разбра ли се какъв пол бебе ще има ? Или то като порасне ще реши ?

2

Анонимен

преди 12 години

аре стига бе писна ми да слагате като водеща новина цял месец тая *** мутра

1

Омега

преди 12 години

На никой не му пука за разни наркомани, биячи и престъпници.