171

Анонимен

преди 12 години

Глобяват го защото е казал, че хомосексуалността е извратеност? А какво е... истината е че това е последната защитна мярка на природата да спре нефелниците да си пръскат гените в следващите поколения.. понеже няма хищници които да правят естествен отбор. :)

170

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

178ми, какво значи над 1500 животински вида? Я помисли първо колко милиони животински видове има на планета и после съпостави с твоите невзрачни 1500 и дай съотношението! Аз съм не мнение, че не е изключено да има и хомосексуални хора, но гаад дееейм много са бе... тука нещо не е наред. Дали е физическа или психическа болест, или следстиве от проблеми в обществото не знам, но е гадна болест, движеща индивида против природата!

169

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

какво значи "наричан още професор Вучков", той наистина е професор!

168

БРАВО!

преди 12 години

Браво на 174.

167

Анонимен

преди 12 години

KILL GAY, SAVE CHILD !!!!!!!

166

ВИЦ НА ДЕНЯ

преди 12 години

Вучков изправен пред Комисията за защита от дискриминацията.КЗД:- Професоре, глобяваме ви с 250лв. , заради това, че сте засегнали определен кръг от хора, като сте ги нарекли гейове. Искате ли да кажете нещо?Вучков:- Аз много неща искам да кажа, ама при тези цени не смея.:D

165

Анонимен

преди 12 години

Хомосексуализмът е болест (SSA- Same Sex Attraction) и трябва да се лекува- не да им обясняваме, че са нормални. И естествено не- те да парадират с това колко са болни и как са различни. Трябва да им се предложи професионална психологическа помощ за да се преборят с този недъг.

164

До 179

преди 12 години

Хаха, не се меря по животните, обяснявам какво е естествено щото очевидно има хора които не знаят. А за разлика от животните някои хора, очевидно не всички, са дарени с разум.

163

Анонимен

преди 12 години

Не искам да виждам *** да се мляскат на обществени места.Вучков е абсолютно прав.

162

До ZZ

преди 12 години

Щом едвам пишеш дума от 4 букви... горкият ти. Аз какъв съм не е твоя работа. Противоестествено е нещо което не съществува в природата, а хомосексуаността съществува в.. около 1500 животински вида. НО ВЕРОЯТНО Е ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ХОМОСЕКС. ЖИВОТНИ НЕ ГИ ВЪЗПИТАВАТ ДОБРЕ ИЛИ ЖИВЕЯТ В ХОМО СРЕДА, ЯВНО И В ЖИВОТИНСКИЯ СВЯТ "***" Е ЗАВЛАДЯЛА. ХААААХАААХААА. Крайният продукт в секса е въпрос на избор/заложби, има много хетеросексуални двойки които не искат или не могат да имат деца, това прави ли ги ненормални? Но да, наистина да се раждат деца просто ей така е най-важното и най-ценното на тоя почти вече лишен от хора СЕДЕМ МИЛИАРДЕН СВЯТ. Ако можеш да направиш дете си голям мъж, пък как ше го възпиаш и какъв човек ще го направиш е все тая. Относно навирането на сексуалната ориентация, ами тя е защитна реакция. Докато не спреш да наричаш някого болен или извратен заради това какво му е заложено физически, няма да спре и навирането. И да, имаш право да мислиш каквото си искаш и никой не може да ти отнеме това право. Дори и да са пъни глупости.

161

"Хейтър"?

преди 12 години

ZZ, харесва ли ти да си лягаш с космати жени? Надали . Е, защо си мислиш, че на жените им харесва да ровят из разни вълни и да си завират устите из космарлаци? Мога да те уверя, че не! Затова и мъжете гледат да се подържат, за да имат по-голям шанс да чукат жени. Сега ходи им кажи, че са гейове! А още по-лицемерното на всички тук е, че са твърдо против хомото, но съм убеден, че всеки би гледал с кеф две красиви жени, които правят любов в леглото му, че и би се включил, т.е. приветства хомото! :)

160

ZZ

преди 12 години

До Йуре (едвам ти го написах името). И ти ли си мазно адвокатче ***? Хомосексуализмът е противоестествен и антиприроден. Сексът между двама души е емоция и удоволствие, но трябва да има и краен продукт - поколение. А поколение могат да създадат мъж и жена. Всичко останало е извращение и болест. Оправяйте се там, но скрито. Не ни го навирайте насила. Не ни отнемайте правото да мислим, че хомосексуализма е болест!!!

159

до 170

преди 12 години

Не искам да ти пожелавам да имаш син, пък и дъщеря - то хомо не са само мъже... щото шанса е или да стане или не, ти му говори каквото щеш, пък разума му ще иска друго. Бе, като цяло, как може да сте толкова ограничени и да делите на хората кой с кого си ляга...

158

ZZ

преди 12 години

Модата да си *** и женчо се налага от медии и козметични компании, които са собственост на евреи или еврейски капитали. Преди да ми скочите, вижте в Google кои са собствениците на P&G и пр. Съвременният "мъж-женчо" трябва да ходи 1 път месечно на епилация, в банята трябва да има поне 10 шишенца с кремове и помади. Иначе го сочат за "космат тъмен балкански субект". Да се *** и женчо, е европейско, а открито да заявиш, че не можеш да търпиш педерастите е неевропейско и дискриминация.

157

Йуре

преди 12 години

Уау, наистина сме *** народ. Колко иронично че този който се пише Хейтър, е един от малкото които не "хейтват". Половината пишат как.. съдът е осъдил Вучков, прочетете статията и се поинтересувайте малко и ще видите къде грешите, ***. Прочетете и малко за туй що се предполага че трябва да е Правова държава, какво е равноправие, какво е свобода, какво са Човешки Права признати и защитавани от закона, какво е дискриминация и тогава изразявайте мнения. В България незнанието е сила!

156

Bravo!!!!

преди 12 години

вместо коментар, искам на всички да препоръчам да прочетат номер 115, защото е казал точно и изчерпателно всичко по темата. Няма какво да се добави.И понеже коментара му е останал малко назад, ще си позволя да го копирам:"Задължително трябва в къщи много често да говорим на децата си отрано за това що за *** са *** и *** и техните ментори *** ,за да могат като големи да са изградена ценностна система ,а не с промити мозъци от еврейската медийна пропаганда !"

155

ЪЪ

преди 12 години

Гейовете са ***, също като педофилите. Всъщност преди да ме "цензурирате", защото в България свобода на словото няма, може да погледнете статистиката и да се убедите, че 98% от педофилите са също така и ***!

154

до 161

преди 12 години

"Имам чувството, че тук пишат само *** и комунисти :) "Абе брат, това не са ли синоними ?!

153

Житан

преди 12 години

Да наречеш един педест гей-глоба 250лв....ами ако гея го наречеш *** колко лева ти се полагат????

152

Сульо Велики

преди 12 години

Ние за това си имаме харем-защото сме талантливи.И затова българките бягат по чуждоземните магистрали.Май беше българска поговорката "То ако сме хора като хора една жена за цяло село стига"....ха..ха