24

Анонимен

преди 12 години

"Красотата на една жена не е в половите и отделителните и органи,то си е комплексно излъчване ,чувство за хумор доброта ,непринуденост." Да ,това остава, когато нямат с какво вече друго да се похвалят. Чувство за хумор, доброта и непринуденост мога да получа в компания с добри приятели, не ми трябва в къщи някой глиган от женски пол в напреднала възраст.

23

Анонимен

преди 12 години

Ooo има много красиви жени на не само на 16.Кефите се на стегнат 16-18 годишен *** нали?Е фенове аз отдавна осъзнах че само с единя *** не се живее и изобщо не е тва дето трябва да е.Ако е за един път има доста готини и скъпи ***- кеф ви крака,кеф ви дупе кеф ви цици.Красотата на една жена не е в половите и отделителните и органи,то си е комплексно излъчване ,чувство за хумор доброта ,непринуденост.Абе,добре че са жените да живнем и ние мъжете :)))

22

Аню

преди 12 години

Аз пък искам да ми падне госпожа Ким Бейсинджър ....

21

До 20

преди 12 години

Изобщо дали съм на 16 няма знач. Естетиката си е естетика. А годините загрубяват всяка жена.

20

До 17

преди 12 години

По подиумите се търси естетика, явно твоята е изкривена- харесваш възрастни жени с наднормено тегло.Това не е естетично.Една жена е красива и слаба,а не пълна и ниска. Струва ми се,че имаш сбъркана естетика. Погледни включително Синди, и тя беше слаба и хубава.Няма как на модния подиум да изтипосат възрастна жена с едри ръце,няма естетика.

19

Анонимен

преди 12 години

А Кардашян ?

18

до 18

преди 12 години

ако си на 16 ти е простено

17

Анонимен

преди 12 години

толкова ми харесва тази жена...вече няма такива модели всички са едни и същи..

16

Анонимен

преди 12 години

Хубави са, но това са изключения.Говорим за правилото.

15

Анонимен

преди 12 години

Аз жена на 27 или 30 не я смятам за лелка, ти ако ги намираш за такива явно си още тийн. А за сравнение в секса и дума не може да става. Модните подиуми точно не бъкат от красиви женици. Там са едни скелети закачалки със стърчащи колене. Но всеки с вкусът си

14

до 15

преди 12 години

***, Адриана Лима и Алесандра Амброзио ще им откажеш ли, а ? И знаеш ли те на колко са?

13

Анонимен

преди 12 години

Ако бяха хубави 30 годишните щяха да са по модните подиуми,а там все искат млади.Младото си е младо. А за лелките все някой трябва да се разправя с тях, добре ,че има такива като теб. Но като говорим за красива жена,погледни модните подиуми и моделките. Там лелки няма, а са все под 25 годишни. Нека не казваме на черното бяло.

12

Анонимен

преди 12 години

***

11

спец

преди 12 години

Абе че има 16 годишни хубавички, има, ама не знам кой си пада по тея инфантилки, трябва или да си им набор, или застарял чичко в кризата на средната възраст. Аз съм на 30 и харесвам жени над 25. Не ща да и нося раницата до училище и да ми разправя за новата прическа на Преслава

10

Анонимен

преди 12 години

Не,не, до възраст си е. Времето съсипва кожата, увисват цици,***, ужас! Не ми се помисля за възрастни жени. Никой не иска да кара стара кола, така и със старата жена. Природата си е природа. А че има 16 годишни трътли е вярно. Но има и 16 годишни стегнати хубавици,а 30 годишните 80% са по-зле. Да не говорим за 40-50 годишни лелки и бабки.

9

до Али

преди 12 години

Направи си избелване на вагината и аналопластика, че се беше отпуснал и много зееше. До дни ще пуснат фотосесия на новата и трътка, имай още малко търпение

8

до 7

преди 12 години

Като гледам някои 16 годишни какви меса тресат, нека съм си на 30 и пак се чувствам много по-секси от тях, не е до възраст, а до ген и поддръжка.

7

Али

преди 12 години

Абре а тази бе Ками Кардарашиян ,тя какво прави направи ли си вагинопластика и избелване на ануса или еше за другата седмица ?

6

до #5

преди 12 години

Ти остави как го изкарват медиите, това не е завист тип "съжалявам, че съм те родила".Това е "благородна завист", която е по-скоро спомен, изпълнен с носталгия. Изобщо терминът "завист" е неуместен.

5

Естет

преди 12 години

А добрутро. Къде са тетките,които твърдяха,че узрелите жени били много красиви.Кое им е красивото-ако имат възможност, всички ще станат млади отново.Синди го е обяснила много добре.Достойна жена и реалист.