92

Анонимен

преди 12 години

По крадливи от червените гербери не са ни управлявали...

91

хехе

преди 12 години

Ердогане,гледам, че си много активен да буниш форума. Освен всичките си констатации, какво предлагаш, мой човек? Да спрем да работим, да не ходим на почивка, да съсипем и малкото хубаво нещо от държавата, направо да не живеем, за да не сме роби? Или направо да легнем и да мрем, пак за да не бъдем роби. Ти какво правиш, за да не бъдеш роб? Не работиш, не плащаш данъци ли, що ли?Стига глупости. Колкото и да са верни твърденията ти, не вършат работа, поднесени по този начин.Айде, със здраве.

90

слушаите

преди 12 години

хора като 124 -бих казал феодален българино и веднага се обосновавам-в ромъния 0.55 ст.хляб в сърбия 0.60ст. -това у нас на какво ви прилича-писането във форумите няма да ви намали цените-дори е удоволствие за феодалите защото показва нашето безсилие-

89

Анонимен

преди 12 години

Ако гробарите от ГЕРБ/ГРОБ/ не си отидат спешно ние трябва бързо да напускаме България. Бунт или билет... избора е личен... друг път няма!

88

Анонимен

преди 12 години

Ами така е милиционер хладилник не може да напълни. Мимиционер и то ако е много съвестен ако го оставиш да пази хладилника същия започва да се изпразва по малко, а ние избрахме Боко-тиквоко и Цецо-крадецо да пазят полупразния хладилник на България и сега освен глад друго не може да очакваме...

87

Анонимен

преди 12 години

ЦЕНАТА НА ХЛЯБА Е АДЕКВАТНА НА ЦЕНАТА НА МЪЛЧАНИЕТО ТИ БЪЛГАРИНО!

86

Ердоган

преди 12 години

За всеки господар е важно да обещава на роба си,че ще получава пенсия,когато вече няма да може да работи.От друга страна се прави така,че робът да не може да преживее до години за пенсия.За целта се храни с некачествена храна,работи при ужасни условия на труд,живее при ужасни условия,не му се осихурява добра здравна помощ.Ако и това не помогне-вдига се пенсионната възраст и то до такава възраст,че да е сигурно,че робът няма да доживее дотогава.

85

PD

преди 12 години

Цените в БГ ще продължават да растат. Причината е в намалената консумация на потребителите. Тя е намалена поради ниски и несигурни доходи. За ниските доходи са виновни новите "бизнесмени" които основно грабеха, вместо да развиват бизнеси. Алчноста им унищожи цели браншове. Несигурните доходи са следствие от разрушаването на браншове и връзките между тях. Кризата само изкара на показ това което пиша по горе. Е още ли някой смята, че има правителство което може да промени нещата ?

84

Бойко Борисов

преди 12 години

Що лаете бе кучета ! Казах и пак казвам,Станишев е виновен за всичко.Осигурил съм ви асфалт за ядене и за вашите внуци.Гласувайте пак за ГЕРБ та да може да си взимаме бонусите.

83

Житан

преди 12 години

Тая пролет се очертава най-скокливата до се сега. Всичко дето може и не може- скача.Ама преди време викахме:Кой не скача е червен,кой не скача е червен. Та така че нещата си идват на мястото!

82

MMG

преди 12 години

Долу мафията ГЕРБ! Бойко и всички народомразци - в затвора!

81

Ердоган

преди 12 години

За всеки господар е важно,робът му да е отпочинал,за да произвежда повече.Затова един път годишно робът почива 15 дни на море.На морето също е важно робите да са събрани на едно място,защото ако останат насаме с природата,могат да почнат да мислят за глупости-за свободата например.Затова и там са събрани в бетонни клетки,наречени курортни комплекси.

80

хехе

преди 12 години

То пък едно зърно... Качествената хлебна пшеница се изнася и се продава на световните борси на много добри цени и с голяма печалба, защото зърнопроизводителите получават най-големите субсидии от еврофондовете. Те са галениците в земеделието. Повечето от тях станаха милионери буквално за 1 година. А българският хляб се прави основно от фуражна пшеница с малко хубаво зърно и мно-ого подобрители в брашното. Та на какво основание искате това увеличение, бе смешници?

79

Анонимен

преди 12 години

Хляба е основната храна на Българина. Тази година имаше дълбок сняг което ще рече че ще има и зърно. Да не се правят на ощипани монополистите ! Хляба трябва да поевтенее

78

Ердоган

преди 12 години

Стремежът на господарите е да хранят робите си възможно най-евтино.Затова храната на днешния роб е заменена с изкуствени храни,които ги произвеждат други роби във фабриките на господарите и от които храни господарите също печелят,а робите си ги плащат.Истинските храни се употребяват от господарите.За да не могат да си ги купуват робите,цените им са баснословни.

77

Анонимен

преди 12 години

До 110:Момче,ти си преял с яйца от щастлива кокошка.

76

Анонимен

преди 12 години

Народът ***, животът - тежък, скучен. - Живот без маска и без грим - озъбено, свирепо куче. И трябва да се бориш неуморно, и трябва да си страшно упорит, за да изтръгнеш от зъбите на туй настръхнало, вбесено псе парченце хлеб.

75

Анонимен

преди 12 години

Яйцата и хляба.Следват млякото ,месото ,плодовете и зеленчуците!Това е чиста порнография!

74

ЗНАЧИ СИ РЕЗАК .....

преди 12 години

ТОГАВА СЛУШАЙ - В БЪЛГАРИЯ НЕ ВИ ОБИЧАМЕ МНОГО МНОГО - В БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ ЕДНО НА УМ ЗА ВАС - НИЕ , КОЙТО СЕ ПРЕПОЗНАВАМЕ КАТО БЪЛГАРИ НЯМА КАК ДА НЯМАМЕ РАСИЗЪМ СПРЯМО ВАС - НАЛИ СЕ СЕЩАШ ....... НИЕ НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ И КОЙ НИ ПРЕДАДЕ И КОЙ ПЛАТИ НА ИСЛЯМСКИТЕ ШЛЕМЕНА ОБИДИНЕНИ ОТ СЕЛДЖУЦИЯ СУЛТАН ДА НИ НАПАДНАТ И ПОСЛЕ ДА ПРОДЪЛЖЪТ КЪМ ЕВРОПА (ЕВРЕЙСКИТЕ ЛИХВАРИ ОТ ВЕНЕЦИЯ) НЯМА НАЦИЯ ТУРЦИ - ТУРЦИЯ Е ЕВРЕЙСКА РАБОТА А ТАМ ПЛЕМЕНАТА СА ДЕСЕТКИ - ТУРЦИТЕ СА МАЛЦИНСТВО !!! ТА БЪДИ СИ ЕРДОГАН - НОО

73

Анонимен

преди 12 години

Беше време хора на село, край София свинска храна от заводски хляб се правили.