28

леля

преди 12 години

Нещо ми омръзна да гледам ('щот не ги чета) новини за тая... Златна тутурутка ли има, кво?

27

Анонимен

преди 12 години

Ура има новина за Ким Кардашиян!Приятен ден!

26

Аз казах!

преди 12 години

Как може е мама ви заспала Днес бг , всяка втора новина да е за Ким Кардаши... там нещо си... Толкоз ли баш сте са разплули вече в тотален мързел, невежество , кич и тъпота...

25

Анонимен

преди 12 години

1. Защо ни занимавате с нея, а не с някой, който наистина е известен и важен ?2. Защо за нея има новина, а Барселона разгроми Байерн Леверкузен с 7:1 и няма новина ?3. Със сигурност осиновеното дете ще бъде .... момиче и от първия ден в, който стъпи в дома и ще започнат да ни го натрисат с новини ... всеки ден...

24

421

преди 12 години

как се кефи ся като чете коментарите,а бе пускай статии печели гледаемост :)а ние ще си го местим :)

23

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

eeeee най-накрая нещо... баси помислих, че са уволнили журналето дет ги пуска тези!

22

Анонимен

преди 12 години

Еееееееееее, недейте така сега! Нали щеше да чака до 35 и да си роди, щото тогава щяла да е готова? Кога се подготви, кога започна процедура по осиновяване? Размислила ли е? Или това, първото, го взема за тренировки, да е готова за нейното?Моля, дайте подробности, че сън не спим!

21

тцЪ

преди 12 години

Ако това стане - ГОРКОТО ДЕТЕ !

20

Мик Няишадрак

преди 12 години

Аве, тая да не е собственичка на сайта, че ни занимават всеки ден с нея

19

Анонимен

преди 12 години

ДЕНЯТ ЗАПОЧНА ОТЛИЧНО ! РАДОСТ, РАДОСТ !!!

18

)))

преди 12 години

ДА *** АЗ ТВА СВЛАЧИЩЕ БЕ НА КОЙ ОТ ЕБАНИТЕ РЕДАКТОРИ ТАЯ МУ Е ВЛЯЗЛА В КУХАТА КРАТУН АЧЕ ТРЕБЕ ДА Я ГЛЕДАМЕ ПРЕЗ ДЕН БЕ ***?

17

Аз

преди 12 години

До кога ще ни занимавате с този обществен ***?

16

диригента

преди 12 години

както някой по долу написа:Местене ще има, за всички от сърце. До Другата годииина да хванем член в ръце :D хахахИИИ сега всички заедно.. Меестене ще ииимаа....

15

Анонимен

преди 12 години

17Преди 1 седмица ни натриха носовете като казаха, че 1 от Кардашиянките чака дете... момиче...А сега ми казват, че БАШ КАРДАШИЯНКАТА ЗВЕЗДА само искала дете.. Това за какво говори ?Че журналята се чудят с какво да запълнят статията или онази е забременяла без да иска ... Просто да направи риалити когато ражда например, та още 2 години да ни я споменават.. :)

14

Пламен

преди 12 години

А бе, 16, ти и статията ли четеш?!?! Аз гледам снимката само и го местя... Сигурно и тия, дето се оплакват, четат...Аз пък не виждам къв е проблемът да отгледа дете - отгледала е 2 декара ***, та едно дете ли няма да може? Човекът със земеделските интереси питайте :):)

13

Анонимен

преди 12 години

"От трите сестри, единствена тя от дълго време насам иска да създаде свое поколение".....Нали другата Кардашиян беше бремена, че и момиче чака даже... Излиза, че някой я е забременил, а тя не иска дете ?!

12

Анонимен

преди 12 години

Смятай днес какви бълвочи ще са, щом от 8 без 20 почнаха с кардашиянката...Поводи за местене ще има .. за всички от сърце :)

11

Анонимен

преди 12 години

Aз съм от село и интересите ми са в земеделието предимно... Та с две приказки- тази като каква се явява ?

10

Владо

преди 12 години

Охооо Кардаширането е започнало от сутринта ,явно днеска няма по-важни новини щом се за почва от нея .

9

читател

преди 12 години

Благодаря ви днес.бгВремето навън е мрачно и студено, цените скачат, доходите падат. Събудих се, погледнах сайта и когато видях магическите слова "Ким Кардашиян" разбрах че вече съм в един по-добър свят.Я, слънцето се показа и пекна, а по телевизията министър Найденов каза, че цените на яйцата щели да паднат (уж).Ким, благодаря ти че те има на този свят.Нека голямото местене започе.... СЕГА!