32

Анонимен

преди 12 години

Станишев, за това направи данъка общ доход на 10 процента, да не ощети получилите огромните бонуси негови съпартийци!

31

Анонимен

преди 12 години

Герберите признаха , че нищо не работят и не заслужават бонусите си. Правилно ги връщат.

30

до 23

преди 12 години

А тази Гери защо чак сега уж каза, че била уведомила министъра???? Уведомила друг път- да си измие корумпираноо име...Корупцията бележеше връх при любимите ти Станишев и Симо Ментата- даже и осъдени имаше затова....в Германия...

29

Анонимен

преди 12 години

Може да ги е дарил за кампаниите на БСП ....

28

ta0mi

преди 12 години

Боже, каква богата държава сме имали!

27

ГЕРБ

преди 12 години

Тия бонуси са пълен цирк

26

Анонимен

преди 12 години

"Дарил" е парите на жена си, децата си, внуците, тъщата и тъста... на родата и любовницата си, иначе защо ще им плаща данъка десятък? Този и да излъже, достоверно, не може!

25

Анонимен

преди 12 години

Къде се е чуло и видяло комуназ да връща пари сега ще излязат едни дарения едни пирамиди мани мани

24

Анонимен

преди 12 години

дарил ги е на агент гоце и на партията майка

23

ХАХАХАХАХАХАХАХАХХ

преди 12 години

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХХХХХХХХХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА .........................

22

Жоро-бг

преди 12 години

Дарил ги бил, я да видим на кой ги е дарил и кога, има ли документи, да не се окаже че ги е дарил на баба си или на детето си да учи в САЩ !? Лъжите на комунистите край нямат, както и наглостта им !

21

Жоро-бг

преди 12 години

Поредния параден пример за безграничната наглост на комунистите от БСП/ДПС ! Днес Станишев траби по медийте как можело зам. министри, секретари, областни управители от ГЕРБ да получават бонуси, средно около 5000лв. на човек, докато само един от тройната мафия е взел толкова колкото цялото правителствто на Борисов, барабар с областните управители. Няма такава наглост, само комунист е способен на нея !!!

20

Анонимен

преди 12 години

Герберите са много задръстени, не могат и да крадат като хората. Изловиха им всичките далавери.

19

мазен

преди 12 години

Мазен мазник.Без срам. КАК ПРИОБИ ТОЛКОВА ИЗЛИШНИ ПАРИ ЗА ДА ГИ ДАРИШ?

18

Анонимен

преди 12 години

Бойко за пореден път показа , че е чел само Винету. Такова унижение за министрите никога не е имало. Вместо да ги защити, той признава, че са некадърни и не заслужават бонусите си. Пълен цирк. Никой от мишоците не скочи да си защити премията. Сега нека се моли на Доган да си ,,дари,, хонорара, и да чака предишните тарикати да си върнат бонусите. Важно е ,,народът,, да си каже - евала на Бойко.

17

Анонимен

преди 12 години

Ае сега всичките *** ще излезе, че са дарили бонусите. 500 хил!!!!!! Евала КРАДЦИ!!! ПОКЛОН няма други като вас.

16

Анонимен

преди 12 години

Това за бонусите го знаем , всички са вземали .Аз например се интересувам какво става с контрабандата , търговете за обществени поръчки , защото при това правителство корупцията бележи връх , а там става дума за милиарди .Например както се разбра че "лошата" Гери е написала доклад за цените на лекарствата и 6 м. здравния министър не му е обърнал внимание и пак я уволниха и после Константинов се прави на изненадан.

15

Анонимен

преди 12 години

Не са проблемите в бонусите, а в изхвърлянето, че няма да има такива. Тук става въпрос за лъжа. Спомнете си преди новогодишните празници какво говореха от правителството. Сега затова връщат , защото са гузни. Само един е имал самочувствието, че заслужава бонуса си и е теглил майната на правителството. Евала му, заплатата не е всичко.

14

до 19

преди 12 години

Ти си типичен пример за подръжник на герб.Всичките сте такива прости като гадулка.А ви подаде вожда некое бонбонче кълвете като на Лондор.Ти откъде знаеш,че са върнали всичко до сторинка бе ***?Да не си бил като са им раздавали фишовете.С *** *** се е населила тая земя,добре че се изнасям скоро.А Росица Плевенлиева и тя отде ги взе тия левове как си седеше на паркинга в Германия и спеше в Голф-а и хоп - милионерчеКАЙ ЧЕСНО-верно ли сте толко *** герберите.Не вярвах

13

hagen

преди 12 години

Ей тия червените големи дарители станаха.Защо преди години като дари тези пари не стана и каже:получих 100 хил бонус но ги дарих по сметка еди коя си.Същото и за останалите червени дарители.Но ако не се беше обадил ББ нямаше и да разберем за "големите дарители" на БСП.