21

Кукуригу

преди 12 години

Друго си е учен да го установи... ;-)

20

капиталист

преди 12 години

дам, така си е...всеки иска да си отглежда червени зеленчуци - евтини и полезни за ... здравето :)

19

Анонимен

преди 12 години

По принцип не смятам че тези са открили нещо.Още в "Протоколи на ционските мъдреци" пише, че юдеите ще ликвидират навсякъде монархията, за да създадат навсякъде демокрация където ще командват те.Ясно е, че нито една фирма няма да направи свободни избори м/у работниците си за избор на директор.А ще направи конкурс и ще вземе най-кадърният.

18

Гражданин за EРБ

преди 12 години

Учени от Корнуелския университет твърдят, че хората са прекалено глупави, за да изберат правилните си лидери и поради това демокрацията на много места не функционира, пише в. "Дейли мейл".ЧАК СЕГА РАЗБРАХ, ЗАЩО НИ УПРАВЛЯВА В МОМЕНТА - *** МИЛИЦИОНЕРСКА ТИКВА......АМИ ЩОТ НИ ГО НАТРЕСОХА КРАТУНИТЕ НА ПЛОНДЕРИТЕ У НАС!!!КОНГРАЧУЛЕЙШЪН - И ДА НИ ГО ИЗБЕРЕТЕ ПАК...

17

Анонимен

преди 12 години

Дайте някаква банкова сметка, да ви преведа пари и да почнете да снимате с ваш фотоапарат и да си направите база-данни със снимки! Стига сте копирали снимки само от Reuters и други сайтове! Напънете се малко да сте оригинални!!! Инче броя на кликовете за рекламодателите са ви екстра, а?

16

w

преди 12 години

Като в България с Бойко Борисов...

15

Анонимен

преди 12 години

всички етнически БългАРИ поздравяват братския Православен Руски народ с избирането с огромно мнозинство на Володя Путин ,човека който възроди Русия и мачка чифутската гмеж в Русия и по цял свят ,честито на света с този избор плановете на сатанинската змийска *** на рокфелерови и родшилдови и на техните изродски съплеменници за световно(господство) и нов световен ред се отлага за неопределено време и тоя път и рогатото им( божество) йехова не може им помогна защото целия свят вече ги презира

14

до номер 2

преди 12 години

ЗНАЯ ТОВА ОТДАВНА. НАЙ ВАЖНОТО Е ДА СЕ ИЗМИСЛИ ПРАВИЛНИЯ МОДЕЛ. ИМА ОЩЕ МНОГО НЕЩА ЗА ПРОМЯНА В ТОЗИ ГЛУПАВ .СВЯТ. ПРИМЕРИ ИМАМЕ МНОГО: ОБАМА, БЕРЛОСКОНИ, САРКУЗИ, БОЙКО И ДР.

13

Анонимен

преди 12 години

Според Централната избирателна комисия (ЦИК) Путин печели 61.28% при 14 на сто преброени бюлетини.

12

Анонимен

преди 12 години

20хиляди независими наблюдатели+++Помним на предните 'независимите' наблюдатели. От българска страна бяха лакеите на Гоце, поканени от Единна Русия. Яко. Да си каниш точно избрани 'независими' наблюдатели :)))

11

Победа !!!

преди 12 години

За мъка на всички "евроатлантици" и псевдодемократи Путин разби чифyтckите *** още на 1-ви тур! И при това при честен и демократичен вот (засвидетелстван от камери и десетки хиляди независими наблюдатели!), който дори западните лидери не могат да си позволят (к'во остана за бг)!!! Честито и успех на руския народ! Още веднъж доказаха, че не са мъpшa като нас и наистина имат силно гражданско общество!

10

Анонимен

преди 12 години

14Ами такъв е материала - продава си гласа.

9

до 10

преди 12 години

Гледай каква мизерия е в България и не яж *** за Русия без да имаш понятие какво е там

8

Анонимен

преди 12 години

ПРЕДПОЛАГАМ ,ЧЕ ''СТАТИЯТА'' Е ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ В РУСИЯ,НО ВАЖИ И С ПЪЛНА СИЛА ЗА ''ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ''-ТОЯ ПОСТУЛАТ НЕ ИДВА ОТ КОРНУЕЛ,А ОТВЪД ОКЕАНА-ВСЕ ПАК АНГЛИЧАНИТЕ СА МАЛКО ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ ОТ РОДНИНИТЕ ХАМЕРИКАНЦИ

7

Анонимен

преди 12 години

до 9Това що към мен го адресираш??

6

Анонимен

преди 12 години

8Щото демокрацията е кофти, затова в демократичния западен свят живеят 10 пъти по добре от фасадната демокрация на Русия.Нали знаеш, капитализмът е като мушмулата - колкото повече загнива, толкова по вкусно е.

5

Анонимен

преди 12 години

До 2По същата логика и аз питам как може БГ-Мутрите и мастиите им да имат същата тежест като моя глас при вота?

4

Анонимен

преди 12 години

Дааа,ДС затова срина образованието,стимулира чалгата,а средната класа направо я съсипа.Затова си отглеждат ***-сигурни гласоподаватели.И затова никое правителство няма да прокара закон за ограничаване на раждаемостта,както примерно китайците.А толкова е просто-до 2 деца държавно подпомагане,от 3 нагоре който както иска да си ги гледа.Щом ги е създал,предполага се,че има финансова възможност за отглеждането им.

3

Анонимен

преди 12 години

Поради изброените по горе причини се гласува всеки Х години (според страната). Защото ако някой е излъгал, на следващите избори си отива.

2

БГ Съдия

преди 12 години

Естествено, как може *** на цар Киро да имат същата тежест на гласа като моя ... абсурдно е.