475

Анонимен

преди 12 години

А присъда за побой под влияние на алкохол няма ли? Аз живея в Студентски и след 20ч ме е страх да излизам да не би няколко пияни изверга да скочат да ме бият, че не мога и да се защитя - после в затвора трябва да лежа (въпреки че пияни вандали могат и в стаята да ме нападнат, докато спя)

474

645

преди 12 години

Много ангро говориш! Защо не погледнеш вратата,кой нормален човек я отваря така? Щом си толкова мнителен я, кажи какво прави човек сам в стаята си в 3 ч. през нощта? Внасям предложение -всички пернишки пубери да излязат от форума,да спрат да ръсят глупости, а ако ги сърби толкова ченето да си влязат в пернишки форум да цвъкат простотии.

473

Анонимен

преди 12 години

Не оправдавам убийството, но когато те налагат 2,3,4 човека паниката е огромна. На първо място трябва да се постараеш да останеш прав, на всяка цена! Паднеш ли на земята и те заритат пияни хора като нищо може да си замине човек.

472

anonymous

преди 12 години

не оправдавам убийството, но много се съмнявам убиецът да има вина в случая. по всяка вероятност виновни са ***, които са го нападнали. това, че единият от тях не е имал късмет е могло да се предотврати, като просто не го тормозят. според мен трябва да осъдят ефективно оживелия хулиган, да полежи 1-2 годинки и да му разпорят фунията в панделата.

471

Борец за свобода

преди 12 години

Да организираме кампанията "Да запалим Перник"!Свобода за Илко!!!

470

Анонимен

преди 12 години

Щом полицията спи и не е задържала гамените, Илко трябва да заведе дело срещу тях!

469

Анонимен

преди 12 години

Ако не го оправдаят Илко , скъпи съотечественици вече няма да имаме право да се защитаваме ,ако искат да ни оберат давате парите , ако искат да ви убият ще се съгласявате. Явно има пернишки закони в тая държава - трябва да се пие , да се правиш на "мъж" и да налиташ на бой.ХВАЛА !

468

Анонимен

преди 12 години

Цялата работа е, че перничаните са били големи отворковци, а Илко е малко по-задръстен и са решили да си избиват комплексите върху него. Това е масова практика. И аз правя евала на Илко, че се е защитавал, а не е мълчал като риба.

467

Ciganiata

преди 12 години

v Studentski grad e kato v Romska mahala blagodarenie na sega6noto Pravitelstvo

466

родопа

преди 12 години

А свидетелите , защо не са задържани като нападатели.Та нали е доказано , че са отишли да пребият съквартиранта си и са му нанесли удари.

465

баба на студент

преди 12 години

Пуснете Илко. Колко пъти трябва да подава и другата си буза да го ударят пак. Браво на момчето за смелостта , че е отвърнало на удара. Какви са тия " мъжкари " трима срещу един?! При мама и тате са хрисими като овчици,а навън...отвързани кучета.Вече почвам да съжалявам , че няма поне за 6 месеца казарма ,че лигльовците дето разчитат на "приятели" и на мама и тате да им оправят бакиите да се научат на някои неща.Пуснете детето. Всяко нещо си има граници.Да търпиш издевателства също.Пуснете детето

464

ицо

преди 12 години

До Наблюдател:Да бе Илко даже не е планирал само това,планирал е да изтрепе половината 23 блок,ама на виждаш ли пернишкия *** обърка всичко,той е бил заплануван за последен....Абе хора вие нямате два грама мозък в тия кратуни бе...

463

Анонимен

преди 12 години

"Наблюдател", ти си напълно изперкал! Нали ако искаше да ги убие и беше "планирал" щеше да го направи много по-чисто, така че да изглежда като инцидент? Колко му е да ги накара да се сбият и изколят? Или нещо друго да им "случи". Ама не е планирал. Жалко за което! Защото такива *** като тези пернишки пияндета нямат място в обществото! и ако го беше планирал наистина хям щеше да има справедливост, хем нямаше да го обвинят в умишлено убийство!

462

Свобода за Илко

преди 12 години

Достатъчна е причината, че са го тормозили системно! Трябва да има повече хора като него, а не мижитурки, които търпят! На удара се отговаря с удар. Никой няма право да се подиграва и да тормози друг, а щом го прави нека си носи отговорността.

461

до 646

преди 12 години

Той е искал да напусне стаята и е бил пуснал молба ,но са му дали такава с нечовешки условия за живот и се е върнал в нея.

460

Анонимен

преди 12 години

Да подкрепяте трима алкохолизирани *** които блъскат чупят и налитат на бой - *** идете на лекар ! Никой не казва за показанията на съседа който е заявил че са се чували викове на Илко да спрат , който е слушал сутринта бнр знае.

459

майка от София

преди 12 години

Ей хлапета, дето коментирате и раздавате правосъдие и псувни, ПОКРОТКО!Това е голяма трагедия и за двете семейства.Малко уважение и търпение, до изясняване на случая.Пости са, не съдете.Все пак говорим за деца и съдби.Господ да ви пази-вие сте нашето бъдеще.

458

nn

преди 12 години

Тия тримата пияници напълно са си го заслужили!! Дошли от село и вече голяма работа станаха!!!

457

Дедо Гаджа

преди 12 години

Близнаците били кротки като агънца и много трудолюбиви, Илко - също, поне така говорят мама и тати. Ама май нещо е станало с тримата щом са дошли в София. Ха да видим сега кой от тях е дошъл в София да се учи и кой волно да си поживее, далеч от мама и тати. Алкохолът не прощава, мързелът също. Нека МВР да осветли точно тази страна от живота на тримата съквартиранти.

456

за 636

преди 12 години

и затова им е наливал алкохол в устите...я, стига....големи "мъже" се извъдиха перничани... или ***