234

ПОДЛЕЦИЙ

преди 12 години

Бойкооо, твоето Лицемерие няма край ! Дадоха те нагледно снощи по БТВ какво обещаваш 2009 г. Е нали дясната ти ръка Дянков е отпуснал тези пари и за тях всички ВИЕ сте знаели! а СЕГА КАКВО ПРАВИШ? опитваш се да измиеш АКОТО....

233

Анонимен

преди 12 години

Ако не е знаел , че има бонуси да си ходи ! За какво стои там , само да реже лентички ? Ако е знаел и си е траял , значи ни е лъгал съвсем умишлено и пак трябва да си ходи ! Двайсет и две години само *** и *** ни управляват !

232

цъъъсс

преди 12 години

абе ко го слушате този *** / *** мъжкара / тъпо като *** на слонаа

231

Анонимен

преди 12 години

ЗАЛАГАМ 100 ПИАСТРА, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ НЕ СА ХОРА

230

rumen221

преди 12 години

ЗАЛАГАМ...- ЗАЛАГАМ 100 ПИАСТРА, ЧЕ... НЯМА ДА ИМА УВОЛНЕН МИНИСТЪР...!!!- ОЩЕ 100, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ И ПОЛОВИНАТА ОТ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ...!!!

229

жоро

преди 12 години

червено - сини ***. ***.

228

Анонимен

преди 12 години

България загива, защото фискалния резерв се е стопил а марионетката Дянков е изял половината от Сребърния фонд!И какво ни остава - по една гола опашка.Мутри, мутри и Мутрагеньовци.

227

Анонимен

преди 12 години

Това е поредната пушилка!Колко милиона са раздадени ЛИЧНО от Дянков във финансовото министерство (ама за обикновения пенсионер па'ри нема), в земеделието, в министерството на Роската, здравна каса, данъци, агенции, комитети, комисии, области ...?"И колко ще върнат - напъни за пред телевизиите.

226

Анонимен

преди 12 години

Абе тоя нашия премиер да няма някакъв вид деменция, щото се прави на луд и ни мисли за балами. Той не бил знаел за бонусите, абе *** нали всичко минава през теб и ти разпределяш задачите и отговорностите, как така чак сега разбра че едни *** на които ти им даде власта в ръцете всекидневно те закопават. Нали за това те избрахме да бориш неправдата и корумпираните изедници, а ти стана играчка в техните ръце. Язък че гласувах за тебе продажник на идеали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

225

SME6EN PLA4

преди 12 години

AZ NE RAZBIRAM, KRADECA VIKA DRUJTE KRADECA!TAKUV NAGUL POPULIZUM NE E IMALO DOSEGA.VSEKI U VLASTTA KRADE I TO S GUZA SI. NO BORISOV I SIE GRABQT, GRABQT TAKA KAKTO I TUR4IN NE E GRABIL!!4OVEKA NATRUPAL EDIN MILIQRD LEVA KATO PREMIER KONTROLIRA6T VSI4KO, ZAPO4NAL VTORI SE PRAVI NA SVETA VODA NENAPITA. AMI MILIQRDITE OT KONTRABANDATA KOI VZIMA, KOI DAVA DURJAVNI PORU4KI NA NEGOVI FIRMI, KOI POLU4AVA OT MONOPOLISTITE NA GORIVATA, LEKARSTVATA, HRANATA, TOKA, VODATA, PARNOTO? TOVA E BORISOV. SMQH!

224

неверващ

преди 12 години

Сетила се Мара по голия си *** да се побара.Тези гърбавите и БСП-то са от едно котило. Маскари и разбойници.

223

дякона

преди 12 години

60г.комунизъм съсипа държавата.Анатема болшевики!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

222

rumen221

преди 12 години

АКО СМЕЕТЕ ДА ПОПИТАТЕ, КАК ИЗГЛЕЖДА ДНЕС ПЛАДНЕШКИЯ ДУШМАНСКИ ОБИР, ОТГОВАРЯМ - ЕТО ТАКА:- ОТ 20 ГОДИНИ НА ВСИЧКИ НИВА НАД КМЕТ, СЕ РАЗДАВАТ ПОЛУЗАКОННО СТОТИЦИ МИЛИОНИ, ЗА КОИТО НЕ СЕ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИ, А САМО 10% ДАНЪК!!!- А ДНЕС ПАРИ БЕЗ ПОДПИСА НА ДЯНКОВ НЕ СЕ РАЗДАВАТ!!! ОПРАВДАНИЕТО Е..., ШОПСКО: - ПА ОНИ СИТЕ СА КРАЛИ, ЩО И Я ДА НЕ КРАДНЕМЗА МИНИСТРИТЕ ПО 7 ЗАПЛАТИ ОТ 7 БОРДА...??????? - Законът за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси предвижда заместник-министрите да участват в управителни органи на държавни дружества, без да получават възнаграждение. - ЗАТОВА ЗА ЗАМ.МИНИСТРИ И "ПРАХОЛЯКА"... - БОНУСИ... ЗАКОННО Е НО САМО, АКО НЕ ТЕ ХВАНАТ ХА-ХА-ХА- БОНУСИТЕ СА - "13, 14, 15..., N, N+1, ЗАПЛАТИ", КОИТО ВИДНИТЕ КОМУНОИДИ И ГЕРБЕРАСТИ СИ РАЗДАВАТ ЗА СМЕТКА НА... ДЕЦАТА И ПЕНСИОНЕРИТЕ... - 30% ОТ ПЕНСИЙТЕ СА 136 ЛЕВА... (СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ Е ЦЕЛИ 625 ЛЕВА)- КАКА ФИДОСОВА ВЕЧЕ ПРЕДЛОЖИ ВАРИАНТ - ПО 30% ПРЕМИИ НА ТРИМЕСЕЧИЕ - ЗАКОННО!!! - ХА-ХА-ХА-А-А- ТА ТОВА СА - 13, 14, 15 И 16 ЗАПЛАТИ, ЕХ КАКО ФИДИ КОЛКО СИ ЩЕДРА, АМА НАЛИ СПОРЕД ДЯНКОВ БЯХА САМО 12 ЗАПЛАТИ И 12 ПЕНСИИ!?!?!?- ДЕТСКИТЕ СА 35 ЛЕВА И ТО АКО МАЙКАТА СЕ Е ОСИГУРЯВАЛА ПОД 350 ЛЕВА..., ЗА ПЛАЩАЩИТЕ ПО-ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ СТУДЕНА БАНКЯНСКЯ ВОДА С МИРИС НА СЯРА- АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ КАК ИЗГЛЕЖДА СЪВРЕМЕННИЯ СВРЪХ-ЛИБЕРАЛЕН ГЕНОЦИД...: - ДА СЕ ОГЛЕДА...!!!

221

bolka

преди 12 години

до 255 - отнася се само до шефовете на политическите кабинети, посочени в статията. Така че ще се получи една сума от най-много 200 000 лв., вероятно и по-малко, зависи как ще я разтълкуват. Така че крайният ефект ще бъде "много шум - за нищо".По-интересен ми е ентусиазмът, с който се аплодира това изказване и наивността, че нещо се промени и в бъдеще. Който е наивник, нека да вярва.

220

Анонимен

преди 12 години

Тук говорим вече за ежедневно осиране! Ужас хора!! Представете си в края на мандата на ББ пред каква купчина л****** ще бъдем!!! Само л***йната ще са останали... щото и фискалния резерв няма да го има вече... После ще смърди поне 10 години а България ще тъне в бедност и мръсотия.

219

Анонимен

преди 12 години

Викам време е да хващаме сопите...Даже закъсняхме!!!!!

218

Анонимен

преди 12 години

абе въпроса е да се говори, няма знаение дали е истина или не, дали някой вярва или непетък е утре, ха да видим кво може министър-председателя, освен да говори

217

Анонимен

преди 12 години

Страната на победилия комунизъм или по-точно ПП ГЕРБ .Разбрахме че Герберите са наобиколили казана с благините и гребат не с шепи а с кофи. И след като Борисов ги е оставил да правят това съм сигурен че съм си напълнил поне една цистерничка от по-големичките.За толкова години така и не разбрах точно от кой легален бизнес е забогатял Борисов.

216

Бялото Магере

преди 12 години

В крайна сметка , някой разбра ли , кой ще връща бонуси и кой не ? Щото мъглата е пълна и непрогледна ? Мисля , че бонуси и допълнителни възнаграждения трябва да вземат тези , които сса си свършили работата , не просто добре , а изключително добре ! Ама такова нещо не виждам ! Опашките растат , безработицата също , за битовата престъпност да не говорим, икономиката е в колапс , сивата икономика расте ........Въобще гъста и непрогледна мъгла на всякъде

215

Анонимен

преди 12 години

Тиквата пак се е оср***л.