53

Апис

преди 12 години

Простотията се вихри във форума на Днес.бг От години се спори за едно и също, а ситуацията става все по плачевна. Днес перничани се клали с добричлия, а вчера? Някакъв пищльо "бос" от Люлин заклал друг в кръчма в 5 сутринта на центъра на София. Е? Къде е разликата? Айде продължавайте с дебилните коментари, ***!

52

СЕЛТАК

преди 12 години

Мотото на всички студенти : "Бой , ЕбанЙе и сръбска музика ! "

51

студентче

преди 12 години

проблемът не е в условията,а в културата,възпитанието и ценноститемладежта се *** в нещо грозно и такива сцени се считат за нещо нормално.трябва да затворят студентски град и всеки да се спасява поединичноа не да се събира селянията там и да прави шоу

50

ЛУД

преди 12 години

Хора не се избивайте по между си,насочете силата си към гадните поробители с власт.Те са много по опасни за обикновените хора,чували ли сте за термина икономически убийци - това са тези гроб герб.

49

Днес

преди 12 години

Има си лаф: След дъжд, качулка!Студентски град е най-отвратителното място за живот на планетата, никога не бих се върнал там.

48

Анонимен

преди 12 години

контролът що се отнася до тези общижития трябва да е качествено различен! нарушаването на реда трябва да се наказва незабавно чрез солена глоба и изхвърляне на улицата! проблемът е, че университетите не са стриктни при даване на общежитие и условията в тях не отговарят на изисквания за нормален живот - какви са тези 3-*** души в стая??? това казарма ли е или що?

47

Анонимен

преди 12 години

При тези обстоятелства простата логика води до заключението, че Илко е убиецът. Мотивът е ясен - преляла е чашата на търпението му или с цел самозащита. Защо обаче не се вземе предвид факта, че както свободно можеш да влезеш във въпросния блок, още по-лесно можеш да излезеш? Как се е доказало, че не е имало пети, шести, седми и т.н. човек в боя? Надеждни показания за случилото се може да даде единствено Илко поради простата причина, че не е бил интокскиран...

46

Темерут

преди 12 години

Тоя Перник трябва да го сложат целия под карантина! Там да си седят перничани, там да си учат, и работят! Наистина има решение!

45

Apokalipsis

преди 12 години

Пернишката селяния край няма !!!

44

Анонимен

преди 12 години

ако искате да видите как света ще изглежда след 3-та св. война, минете покрай перник (не през - опасно е)

43

Анонимен

преди 12 години

49, ама вашите деца идват при нас... Аз скоро не съм чул за софиянец, изселил се в прованса... А вие идвате и ни плащате наеми :)

42

До 49

преди 12 години

49, стой си в твоите *** и не се занимавай с нас в София. Аман от провинциални комплексарчета.

41

ПЕРНИШКОТО ЦАРСТВО

преди 12 години

Я СЪМ ОД ПЕРНИК И УЧИМ ВИСШО У СОФЕАТА . АМА НИ ЗНАМ ДЕКА МИ Е УНИВЕРЕСИТЕТО, НИ ЗНАМ КВО УЧИМ ОТИ НЕ СТЪПВАЛ У НЕГО. СЕКА ВЕЧЕР ОДИМЕ НА КРЪЧМА И СЛУШАМЕ ПРЕСЛАВА ГАЛЕНА АНЕЛИЯ АЗИС...ПИЕМЕ ЯКО РИКИЯ И ПОСЛЕ ВАДИМ БОКСА И РАБИВАМ ТИКВИТЕ НА НЕКВИ ОЧИЛАТИ ЗУБЪРЧЕТА , ОТИ ОНИ МЕ ГЛЕДАТ НАКРИВО ПОСЛЕ ШМРЪКАМЕ МАЛКО БЕЛО И ОДИМЕ ДА *** ПИЧКИ И ПАК ДА ПРЕБИЕМЕ НЕКОЙ БАЛЪК ДЕКА ЧЕТЕ КНИЖКИ ХАХАХА.

40

Анонимен

преди 12 години

Ало, жителите на столицата, не разбрахте ли, че такова нещо като столичанин в България няма. София е била 10 000 души по време на Освобождението, останалите сте до един от околните села и провинцията...а, да, и 300 000 ***, също "столичани". На София на герба трябва да има хипопотам, защото до шията сте в кал и ***, ама сте зинали ей такава уста с претенции...

39

Решение има!

преди 12 години

Нали специално заради тези типове създадоха университета в Перник с онова име, съответстващо на манталита им?

38

до София

преди 12 години

Вашите деца пък кво правят из Студентски град? Аз си мислех, че се занимават само с неща, подобаващи на положението ви на аристократи 10-то поколение (пък домашната прислуга им пере чорапите и им плаща сметките докато станат поне на 35). Гледай ти. Явно и при синята кръв нещата са излезли извън контрол.

37

Темерут

преди 12 години

А, може и да не е имал избор, тия пияндета, като са нахлули в стаята, сигурно са го отупали здравата, явно човека си е носил нож за самозащита, понеже е знаел що за стока са... Накратко: Самозащита, при това един срещу 3-***... Нямало е какво друго да направи!

36

До Перник

преди 12 години

Перник е Диагноза. Пернишката селяния равна няма !!!

35

до 15

преди 12 години

"В крайна сметка всеки има глава на раменете си и никой не е виновен за простотията на околните!".. Нищо не каза! Ами нали точно защото никой не е длъжен да страда от простотията на някой друг, трябва да се търсят начини подобни инциденти да бъдат избегнати за в бъдеще.. За дебели глави- крути мерки! По- добре да пострадат от някакви ограничения и тези, които не създават проблеми, но искат да се забавляват, отколкото такива трагични инциденти да се случват отново и отново..

34

Sherlock

преди 12 години

Абе, може ли някой да ми каже защо всиички говорят за провинциален манталитет...и аз съм от провинцията, но не пия, не се сбивам за глупости и не си търся белята...Айде всичките софиянци да се поуспокоят малко...като се напиете сте същите...алкохола не прощава на никого, дори и на Софиянчетата....Иначе е много жалко, че такива неща се случват в СГ...Млади момчета умират за тоя дето духа....