52

Анонимен

преди 12 години

Дреме ми,че нам ква си мутра наръгала друга такава...егати и новината,че ме занимават непрекъснато с нея.

51

до 59

преди 12 години

ако искаш да се ступаш с някой дето бил не знам кой си пред Путин, заповядай. При това баща му е кука, с пръст не можеш да го пипнеш. Не ножове, ами автомати трябва да се носят.

50

Радослав Парушев

преди 12 години

Изядох една палачинка с шоколад и изпих една сода. После едно такси ме изпръска и замърси с кал бледорозовия ми шлифер. Потресен съм.Радослав Парушев - поет-писател.

49

Анонимен

преди 12 години

Абе сбили се,ама защо ножове бе .Е едно момче в Студенския нощес същата работа и е починало.Айде да се ступат,ама ножове....

48

Анонимен

преди 12 години

Багата явно си тренира в кръчмите - рано сутринта гримира пияниците.

47

ДО 42

преди 12 години

Почивай в мир и нека бог да се смили над душата ти , АМИН.

46

Анонимен

преди 12 години

Верно е че Багата отказа да се бие за Русия,това е поведение на патриот,дано се оправи момчето и отново ще мачка наред..истински българин си Бага,господ ще те запази !!!!!!!

45

Анонимен

преди 12 години

Това е новото чалга-поколение.МОДЕЛИРАНО перфектно от КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОЛИГАРСИ.Просто,агресивно,злобно,без никаква хуманност и ценностна система."Знаем кой държи медийната,а и другите власти,които възпитават в днешното поколение култ към ЧАЛГАТА,издигат в култ МУТРАТА и МУТРЕСАТА.

44

Neron

преди 12 години

ako tova e istinata nadali ima mnogo hora koito biha napravili razlichno ot Dumbela..

43

до 48

преди 12 години

Представи си за какъв спорт става дума, като разни пияници, дето стоят в 4 часа в кръчмата и търсят чуждо са шампиони в него. Аз не бих искал подобни да прославят страната ни.

42

тотьо

преди 12 години

Щом за този се пише толкова много ,представям си какво ще бъде, ако великия Вожд го хване разстройство....Други новини нямада има и само с л.на ще ни заливат.Не ,че сега не го правят.

41

A1

преди 12 години

По цял свят младите хора влизат в спорта,за да избягат от престъпността,у нас е обратното.

40

до 48

преди 12 години

Прочети какво е станало. Тоя шебек е задирял мадамата на наръгалия го. Наръгалия го дъмбел го напсувал, тоя скочил да се бие, щото знае че физически превъзхожда, при все че бил виновен и си го отнесъл. Аз ако бях на дъмбела и аз щях да го продупча, вместо да ме пребият в голяма степен невинен.

39

Neron

преди 12 години

Ebahti prostiq narod komentira v toq sait...napravo nqmam dumi....vsichki ste mrusni zlobni komplexari.ne stiga 4e ve4e po4ti ne ostanaha v BG sportisti na svetovno nivo...imame malko ami samo gi pliuem,6tom ne vi interesuva sustoqnieto na 4oveka koito ni proslavi v cql svqt ne 4etete tezi statii ami 4etete za bonusite na durjavnata administraciq i za tova koq holivudska zvezda kolko narkotici e pogulnala!dano Bog mu pomogne da ojivee!!!!

38

jujaka

преди 12 години

Не че го защитавам, но нека погледнем реално на нещата.Бил до 3-4 часа на заведение и не пазил режим . Щом има нам си колко победи без загуба значи това, че не спи не му пречи на режима. След тва. В заведението продавали наркотици. Това да не значи че той си е купувал. По състезанията такива проверки правят, че ако ще преди година да си взел, ще излезе.И трето с тия ножове или пистолети всеки може. Що не излязат едно към едно с него ?

37

до 45

преди 12 години

В цел свет е "уважаван и търсен боец", щото си нямат хабер хората за страничната му дейност, която упражнава.

36

Анонимен

преди 12 години

Победете вие Емелианенко пред очите на Путин и тогава го критикувайте! Багата може и да е МУТРА, може и да не е, не го познавам, но поне се състезава за България, за разлика от Казахстанчева и др. спортисти. В цял свят биха му предложили мултимилионен договор, но той все пак си държи на България и затова заслужава уважение! Дано се оправи и да се върне на ринга по-силен от преди!

35

спортиз

преди 12 години

у цел свет Багата е уважаван и търсен боец само в родината го уплюват разни мишоци

34

Тодоров

преди 12 години

Изумен съм от явно демонстрираната простотия на списвачите и драскачите т.нар.журналисти постоянно да ни информират за некви Багамери и некакъв железар....Абе мишки такива , това ли е дневния ред на обществото,това ли интересува целия народ,това ли е най-важното в тази държава , вместо да се захванете да пишете за проблемите в държавата, как и по какъв начин да се разкриват работни места , хората да живеят в една подолряваща се икономическа и социалн среда където се случват истински човешки неща

33

тюфлек

преди 12 години

Още малко и ще го изкарат национален герой.... ами хич е ми е жал за него да ви кажа