271

мунчо

преди 12 години

Докато не направят всички заведения в Студентски град да работят до 20:00ч. и не се забрани консумацията на алкохол в целия периметър работата няма да се оправи.

270

haha

преди 12 години

Gadno,dolno selsko pleme.Vrustaite se na selo da pasete ovce i da kopaete nivite si.Nqmate mqsto v Sofia.

269

на 23

преди 12 години

наистина ли има зрели хора които свързват битова престъпност с организирана и за всичко обвиняват ГЕРБ, вярвам че наистина има 40-50 годишни хора с остро чувство на овца и такива тарикати които се възползват от тях,защото аз съм на 23 и за целия преход сте виновни Вие коити днес сте родители и когато е трябвало да имате гражданска позиция сте спали

268

Анонимен

преди 12 години

ВЛАЧАТ СЕ В ХУБАВИЯ НИ ГРАД И ПРАВЯТ ПОДОБНИ ИЗЦЕПКИ , ПОНЯКОГА ЗАВЪРШВАЩИ С ТАКЪВ КРАЙ !!!!!! СЕЛЯНИЯ ДО ШИЯ , СТОЙТЕ СИ ВЪВ ВАШИТЕ *** ГРАДЧЕТА И СЕЛЦА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ , КЪДЕ ТРЪГВАТЕ ПО СОФИЯ !?????

267

Анонимен

преди 12 години

Българите сме нещастници !!!

266

Н.К.

преди 12 години

Направо не мога да повярвам какви коментари чета..такива неща се били случвали постоянно в общежитията, защо да скърбим за някакъв "пернишки ***"...вие хора ли сте изобщо?! ако този *** беше вашият син, тогава какво?! Ето затова такава ни е държавата, каквито са и хората..Докато не се научите на елементарно състрадание и доброта, не очаквайте да сте щастливи....жалка история...

265

Анонимен

преди 12 години

Чалгата и алкохола не прощават никому.Жалко за момчето.

264

гласът на народа

преди 12 години

Ето това са новите герберастко-чалгарски отрочета. закърмени с идеята, че като татинко е *** на герб и всичко им е позволено. това са те МУТРО-ОЛИГАРСИТЕ ФАШИСТИ ОТ ГЕРБ. смърт за тях. и за всички техни жалки лакеи.

263

Анонимен

преди 12 години

Всеки ден по 5 убийства. По 30 млади хора убити на месец. И после някои ми се правят на големи родолюбци. Честно казано здравозловно за всеки е да се маха от този *** възможно най-скоро. Иначе не знаеш кога и къде може да те убият, я като си разхождаш кучето пред блока, я като се веселиш с приятели в дискоте, я като си в градския транспорт и скинари по1нат да трошат и бият наред.

262

Анонимен

преди 12 години

Това е новото чалга-поколение.МОДЕЛИРАНО перфектно от КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОЛИГАРСИ.Просто,агресивно,злобно,без никаква хуманност и ценностна система.Знаем кой държи медийната,а и другите власти,които възпитават в днешното поколение култ към ЧАЛГАТА,издигат в култ МУТРАТА и МУТРЕСАТА.

261

5555

преди 12 години

пак ли бе.алкохол-наркотици-***,какво ли не правят.

260

Анонимен

преди 12 години

""близнаците и техен приятел, с инициали В.Б., обиколили няколко заведения.""Нормално ... *** като попадне в София и се побърква.

259

...

преди 12 години

Като судент живях в 23ти блок. Сега като имам работа в София винаги минавам оттам. Носталгия ли е какво ли е, ама изпитвам сантименти към този блок. Едни от най- хубавите ми години минаха там. Ама до такива неща никога не се е стигало. Нямаше толкова дискотеки, чалга, простотия и разврат. Лека му пръст на момчето!

258

Ангел

преди 12 години

Пак Перничани бе.Това е най-простия град в БГ.Създаден от мъже затворници и жени ***.

257

Ристу

преди 12 години

Голямата работа станала, че чак новини пишете. Аз като бях в студент пак имаше боеве. Е, чак убити нямаше, ама какво толкова. Един убит на 1000 боя е добре.

256

Анонимен

преди 12 години

След 22 който не е на работа и скита по улиците или не е в стаята си трябва да бъде арестуван за скитничество или хулиганство и затварян в ареста на МВР. Частните заведения трява да бъдат затваряни до 22 със заповед на Фъндъкова.

255

121212121

преди 12 години

Всичко започва още от училището!!! Сега започват да се виждат резултатите, от безнаказаността там, на индивиди на които системата им позволи да тормозят своите съученици, да издевателствуват над учители и т.н. Нали носят по 1200 лв на училището, ходещи касички...нека да правят каквото си искат. След това същите стават студенти и виждаме какво следва...

254

Анонимен

преди 12 години

И жена на 32 години намерена мъртва ! Ужас! Къде са *** от ГЕРБ да говорят и пишат за липсата на престъпност!

253

Анонимен

преди 12 години

ДОЛУ ГРОБ!!!!!!

252

Анонимен

преди 12 години

Престъпност няма! България е остров на стабилността, според Цвъцко и Боцко! Труп до труп по време на тяхното управление!