17

Анонимен

преди 12 години

ако беше някой стилист артист коафьор цигулар и разни там нетренирани шматки при това наръгване щеше да опъне търнаците но борци самбисти боксьори издържат и са се доказали по добре е да си калпазанин отколкото шматка

16

Nono Ninkov

преди 12 години

Нашия бай *** като вкара две ракии и става Супермен.С този манталитет оправия нямацелия свят напред ние назад:)

15

Роско Дебелия

преди 12 години

Айди е, Бага !

14

Анонимен

преди 12 години

*** смотан нито познаваш човека нито си някой за да даваш такива квалификации.Пожелавам ти да разбереш по трудния начин дали не ръгат обикновенните (каквото и да означава тая глупост) хора. Дано се оправи бързо Багата защото не е направил лошо на никой напротив карал ни е да се гордееме че сме българи не веднъж.

13

Анонимен

преди 12 години

Щом Дъмпала го е победил значи той е новият шампион по самбо. Урааа за новия шампион

12

Анонимен

преди 12 години

няма ли кой да даде на пехливана орден стара планина?

11

СТИГАААААА

преди 12 години

БАГАТА МАГАТА ВТОРИ ДЕН НЕ СПИРАТ ДА НИ ЗАНИМАВАТ С ТАЗИ МУТРА , ВЕСТНИЦИ ТЕЛЕВИЗИИ , САЙТОВЕ - АМАН ВЕЧЕ !!!!!! ИЗКАРА ХА ГО СВЕТЕЦ !!! ЗЛАТКИ ЧЕРНИ И РУСИ И НАЙ РАЗЛИЧНИ ДРУГИ ВИСОКОПЛАТЕНИ КИФЛИ МИНАЛИ ПРЕЗ ЛЕГЛОТО МУ ДАВАТ ИНТЕРВЮТА КОЛКО Е БИЛ ДОБЪР !?!?!?! НЕ МУ МИСЛЯ ЛОШОТО , ДАНО СЕ ОПРАВИ ЧОВЕКА НО ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ГРАНИЦИ !?!?!?

10

Анонимен

преди 12 години

Защо не ръгат обикновения човечец ами все такива бабаити ? Значи има за какво ,те се избиват помежду си *** . Изобщо не ме интересуват нито единия,нито другия сами са си го направили .Никой не им е виновен , това са хора без грам мозък .

9

Koko

преди 12 години

Предлагам да организираме митинг- шествие в подкрепа на Багата, след като така и така съдбата му стана национален проблем. Сигурен съм, че ще събере повече сеирджии от протеста за горивата. Шествието ще е под надслов: "Багата- българския Стив Джобс и сме по красиви и сме по- добри!", БНТ организира СМС кампания за набиране на средства. Изпратете СМС с текст "Лас БАГИ джаз БАГИ дискотеки маратони, тонколони монколони и ножове и моржове Гер ъп БУМ Гер ъп БУМ" на кратък номер 166.

8

Роско Дебелия

преди 12 години

Айди, Бага ! Ш'са упрайш !

7

една

преди 12 години

Дано прескочи трапа момчето и да си е жив и здрав, пък какъв и какво е няма никакво значение. Понякога такива случки помагат на човек да разбере кой е какво иска от живота, променят мирогледа му и го правят по-стойностен и щастлив. Дано се оправи! Не знам кви хора сте да желаете смъртта на някой, който дори не познавате, като не го харесвате недейте да четете за него!

6

Анонимен

преди 12 години

Като не ви интересува състоянието на Багата не четете! Кой ви кара? Няма угодия малоумния бантускот!

5

Анонимен

преди 12 години

Лоша новина! Но не губя кураж!

4

Анонимен

преди 12 години

Дъмпела - шампион! Багата бе победен в честен бой и трябва да сдаде титлата си на Дъмпела!

3

Анонимен

преди 12 години

Добичето

2

Ужас

преди 12 години

Бага ли е, Багета ли е, щеше да отиде преразход! А този Дъмпъл ли е, Дъмбел ли е, го чакат тежки дни! Ако се окаже истина, че е война за преразпределение на нарко пазар след ареста на оня *** Сако, то плюя и на двамата ***! Такова нищожество като люлинския 23г. *** щяха да чукат камъни в кариерата, ако бяхме бяла държава, ама тук са мнго вървежни и всички *** искат да са с тях, я всички *** им се възхищават! Какво падение...

1

Анонимен

преди 12 години

Това е най-важната тема от вчера насам ...ще живее ли Багата няма ли да живее ... през 2 часа обновяваме новините около една мутра ...