21

Григорий

преди 12 години

Даааа, твърде малко са хората, дръзнали да се опълчат на еврейско - английското финансово робство... наричат ги луди, комунисти, диктатори, а всъщност и те са в положението да твърдят, че Земята се върти и никой да те ги чува...

20

?

преди 12 години

защо хората опълчили се на сащ задължително ги наричате комунисти? толкова ли сте заблудени?защо Исландия каза НЕ на МВФ и СБ? защо Исландия вече не е в новините?защо в Исландия вече не се говори за криза?и там ли са комунисти?

19

Анонимен

преди 12 години

Вчера показаха как в Боливия местните инвалиди се навърлиха срещу техния комун Ево Моралес...нещо не бил донесъл всеобщото щастие и благоденствиеДругарчета, комунизма е обречен, където и да екпериментират с него. Той е несъвместим с човешката природа, със същността на човека! Разберете го най-после. Капитализма е много лош, но посъответства със същността на хората...

18

ДИДО

преди 12 години

НА СРЕЩАТА НА ЛИДЕРИТЕ ОТ СЕВЕРНА И ЮЖНА АМЕРИКА В ТРИНИДАД ОБАМА И ЧАВЕС СЕ ЗДРАВИСАХА И ПОСЛЕ В САЩ СКЪСАХА ОТ КРИТИКИ НОВИЯ СИ ПРЕЗИДЕНТ,ТЕ ТАКА И НЕ ПРОСТИХА НА ЧАВЕС,ЧЕ ОТ ТРИБУНАТА НА ООН В НЮ ЙОРК НАРЕЧЕ ДЖ.У.БУШ -МАГАРЕ/КАКВОТО СИ Е/ .ПОЖЕЛАВАМ И НА НЯКОЙ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ ДА КАЖЕ КАКВОТО МИСЛИ ЗА НЯКОЙ "СВЕТОВЕН"ЛИДЕР НЯКОЙ ДЕН.

17

Анонимен

преди 12 години

Тукашните *** търсят опора чак във Венесуела, докато комун Уго Чавес се моли не на Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин и Путин, а на Господ белким го оттърве!

16

?

преди 12 години

човек като Уго Чавес ни трябва а за заблудените които си мислят че той е луд да прочетат коментар 6 за тази случка има дота информация и филми но не очаквайте подобни филми да ги излъчат по CNN или Discovery

15

Анонимен

преди 12 години

Уго не се коркай,живота не свършва с тебе,лудите също!Амин!

14

ДИДО

преди 12 години

ИМА ЕДИН САЙТ /АНТИПРОПАГАНДА/ В ГУГЪЛ.КАТО ВЛЕЗЕТЕ В НЕГО В ДЯСНАТА КОЛОНКА ПИШЕ ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ/ОКОЛО 150 бр/ ТАМ ИМА ФИЛМИ НА ОЛИВЪР СТОУН,МАЙКЪЛ МУР И ДР. ИМА И ЗА ВЕНЕЦУЕЛА.НЕ Е ЛОШО ЧОВЕК ДА ВИДИ И ДРУГИ ОСВЕН"ОФИЦИАЛНИТЕ"-ДЕМЕК-"ДЕМОКРАТИТЕ". А НА ЧАВЕС МУ ПОЖЕЛАВАМ ДА СЕ ОПРАВЯ ПО-БЪРЗО

13

читател

преди 12 години

Всичките му приказки изглеждат много познати.Познат ни е и резултатът им.Но в Латинска Америка още има много ментали, готови да се вържат на подобни басни.И познатият резултат ще дойде.

12

w

преди 12 години

По-важно е менталното здраве на другаря от снимката, а не толкова физическото му. Апропо, това е валидно за всички комунисти.

11

Анонимен

преди 12 години

VIVA VENECUELLLAAAAAA!!!! VIVA UGOOO!!! MUERTEE IMPERIALIZUM!!!

10

Калин

преди 12 години

Те всъщност са пасивни.. ама никой освен бандата им не ги ***.. свикнали са на свинско хората :)

9

Анонимен

преди 12 години

Най ме кефи всички *** и атеисти като ги налегне някоя болест и първи търчат по църквите да палят свещи и да се кръстят . Ей го и тоя , с Исус залепен на стъклото .

8

Анонимен

преди 12 години

Гледайте филма "War on democracy" - не вярвайте какво ви облъчват по СиЕнЕН, за да разберете че Чавес прави всичко най-добро за народа си но за жалост това не изнася на американците.

7

Анонимен

преди 12 години

Кубинците имат и синият скорпион!

6

Анонимен

преди 12 години

Ще се оправи, напук на мърлявите американци!

5

Анонимен

преди 12 години

2002г. Чавес е отввлечен за два дни от "демократи" подкрепяни от САЩ и ЦРУ. Превратът почти успява, но след научаване на народа от разговор с жената на Чавес по едно радио, се вдигат и стотици хиляди обграждат всички институции които са окупирани от превратаджиите кучета на ЦРУ. Чавес е освободен, но няма да се учудя да са го тъпкали с някои лекарства и да са предрешили съдбата му. Чавес е велик, и ще остане завинаги в историята на Венецуела.

4

Анонимен

преди 12 години

Истината е, че след платения и организиран от ЦРУ преврат през 2002-ра, народа го поиска и го върна обратно на власт. Всичко друго е евтина пропаганда и промиване на мозъци.

3

Анонимен

преди 12 години

Не плачи на чужд гроб,защото не знаеш къде е главата!-стара мъдрост

2

Мамантос

преди 12 години

Господ здраве да му дава на Уго! Бог да пази Венецуела от атлантическите изчадия!