11

Анонимен

преди 12 години

13, в Бг е пълно с ***, затова сме и в това положение. Всеки е специалист по всичко и изразява компетентно мнение по всякакви въпроси. Кой ти каза, че Софарма печели от ниските цени в Турция? Съвсем нормално е за една компания, която иска да пробие на даден пазар да продава продукцията си на силно занижени цени в началото. Същото е положението и с много български вина - цена на български пазар на бутилка вино 10-15 лева, цена в супермаркета в Германия - 1.5 евро.

10

losho

преди 12 години

Vav Varna. d-r Tomov dava recepti za 50lv i vinagi ti kazva da si gi kupish ot Sanita. Tazi apteka mai e dosta svarzana sas sopharma... posle kajete che lekarite ne sa plateni i ot kartela sopharma!

9

Анонимен

преди 12 години

Тази комисия може ли да каже дали "верига" аптеки "Марешки" не налага МОНОПОЛ в търговията на дребно в България....Пълно безхаберие от страна на държавата.

8

Леле

преди 12 години

Как може да са толкова нагли и безочливи??? Каква е тая комисия ,която си позволява безнаказано да прави такива лъжливи изказвания??? Как може Софарма да печели при износ на ТРИ ПЪТИ по- ниски цени , а тук да ни обясняват ,че цените ни били ниски и нямало монопол???! Това е не геноцид а направо ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Проверката е от миналата година , а какво ли ще кажат за тази? Въпросната комисия обслужва нечии интереси!

7

valeri

преди 12 години

Прави впечатление мълчанието на данъчните служби, при такива явни злоупотреби, те се спотайват като мишоци. Вече трябваше да са започнали проверките не да чакат някой да им каже, това им е работата. Сидеров го проверяваха заради някакъв слух, че имал вила някъде си, която никой не е виждал. А всеки може да сравни цените на лекарствата в Европа, с цените у нас. НАП по поръчка ли работят? Ако са по поръчка, защо получават държавна заплата? Да им плащат поръчителите.

6

Анонимен

преди 12 години

ekskurziite do 4ujbina,organizirani ot farmacevti4nite kompanii za lekari,izpisva6ti tehnite lekarstva kakvo sa-bonus,ru6vet,ili ne6to drugo!?

5

Анонимен

преди 12 години

Монополо може и да няма, но има корупция, тлъсти комисионни, споразумение за високи цени...

4

българин

преди 12 години

Както е тръгнало и това ще отмине без нещо добро да се случи.Всичко е пушилка.Нали не вярвате че лекарствата ще поевтинеят?

3

Def

преди 12 години

Няма монопол- има Картел между няколко фирми.

2

Анонимен

преди 12 години

В България на всяко нещо което най-много се търси - най-много му се вдига цената....Ако утре измислят автомобили с л**** - л*йната веднага ще станат безценни....

1

Анонимен

преди 12 години

Аз пък казвам,че има. Плашат ни фармацевтичните производители щели да се местят извън страната. Споко, няма, далаверата у нас е най-добра.