19

teo

преди 12 години

СерГЕЙ, за създадения хаос от твоя опонент Гоце, който се кани от 10 години как да те изрита, ЗАЩО НЕ КАЗВАШ КАКВО ДА ПРАВИ?? На всички стана ясно защо живееш под наем, а не си купиш един апартамент в който да си отгледаш детето!!! Защото мислиш да си ходиш към своя роден СССР и да кажеш СЛЕД МЕН И ПОТОП В БСП И БЪЛГАРИЯ!!! Май ти ще се покажеш по-голям мафиот от ГОЦЕ!!!

18

акуд

преди 12 години

изчизни ве мишок станишев, никой няма да си ходи ВРЕМЕ ДА БЪДАТ БУТНАТИ , ПРЕСТЪПНИЦИТЕ който СЪЗДАДОХТЕ за да забогатяване на гърба на НАРОДА

17

Наглец

преди 12 години

Скрий се бе шушомиго, да не би като беше на власт цените да бяха по-малки ?

16

-

преди 12 години

И да не ми харесва това е вярно за децентрализацията. хубаво е болниците да може да си избират какви лекарства предпочитат да дават но това пак да се решава централизирано като се взема предвид желанията на всяка болница. а хората които решават трябва да се държат отговорни за последиците, най-вече ако вземат грешни решения, защото Българския народ плаща тяхните грешки.

15

до 21

преди 12 години

При всички положения е паразитен гризач, но каква точно е породата-ветеринар трябва да констатира.

14

Аз пък да питам ???

преди 12 години

На кого са мелниците в България , на кого са бившите "Сердики" , "Родопи" , "Винпроми" , "КООП" ,различните "Фарми" , 90% от обработваемата земя ????? Отговор : На Червените олигарси - да не би да продават на достъпни цени , а пък да не би и да е качественно това което продават !!!!!!!!!!А лявата Партия БСП с този авангард май е най-дясната , само тъпите и бедните не го разбраха това :)))))))))))))))))))

13

анонимен

преди 12 години

ние пак ще ходим до Румъния за лекарства

12

Анонимен

преди 12 години

Ама недейте така, че се обърках съвсем!Хамстер или съсел? Последно?!

11

Анонимен

преди 12 години

Тези умрели псевдо социалисти почти фалираха няколко европейски държави. В момента няма нито една страна със "социалистическо" правителство. Само в България е пълно с *** ко*елета, които се възхищават на хората, заради които тънат в мизерия. Парадокс.

10

Анонимен

преди 12 години

Тоя вече става скучен.

9

Анонимен

преди 12 години

Aktivni sme,20.5.2012 idva,Kongres,a sled Kongresa shutove.

8

Бье Сье Пье

преди 12 години

Константинов да си ходи заради хаоса с лекарствата! Сега кой ще лекува трипера на Гоце?

7

Анонимен

преди 12 години

Гербери и да ви е гадно, и да не ви е.... този път Станишев е прав.

6

до Баба Гицка

преди 12 години

Не само прилича, но и като такъв разсъждава.

5

Анонимен

преди 12 години

Е.. чак сега се светнах защо всичко ни е по-скъпо... защото сме малък пазар :)) *** колкото повече расте дисбаланса на заплатите и цените.. не става ли тоя пазар още по-малък ? Може би идеята е да изчезна изобщо този "пазар" .. натам вървим.Интересно какво би се случило с цените и монополистите, ако за седмица всички спрем да наливаме бензин, да плащаме ток, парно .... в цивилизованите бели държави така протестират хората, а не псувайки в къщи ....

4

Анонимен

преди 12 години

На снимката: Хамстер с Хормонален Дисбаланс.

3

optimist

преди 12 години

Този Сергей, политическият труп, не разбра ли, че никой не го бръсне за слива, и че след няколко месеца дъртия ловец Гоце ще го изхвърли от председателското място в БСП. Другарите в БСП не са чак толкова ***, че да дадат още един мандат на съсела - в никакъв случай. Ще разчитат на Гоце да им оправи бакиите.

2

Анонимен

преди 12 години

СерГей, защо не чувахме такива думи от теб и тъпата ти партия докато бяхте на власт?

1

ddt-do

преди 12 години

Това правителство,както я подкара,може и да не си изкара мандата....