43

Житан

преди 12 години

Дянков е един щастлив икономически ***,щото знае колко много народ иска да му го........!

42

Анонимен

преди 12 години

Вчера заглавието гласеше"Борисов изрита Гергана Павлова"Днес Пицата казва,че тя е жертва на политическа спекулация!Ало г-н Борисов,какво ще кажете по повод на неговото изказване?Дали сте политически спекулант???

41

анонимен

преди 12 години

Дянковвввввввввв, вземи се скрий някъде и престани да говориш глупости!!!Тези 2-те наглярки са за затвор бе....той ги защитава!!!Здравеопазването ни и болниците ни са пълна скръб! Хората изнемогват с тези скъпи лекарства и се лишават от тях, а те бонуси си раздават!!!НАГЛОСТ И БЕЗОБРАЗИЕ!!!

40

ФАШИСТ

преди 12 години

предлагам , Бойко Борисов да метне тази очиларка " СУПЛЕС" - ще гъкне един път и ще млъкне за винаги

39

Върбан

преди 12 години

Този път Дянков е прав - Павлова и Нешева си отидоха не заради лекарствената политика, а заради политическа спекула и популизъм. Въпреки добрата им работа!

38

....Дянков

преди 12 години

Отново излизаме от ---КРИЗАТА---!

37

ФАКТ в Бг

преди 12 години

45% от 3-ната коалиция се ---НАБИХА/влязоха /,....в ГЕРБ!

36

Анонимен

преди 12 години

Трета година инфлацията расте,доходите и пенсиите не са мръднали със стотинка нагоре,а този *** обвинява народа в популизъм,защото тези *** вземат с пълни шепи бонуси,с които беден човек само от един такъв бонус за година/72000лв/би живял доволно поне 10 години!И той като Огнян Донев заслужава един 9 мм.в челото!

35

jitan

преди 12 години

Имам си една мечта,дянков да е следващия!!!!!!

34

bez ime

преди 12 години

какви бонуси има право да раздава няма пари за онкоболните тя бонуси имала право да раздава ,че и наглоста има да го съобщи в ефир онея *** от софарма на турция и сърбия по-евтини лекарства дават за благодарност за безчинствата който са правели над нашите прадеди

33

772233

преди 12 години

В политиката е като кармата - злодеянията, които си извършил винаги те настигат като вампир с бляскави зъби при пълнолуние. Всъщност точно това се случва на ГЕРБ през зимата на техните бонуси. Проблемът, както го виждам аз, не е че някой чиновник е получил бонус, а че принадлежат към партия, която обяви бонусите за нечисто злодеяние, присъщо на Тройната коалиция, а не на тяхната неопетнена нематериална душевност. :))) Това е то кармата - появява се като метеорит от небето и те праска по черепа като бухалка на мутра. При това да си дава бонуси точно партията, която замрази доходите на всички останали хора е все едно вегетарианец да бъде спипан с пържола в едната ръка и с хамбургер в другата. Знаете ли кое е най-интересното. ГЕРБ са извършили хиляди пъти по-големи престъпления и дивотии. Но точно бонусите могат да ги взривят...Карма, братче. :)))

32

Анонимен

преди 12 години

жертви на алчността,има една приказка:*** ГЛАВА ЗАТРИВА

31

има още кинти

преди 12 години

Заглавие в медия"Ангел Марин подари на любовницата си Светла Тошкова палат в гр. Банско за 2млн."!Друго заглавие:"Алиса Софиянска си закупи ---собствен самолет "...!И още ,и още.....това показва ,колко се вдига ---ЖИЗНЕНОТО РАВНИЩЕ НА НАРОДА в Бг!

30

Анонимен

преди 12 години

Дянков финансист 0 --ПСИХОПАТ-***- 1

29

божееее

преди 12 години

тоя ненормален лие бе и децата знаят це всички тези чиновници са в схема за съсипване на държавата и не само здравеопазването и говори като възпитаник на помощно училище-предсрочни избори

28

1111

преди 12 години

TOZI DYANKOV DA NE E BAVACA NA GERGANA...... NESTO MNOGO GO HVALI,ILI MU SPRYAHA EDNOTO KRANCE S EVRA....

27

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 12 години

ПО - НАГЛИ ОТ НАГЛИТЕ

26

Анонимен

преди 12 години

Абе Дянков, като не ги разбираш нещата ходи си в Америка, там да си раздават законно бонуси. Тука е ***, народе е оскотял от завист и само гледа паничката на другия. Не става въпрос дали е законно или незаконно - въпроса е, че е взела повече от всичките 8 милиона кадърни и умни експерти по здравно осигуряване. Това ги боли оскотелите ***, а не, че с тия 12 хиляди можело да се спасят милиони животи на пациенти. Всеки иска да гепи и той бонуса от 12 хиляди. В *** не става така - сложете някой с ниска заплата, да си краде не 12 хил, ами милиони ако иска да краде под масата - там милиарди се въртят в тая каса, няма да се усети ако гепи 50-60 милиона. И *** пациенти хем ще бъдата нае..бани, хем доволни, хем правителството няма да си има проблеми със зависта народна.

25

Анонимен

преди 12 години

ДЯНКОВ НЯМА МОЗЪК ДА СИ ИЗМИЕ МАЗНАТА КОСА А НИЕ ЧАКАМЕ ДА ИЗВЕДЕ ДЪРЖАВАТА ОТ ФАЛИТА

24

АЛОО,ДЯНКОВ...?

преди 12 години

Ние също си гледаме ,и не само гледаме ,а и вършиме !Та, защо не си щипнем и ние от баницата .....,или за "българи и кучета е забранено"?