47

до t-rock

преди 12 години

ето няколко артиста от различни стилове: Гравити Ко, Остава, Теодоси Спасов, Тибетски сърца и още немалко други, + това никой от тях не разчита на продажби на албуми, всъщност такъв е манталитета вече в целия свят, а на лайв-участия

46

Анонимен

преди 12 години

45 - идеална физика няма. След това твърдение за физиката ти - всичките ти други олекват, меко казано. Както знаем, всички мъже/жени в интернет са с перфектни тела, красиви умни богати и могат всичко... :D

45

Анонимен

преди 12 години

тос бидон от коя затънтена британска провинция изпълзя!?

44

игуутперемамут

преди 12 години

Никой да не мърда, Адел говори тъпизми на микрофона!Язък за огромният и талант, след като е проста селска свинска пръчка!

43

Анонимен

преди 12 години

44 - а ти какво си постигнал, че да придадеш тежест на мнението си. За твое сведение физиката ми е идеална, говоря гладко четири езика, свиря на една камара музикални инструменти, пея, занимавам се с редица творчески и академични дейности. А сега кой кого...

42

Анонимен

преди 12 години

Като чете половината постове човк ще си помисли, че тука сте разни модели с красиви лица и тела на древногръцки атлети и древноримиски елитни куртизанки, мозъци на айнщайн и парите на Бил Гейтс. Плюете една жена, която пее хубави песни и ги пее хубаво, успяла е и с право се ядосва на организаторите, които безцеремонно я отрязват на средата на изречението и. А вие сте някви мишки, които сигурно нищо не сте постигнали в живота си и плюенето ви кара да се чувствате по-малко смотани.

41

Анонимен

преди 12 години

Абе талант талант... не пее зле ама тембъра и е като на крава, и визията също. СМешно е това животно да се прави на интересно...

40

Анонимен

преди 12 години

Да бе *** била жената.Нашите простакеси с пясък в циците, обслужващи разни мутрьовци и мислещи се за певици са страшни...

39

Анонимен

преди 12 години

Разбирам, че момичето има талант. Обаче да покажеш среден пръст на такова събитие, при положение, че си известна личност... Плюс това да вземе да отслабне! Какъв е тоя кравешки ***, който е отпрала на 21?!

38

tod79

преди 12 години

Класически британски ***!Вижте ако можете техния мюзик айдъл за какво става въпрос!

37

до 32

преди 12 години

ами това говори каква обща култура имат приятелите ти :) нищо повече

36

t-rock

преди 12 години

До 29: Занимавам се с хип-хоп и не съм известен.

35

Порки

преди 12 години

Грух-грух-грух..

34

t-rock

преди 12 години

+ тва аз не отричам, че има гласови данни, пее ок. Ама 100% някой и е дал силен гръб и най-вероятно не е почнала от нищото. А тук трябва сам да правиш всичко ако нямаш пари и кой да те финансира. От студиото до изкарването на албум, който няма да се купува, защото манталитета на българина е такъв!

33

Анонимен

преди 12 години

Хората я харесват, не само защото пее хубаво и песните и са хубави, а защото е една от малкото, която не се мисли за порно актриса на сцената и не си показва тялото и не пее по еротично бельо в клиповете си, за да се продава на масата зомбирани члагализирани фенове по цял свят. Жената просто пее, това за което са ПЕВЦИТЕ. В последните години, освен ако не слушаш тежка музика, която се слуша, всякаква друга музика се "гледа". Много важно, че е дебела, да няма да спите с нея. Слушайте я.

32

t-rock

преди 12 години

До 24:) кой са тези които успяха? Я ми ги кажи. И не говорим за чужбина, а за България. Всеки знае, че освен чалгата, с друг стил пари не се докарват.

31

Кура Ми Янко

преди 12 години

Какви по дяволите са тия "големи имена" бе мааму стара. Големите имена са били Coldplay и Blur, а не некви пръдли на по 16 - 20 години. Аз за сефте чувам имената на тия "звезди". Известни са само в Великобритания. Вчера питах произволни 5-*** приятели и те не са чули дори за тяхДобре , че тая е показала среден пръст, че да и обърнат внимание горката , иначе никой нямаше да знае за "звездното" и съществуване.

30

до 30

преди 12 години

и тогава няма да кажат браво, целта е да се плюе - причина винаги ще се намери. Ако не ще се измисли. Знаеш как е в България за жалост...

29

До 15

преди 12 години

Е и? какво като няма хубаво тяло, Адел?Това нещо да и влияе на музиката или на гласът и?Или ти, пуберче искаш мис свят да ти пее с ангелски глас, сама да твори музиката си, че тогава да кажеш "браво"?

28

до номер 16 t-rock

преди 12 години

Би ли казал името под което пишеш музиката си? Тук линковете се трият автоматично но едно име ще е достатъчно. Благодаря предварително.