56

до 60

преди 12 години

какво ли не измислят японците,много по-напред са от всички --Не е измислено от японците, а от руснаците и то още преди 50 г. Прочети предните постове.

55

Фалшиви Инициали

преди 12 години

Не си поплюват японците. *** да взима пример, *** се съмнявам.

54

white gang

преди 12 години

Ето какви планове имат технологичните страни, а нашенските *** *** се дръвчат на Борисов, че строи магистрали. Ами пътната инфрастуктура е абе-то на нормалната държава. Докато имат мислене тип дърт *** крадлив *** - БГ никога няма да стане технологична страна, а страната на бедняците, протягащи паничката за милостиня.С каручка с нарисуван на нея съпр и чук към космоса не се лети. Тя е за андрешковците - глупави, злобни, отмъстителни, завистливи.

53

иво

преди 12 години

какво ли не измислят японците,много по-напред са от всички

52

яна

преди 12 години

ще се повозя

51

кико

преди 12 години

Голямото хвърчило!!!

50

Анонимен

преди 12 години

Колко хейтъри само. Докато в БГ все още цялата ни администрация работи с картонени папки и лелички, дето не знаят що е туй компютър, в Япония строят космически лифт. За разлика от повечето от вас, аз съм бил в Япония и знам колко напред са във всичко. Кажи ми приятелю от 54, не мислиш ли че се възстановиха доста бързо от катаклизма, който ги сполетя. Какво щеше да стане в БГ, ако се изправим пред подобна трудност, дали щяхме да сме толкова дисциплинирани и трудолюбиви? Надали!

49

ЧАЧКАТА

преди 12 години

По това въже да се покатерят първо политиците а после ние.

48

Ами ако . . .?

преди 12 години

Се скъса въжето ???

47

Чернобилец

преди 12 години

Да вземат да си запечатат най-после гръмналите реактори и после да мислят за въжета в космоса. Аман от инфантилизма им. Няма друга раса която вместо порно да гледа хентай.

46

до 52

преди 12 години

Това ли те вълнува най - много ?!Явно за друго не ставаш...

45

pitanko

преди 12 години

Един от начините да се качи толкова тежко въже е примерно на части ...

44

Анонимен

преди 12 години

аз пък май требе да съм тогава на 90 години, *** нейсе. дано, дано. ама до тогава няма да се отказвам от нашенската и шотландското виски с гренландски лед.

43

до 46

преди 12 години

ти на 12 ли си ?

42

до 41

преди 12 години

Ами приятелю начини има. Един пример е само да бъдат монтирани множество барутни шашки и нещо, което само да направлява в началото. Не е нужно да е ракета.

41

до 45

преди 12 години

през 2050 ще съм на 55, вероятно ще го видя ако се случи. За тези които ще са мъртви - ще ви призовем със спиритически сеанс и ще ви разкажем.

40

do 44

преди 12 години

ще поживеем .. ама може да не видим точно ние, а следващото поколение (дай боже) :)

39

Анонимен

преди 12 години

Първо да го построят и тогава да се хвалят. Поживем увидим!!!

38

180

преди 12 години

Имам стари научни бг списания от 80-те години и идеята за 'космически асансьор' беше в раздела с научна фантастика. Там за противовес се предполагаше използването на астероид. И на мен ми е много интересно как ще го изкарат в космоса, колко ще тежи и каква ще му е здравината .. може да са японци, но ме съмнява да успеят. Най-много някоя компания да си прави евтин PR за сметка на обикновените хора, които си нямат идея от физика.

37

до 36

преди 12 години

Не визирам конкретно този проект. Говоря като цяло, че със сигурност скоро ще се реализира проект от този сорт. Проект,който да помогне на човечеството по-лесно да изследва космоса и т.н. Нали все пак за това става въпрос.. Товарите, които се изпращат там е едно на ръка..