63

Анонимен

преди 12 години

На съседна сграда до нашата се беше образувала една огромна, оказа се, че точно в апартамента до нея не живее никой, как ли не пробвахме да я махнем от другаде, не става и не става. Накрая звъняхме на Гражданска защита и на пожарната, казаха ни да се оправяме сами. Е, кажете ми какво да направим? Накрая един съсед, по някаква система успя да я махне, обаче ако не беше успял? Имаше реална опасност за минаващите отдолу, а и няма как да заобиколиш защото по тротоара има паркирани коли. Абе, ужас!

62

Висулките

преди 12 години

не са ли като сифилиса и СПИН-а ? Или сградите трябва да са проектират така, че да се знае какво да се прави с резултатите от природните явления ?

61

до 78

преди 12 години

ще има да чакаш, за съжаление както винагипоредната качулка след дъжд

60

до 57

преди 12 години

Добре.Ще провокирам вербално другата страна и ще наблюдавам промените във вътрешното й състояние.-ще обсъждам оперативни стратегии,за да проверя професионалните и познание. В едно изречение,ще изуча изкуството на войната,за да реша проблема с висулките

59

Анонимен

преди 12 години

Засега няма никаква реакция от Фъндъкова, а точно Фъндъкова трябва да налага тежки глоби за непочистен сняг и висулки на собствениците. Сега Фъндъкова и собствениците трябва да бъде съдена за нарушения на законите с резултат опит за убийство и опасност за живота на хората. Чакаме действията на МВР и прокуратурата срещу Фъндъкова.

58

Дани

преди 12 години

Виновни са собствениците на сградата.

57

Killuminati

преди 12 години

Survivor BG

56

Бай Иван

преди 12 години

нали държавата е в криза, глоба тук, глоба там, и ще позапълнят хем някой бюджет, хем ще спасят нечий живот

55

ахахахахаха!

преди 12 години

Ааааахахахахахахахахахахахах!

54

Анонимен

преди 12 години

Ужас, от покривите пада лед, на улицата лед... занечи ако не паднеш и не си счупиш я крак я ръка, тогава пък ще ти падне лед или сняг на главата! Направо да те е страх да ходиш по улиците. Само едно се питам, за какво плащаме данъци, като общината е изчистила само главните булеварди, а кварталните улички, а градинките? Ми да не сте си купували апартамент на млака уличка, бе! Така излезе.

53

танкист

преди 12 години

до 63, истината е , че българите сме толерантни напоследък доста смачкани обезверени и наплашени , сигурно има и злобни и завистливи, живял съм и навън доста години мога да те уверя , че европеците също не са по стока просто хората са си извоювали правата и си ги отстояват всеки ден , но при нас явно не става само с думи а трябва и по дебели сопи по главите на управляващите и по често за да се сетят , че само с крадене и лъжи няма да стане работата просто хората трябва да са по дейни със сопите

52

wiktor

преди 12 години

Ей мързеливци, излизайте на балконите и почвайте да махате висулките. Кого чакате? Никой не ви е длъжен!

51

Анонимен

преди 12 години

Toва беше въпрос на време да се случи. От всички сгради висят висулки и няма кой да вземе мерки. ДАНО СЕ ОПРАВИ ЧОВЕКА !!! ДЪРЖАВА НЯМАМЕ, гражданско общество също. ТЕЖКО И ГОРКО НА ВСЕКИ ЖИВЕЕЩ ТУК. ВСЕКИ ЖИВЕЕЩ ТУК НЕ Е В БЕЗОПАСНОСТ.

50

donika.peeva

преди 12 години

Пак обвинявате кметове и политици, а не се сещате,че това е задължение на собствениците на сградата-хора като мен и вас са виновни,защото ги мързи и само мрънкат кой какво не прави горе...а не поглеждат собствените си действия.Не ви е виновна този път кметицата,а живеещите или собствениците в сградата.Все някой друг е виновен за неизпълнените НАШИ задължения.

49

танкист

преди 12 години

като се замислим живеен в някакъв сюреализъм- убиват ни висулки, улиците изглеждата като партина из гората после като блато а лятото като бунище, ядем незнайни *** на зверски стени, лекуват ни некадърници лекарствата ни са по скъпи от колкото в швеция, постоянно ни лъжат , че ще се оправим а всъщност ни крадът като да сме ***, за целия тоя лукс плащаме данъци, нямаме никакви права, само задължения, ако посмеем да си търсим правата все пак ни трепят с палки щото нарушаваме реда абе България

48

Анонимен

преди 12 години

nz kvo da napisha kato komentar!!!! prosto nqma dumi

47

Do 46

преди 12 години

Go F*CK Yourself !

46

tankist

преди 12 години

до 51, ето ти решение, ***, каменомети, гранати, базука, лък, да продължавам ли, просто е оправяш си улуците, и редовно чистиш висулките, ако не можеш да ги стигнеш звъниш в гражаданска защита, ако ти откажат им теглиш една нашенска и пускаш оплакване, викаш частна фирма , ако и те не могат , звъниш на простата кметица и я питаш какво да направиш, но записваш и документираш всичко щото иначе после много лошо, ако и това не помогне звъниш на карлсон от покрива важното е да има активност.

45

Sad but true

преди 12 години

Ситуацията е:Wee to 'I don't care'. Population - 7 billion.Докато на някого личния му интерес не бъде засегнат, с топ не можеш да го накараш да предприеме нещо...

44

varg

преди 12 години

майката си ***