60

sofeto

преди 12 години

"Среднощни пазарлъци спасяват Гърция"..... мерси ви казвам аз на такова спасяване при условия по жестоки и от фалит!!!

59

до 63

преди 12 години

какво трябва да се срути за да разбереш примерно че ЕС е фалирал--Говори с цифри! БВП на ЕС е най-големият в света - факт 1. Доларът се обезцени спрямо едрото - факт 2. Еврото избутва долара са световна резервна валута - факт 3. ЕС успешно се самофинансира, САЩ - не!Има дълъг списък от такива факти.

58

Анонимен

преди 12 години

Аз като *** компютърджия неразбиращ кой знае колко от икономиска мисля, че политиката на ЕС е супер неадекватна.Тези всичките пари, които отпуснаха на Гърция за нейното безсмислено спасяване можеха да се инвестират в България и безработицата да стане 1% /главно състоящ се от мързеливи и бездарни ***/. Но сега заради тях пак ще си седим на 11% /по официални данни, по неофициални много по-висока/ с тенденция към увечеличаване...

57

Анонимен

преди 12 години

Как да не ти стане хубаво, да се наречеш българин. Бойко прави федероси на Меркел, тя пък му (ни) забива *** отзад. Ние си броим левчетата, на гърците им опрощават милиарди. Бива, радвам се, че съм случил на политици.

56

do 10

преди 12 години

Да вземеш да прочетеш малко история за да видиш как този Български " робски " народ не един път се е налагъл над гордите ти Гърчуля, и как Византия се е съобразявала с велика България както и много други държави.После като се по-образоваш ела да пишеш в форумите.

55

Ζο

преди 12 години

Хахахахаха! Мизерията пак за нас! Нека гърчулята плющят узо и папат агънца и рибка по 50евро килото у таверните и да плачат за мизерната мин заплата от 600 евро!!!!

54

Анонимен

преди 12 години

тук не става въпрос за това колко ще сме щастливи, ако фалира Гърция или не. Става въпрос, че ще им упростят 50% от дълга, т.е. ще им подарят няколко десетки милиарда. Това кой би го направил спрямо бедните европейски страни? Нали говорим за европейска солидарност? Онзи ден "всички бяха гърци". Защо един път всички не бъдат българи или румънци, или молдовци? Да знаете... не е добре това, което се прави за нас. Затова сме бедни, а не защото сме злобни.

53

Анонимен

преди 12 години

59 какво трябва да се срути за да разбереш примерно че ЕС е фалирал , начело с САЩ , ЕС се крепи от Германия единствено ,ще те питам нещо - Германия според тебе колко страни ще спасява , сега се почва - Португалия , Испания , Италия ........ и още нещо , няма как вече ЕС да е икономика номер едно в света разбираш ли , говорим вече за капитализъм , а той изяда вече каквото можа , няма на къде , говорим за системна криза а не само за финансова

52

Ужас

преди 12 години

Тук някой хорица не са ме разбрали! Аз не искам на гърците да им е зле! Искам справедливост! Който акто си го направи, така ще му е! Но не искам двойни стандарти! Не искам ние да сме "отличници" с най-ниската покупателна способност в ЕС, а гърците да са "зле" с доста по-висока покуп. способност от нас и след така наречените икономии! Това е двоен стандарт и пряка подигравка за нас от ЕС! ФАКТ! Или вие го виждате по-различно? Нека си говорим с факти!

51

asd

преди 12 години

Значи им опрощават 110 милиарда, за да им набутат 130 милиарда нови дългове. Така гърците са на -20 милиарда. Тия чиновници ни правят на балами. За какво влизане в релси говорим, гърците затъват все повече, фалита им е неизбежен. Просто забавят нещата за да избегнат срутване на ЕС толкова скоро, защото никой не е подготвен още за това. Нужен е тотален рестарт на финансовата система, дано този рестарт не се окаже 3-та световна война, предизвикана от машинациите на шепа спекуланти.

50

до 48

преди 12 години

Сега ще премат България в Шенген за да изплаща дълга на Гърция. Конграчулейшън. Това ще бъде голям успех за управляващите. --Бъркаш Шенген с еврозоната. Двете нямат нищо общо.Второ, не си мисли, че Германия изплаща дълга на Гърция. Точно обратното, Германия печели от сделката.

49

до 53

преди 12 години

ЕС го има единствено на листовете хартия , това е една прогнила система , срутена държаща се единствено от един пилон в средата наричащ се Германия ,--ЕС е най-голямата икономика в света. Еврото упешно избутва долара като световна валута.

48

Анонимен

преди 12 години

Като чета коментарите тука ми става ясно защо сме толкова бедни - защото сме злобни.Като фалира Гърция ние какво печелим ? Завръщането на 300 000 българи,работещи там,мизерия за хиляди български семейства,фалит на стотици фирми и т.н.Обаче ще сме доволни че на Йорго ще му е зле,без значение че ние сме в тинята.Май там си ни е по-добре...

47

до 39

преди 12 години

А бе ти ужас, на чуждото нещастие ли се радваш повече или на собственото си щастие. Смени си буутлоудъра!

46

Анонимен

преди 12 години

130 милиарда евро и отписване на 53,5% от гръцкия дълг>>>Тия гърците са за трепане направо!!!

45

скрап за милиарди

преди 12 години

Маляките вече официално са роби на Германия. Да им е честито :DЗа тези, които мислят, че маслинаджиите няма да върнат нищо - ох, малеееее, ако знаете какво ги чака... Че им опростят 50%, но ще върнат повече ;)--Нищо не са им опростили, защото с тези пари беше купена втора ръка военна техника, която беше за скрап, а политиците им прибраха милиарди комисионни за далаверите. Банките и те прибраха доста милиарди от продажбата на скрап. Сега уж отписват част от дълга.

44

133

преди 12 години

"Ще има задушаващ надзор" на изпълнението на поетите от Гърция ангажименти за реформи, пише в. "Елефтерос типос"." А дали ще им наложат валутен борд, както наложиха на нас. Или Гърция отново е специален случай. Изобщо за сетен случай се убеждавам, че нашите политици за нищо не стават и все някой друг им е виновен.

43

Анонимен

преди 12 години

44 не ми говори за преди 44 или там колко си години , говори това което е сега , което е правилно , СЕГА чуй ко ще ти кажа - ТИ когато строиш къща копуваш нови тухли нали , не взимаш от порутената барака до тебе потрошени ...... разбираш ли , ЕС го има единствено на листовете хартия , това е една прогнила система , срутена държаща се единствено от един пилон в средата наричащ се Германия , ко да ти обяснявам повече

42

до 42

преди 12 години

това е така 100% ако ни бяха оставили да си направиме република със всички възрожденци в управлението сега щеше да е друго..натрапиха ни ги тези *** от най-долните касти в Европа и най-вече сатанинската фамилия Сакс-Кобург-Готта..Затова на двореца Борис 3 на жълтите павета отгоре над вратата има отрязана Лъвска глава полазена от дракон или змей

41

до 49

преди 12 години

Маляките поне знаят какво ще плащат...А ние плащаме незнайно какво