48

чича ти

преди 12 години

Алоооу журналистчето, нито знаеш къде се е състоял мача, нито си го гледал.1. Залата се казва OLYMPIAHALLE и е в задния двор на BMW. 2. Ти, драги ми смехурко гледа ли мача та пишеш, че Кличко е смазал чисора?

47

Ласло

преди 12 години

Не можа да размаже /да го нокаутира,примерно в 10-11 рунд за да гледат зрителите повечко за парите си/ нахалния ***!Какъв англичанин е този маймуноид?***...кога белият ще се вземе в ръце и ще прочисти тази поразвалена вече европейска цивилизация!Да наплюе миризлив *** бял човек е престъпление, заслужаващо публични изтезания на черната *** до умъртвяване!

46

ГЕРБ

преди 12 години

Мачкаййййййй Гришо!!!

45

sofeto

преди 12 години

do51Това че английското мънки бе под вякаква критика ясно но и na Кличкото му свършиха акумолаторите последните три рунда и ако продължеше бутаницата още малко можеше да падне от самосебе си!!!

44

алкохолен турист

преди 12 години

кво да сравнявате Тайсън с Кличко!??първо тайсън е животно във всеки смисъл,а братята Кличко имат и образование и са в Германия като министри на спорта от много години;))нещо за ДОН КИНГ,НАЙС ,а ????

43

Анонимен

преди 12 години

Бой на ш*баните ингилизи...

42

kir

преди 12 години

На тоя английският циркаджия трябваше да му размаже сурата Виталий. Това няма такова неуважение към противик и към спорта като цяло...!

41

?

преди 12 години

до 50имаше много чисти удари от страна на Кличко :Dнегрото ходеше напред и се опитваше с хаотичен десен да направи нещо... е няма как да стане

40

sofeto

преди 12 години

Откакто двамата Кличковци навлезнаха в бокса настана пълна скука и 12 рунда ръчкане. Снощи нито едина запомняща се акция, дори и чисти удари нямаше!!!

39

f**ing negro

преди 12 години

Сега вече може да изтрият "great" от скапното си име britan .....

38

?

преди 12 години

до 4644 победи 40 КО кой има подобна статистика? никой с Луис спряха мача заради нараняванията другата му загуба е след контузия в рамото

37

Xaxaxa

преди 12 години

Ще ми се да видя *** от Банкя, известен още като Царя на картофите как ще излезе срещу Кличко. Тоя *** яко набляга на свинската мас и може да му се опре за 2 секунди.

36

d044

преди 12 години

Витали има 46 ма4а,от които има и 2загуби,едната от които много тежка от Ленъкс Люис,който тогава го размаза,Кли4ко беше целия в кръв,и имаше тежки аркади.

35

?

преди 12 години

43 победи 40 с КО кой има подобна статистика? Каква вина има Витали че доминира над противниците си?

34

?

преди 12 години

youtube/watch?v=_TLokwDXk-Mнаглия *** продължи и след мача...този е срам за бокса

33

bg

преди 12 години

Vsi4ki angli4ani sa naglosti

32

Патриот

преди 12 години

Tъпия *** му заби шамар като се теглиха ,Кличко се ядоса и му *** черния г*з на ринга!Типични негърски маймунджилъци !

31

до33

преди 12 години

Братко Майк Тайсън е най-великия,ако не беше влязъл в пандиза,щеше 10г да бъде господаря на ринга,но някои хора имаха интерес да бъде на топло,ами нормално след като ги довършваше противниците още в 1вия рунд,някои хора много пари загубиха от това.

30

до 35

преди 12 години

Е как няма да се заканва Пулев на Кличко като вижда че Виталий вече ще хваща бастуна. Муахахахаха...

29

4

преди 12 години

*** и мен ме вбеси с поведението си,но поне подходи доста открито срещу Кличко и за това стана хубав двубой.А днешните боксьори са нищо в сравнение с тези преди 20,30,40 години.Всеки който поне малко е запознат е наясно с това.