51

Трайчо

преди 12 години

Образованието е важно но по-важно е какви качества имаш Аз познавам един пожарникар и един учтел по физкултура. Пожарникаря се справя като физкултурник ,Но учителя обаче не може да гаси пожари

50

алоо,ревльовци

преди 12 години

Капитализма не предполага -----РАВЕНСТВО ,БРАТСТВО ,СВОБОДА -----има само ПАРИ И МАТЕРИАЛНИ ЦЕННОСТИ ,......РАЗБРАХТЕ ЛИ ,НАРОДА НЯМА ДУМАТА ,ПАРИТЕ ДВИЖАТ СВЕТА ,И ПАРИТЕ КУПУВАТ ВСИЧКО ,.....А КОЙ ГИ ИМА ?НЕ СМЕ НИЕ ....НАЛИ ? ПИТАЙТЕ ---ФИЛЧЕВ !

49

Спонги

преди 12 години

До 73. Да, знаем, че бият *** в Америка. Остава година до края на мандата на недоразумението ГЕРБ. Освен привържениците на БСП и ДПС, много още хора недоумяваме как тези неграмотници все още са на власт.

48

Анонимен

преди 12 години

Абе...той и доган не е хидроинженер,пък консултира за милиони....или това не е важно за Курумбашев.....ей,тези са неуморни в търсенето на теле под вола.В нашия град шефа на ,,напоителни системи'' беше протеже на ДПС.....и станаха наводненията,тогава защо не го питахте за дипломи и защо тези дипломи не си ги завря някъде,след като е допуснал половината окръг да се наводни.....

47

Спонги

преди 12 години

За съжаление има и други такива случаи в други области. Та кой умен, образован и интелигентен човек би тръгнал след Вожда им.

46

ДО 65

преди 12 години

Абе ***,.....от "ОБРАЗОВАНИТЕ ",видях ----20г.преход ,затова и бяха отсвирени от народа !

45

Анонимен

преди 12 години

Какви ти калинки - то цяла язовирна стена хвръкна - след нея и село Бисер хвъркна... Хвръкнаха тонове помия срещу кой ли не, само никой не показа или не каза кога е наредено източване на язовира от страна на напоителни системи - защото язовир се изпуска само с такава заповед иначе е незаконно!

44

а колкото.....

преди 12 години

...до Н.Нешева ,жената живее в КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА И СИ ДЪРЖИ НА ----РЕНОМЕТО ,НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ !

43

Анонимен

преди 12 години

Абе Миро, този Харизанов го защитаваш, все едно ти е любовница, да не си преминал от другия бряг?

42

Анонимен

преди 12 години

Ужас бе, това не е държава!!!

41

Анонимен

преди 12 години

И за какво е целия рев тогава срещу Доган, че не бил хидролог, ами то тези сегашните излиза, че са същите ментета!

40

wiktor

преди 12 години

С наближаването на изборите атаките на БСП ще стават все по-ожесточени и яростни.

39

Лалав, до 53

преди 12 години

точно така, къде къде е за предпочитане да не е важно какво знаеш и можеш, а кой знае за тебе ... както беше при социализма

38

:)))

преди 12 години

Миро Найденов- тез червени домати кой ги мама разклати - Харизанов ли?

37

Анонимен

преди 12 години

Прости хора управляват държавата затова сме на това дередже

36

ВЕРНО!

преди 12 години

При капитализЪма ,народа няма думата ,думата имат ----ФИРМИТЕ С ПАРИТЕ ,ЗАЕДНО С ОЛИГАРСИТЕ ------ТЕ КОМАНДВАТ ПАРАДА ,.......ПИТАЙТЕ ----ФИЛЧЕВ !

35

Анонимен

преди 12 години

кога ще летят курумбашки от парламента?

34

АЛОО,...

преди 12 години

Бг е КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА ,което предполага ---пари и материални ценности !Забравете за ---МОРАЛА , ПРАВИЛАТА И РАВЕНСТВОТО !НЕ Е ВАЖНО ,КОЛКО ПРИКАЗВАШ И КАКВО ЗНАЕШ ,А......КАКВО МО-ЖЕШ,отново припомням ,че така е при КАПИТАЛИЗМА -----А,МЕРСИ !

33

Виц

преди 12 години

Има един вечен виц:"Човек с висше образование - висшист, със средно - среднист, с начално началник..."Те това е!Какво се чудим на неграмотниците.Най-важното е, че е дошъл техния ред да крадат.Много е богата нашата нещастна България!

32

:)

преди 12 години

Миро пак се наака, ходи бързо при Боко да те избърше :)))