22

до 19

преди 12 години

Путин сериозно чака ЕС да спре да спасява Гърция та да я лапне, но едва ще е влизане в състава на ЕС, по-скоро само Евразийския съюз...

21

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ДО 18НИКОЙ НЕ МОЖЕ НАСИЛА ДА ТИ ДАДЕ КРЕДИТ.ГЪРЦИТЕ СА ПЪЛНИ *** И ВЪОБЩЕ НЕ МОГАТ ДА СХВАНАТ ,ЧЕ ЕС ПОМАГА НО НЕ И ДА ТЕ ИЗДЪРЖА.ТОВА Е В ОСНОВАТА НА ЕС.ИЗКАЗВАНИЯТА НА ВЕНИЗЕЛОС И ПАПУЛЯС СА БЕЗОТГОВОРНИ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ МЪРДАШ ПОВЕЧЕ ТИ ВЛИЗА.

20

Анонимен

преди 12 години

Много точно казано, отпускат им спасителни планове със нови и нови кредити и в същото време тия държави, които диктуват правилата си разширяват пазарите и не само ги разширяват ами и командват.

19

Karl Wolf Трети

преди 12 години

Ich bin Deutshe бизнесмен . Чакам в скоро време ГАСТАРБАЙТЕРИ от Гърция. Ше им спукам гьона!

18

ДИМИТРИС ВЕНИЗЕЛОС

преди 12 години

аз като грък искам няколко неща---да напуснем ЕС, да напуснем Шенген и Еврозоната, да напуснем НАТО...ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЗИА..ТАКА, СТЕ СМАЖЕМ ТУРЦИТЕ..ДА ДАДЕМ НА РОССИА ВСИЧКИ ВОЕЕНИ БАЗИ В ЕЛЛАДА--КРИТ-СУДА,СОЛУН,НА САМОТРАКИ ИДР.САМО РОССИА МОЖЕ ДА СПАСИ ЕЛЛАДА!!!

17

VDCH до 8

преди 12 години

Проблемът е, че Германия дава кредити, за да й купуват стоките. При предишната криза мой шеф е бил там и ми разправя как инженерите стоели без работа. Така, че от ставащото губят всички.

16

до 12

преди 12 години

Нищо лошо няма гърците да излязат от еврозоната даже ще е дбре ако още 2-3 държави катоИспания, Италия и Ирландия ги последват.

15

до 12

преди 12 години

Съгласен съм, че обществото е проявило късоглество при това повече от съмнително обогатяване, но част от вината трябва да поемат и факторите във Брюксел, Берлин, Париж и пр., които са знаели, че тези бюджетни аномалии съществуват и са взимали участие в прикриването им заради хубавата статистика ("Вижте как хубаво се живее дори в периферията на Европа") и заради лично облагодетелстване.

14

сократ

преди 12 години

Браво Анонимен.Две държави са се опитвали да окупират и диктуват в цяла Европа.Това са Франция и Германия и фюрер-комуниста Меркел упорито следва завета на фюрера Хитлер.Тя си присвоява правото да определя как да живееш, т.е. всички държави да бъдат обявени за концлагери и концлагеристите просто да съществуват докато могат да издържат с коричката хляб,която фюрер Меркел и отпуска.Май Путин трябва да тегли една пу-ка майна на всички главозамаяни фюрери.

13

БЪЛГАРИН

преди 12 години

МИСЛЯ,БЕ ГЕРМАНИЯ ВЕЧЕ НАПРАВИ ДОСТАТЪЧНО ЗА ГЪРЦИЯ.АМИ ТЯ СИ Е ФАЛИРАЛА ОТ ДВЕ ГОДИНИ.ГЪРЦИЯ СЕ КРЕПИ НА ПОДКРЕПАТА НА ГЕРМАНИЯ. ТОВА ИЗКАЗВАНЕ ТА ПАПУЛЯС Е ИДИОТСКО. КАКВИ СА ТИЯ ГЕРМАНЦИ, ХОЛАНДЦИ И ФИНЛАНДЦИ. ДА МЪЛЧАТ И ДА ПЛАЩАТ ЩОТО НИЕ ПРЕДИ 2500 Г. БИХМЕ ПЕРСИТЕ.НИКОЙ НЕ ИМ ОТРИЧА ИСТОРИЯТА. НО УЗОТО И СИРТАКИТО ВЕЧЕ Е С ПАРИ .

12

Марсолчо

преди 12 години

Който плаща той поръчва музиката! Хич да не се сърдят на Меркела щот кога германците бачкаха и правиха пари наште гърчоля само "сиртаки, сувлаки , узаки" сега е време за плащане на сметката!

11

до ...

преди 12 години

До тези които са за Гърците: колкото и да се мятат като риба на сухо гърците си дават сметка, че ако излязат от "тъпата" Еврозона и от "тъпият" ЕС ще стане много лошо за тях. Който е ял пил и се веселил е редно да си плати сметката. Да може да са някои политици (макар че в случая се съмнявам), но трябва да се плати. И колкот и да ги защитавате не може когато икономиката не работи да се вземат големи пари. Не може да има пенсионер с пенсия 2000 евро на 50 години - поне не в тази държава ...

10

Анонимен

преди 12 години

Най-смешното е, че всички се правят на ударени. Тези гръцки заеми и мерки по деиндустриализация са правени не без знанението и одобрението на божи кравичките от германските банки и управляващи. Така и вълкът сит, и агнето цяло - в Германия прибират космически комисионни, гръцките политически династии плуват в пари, на народа се обещават всякакви плащания паралелно със закриването на производства, за да се смекчи недоволството ("туризъм и земеделие са ни предостатъчни", това да ви е познато?).

9

Анонимен

преди 12 години

Прав е човека - какви са тея ***, че да решават, как да се управлява една държава?Че имат проблеми е ясно, но имат и национално достойнство, а германците винаги са правели най-големите поразии в света!

8

Lilia

преди 12 години

Ako sym na mqstoto na gyrcite, direktno izlizam ot typata evrozona sled podobna prostotiq i opit za unijenie. vsqko neshto ima granici.

7

КОСТАС ЛЕФТЕРИС

преди 12 години

Каролос--иде от Карл=немско име..Кароле засто,маика ти тее кръстила с немско име???

6

Анонимен

преди 12 години

много нахални почнаха да стават тия шваби... ама бързо забравиха че не платиха нито 1 марка репарации от втората световна... даже им дадоха американски милиарди!

5

longur

преди 12 години

Ами ако Меркел каже какви са тия Папуляс и т.н.какво ще правите г-н Президент.

4

Анонимен

преди 12 години

Ехх ако ще пращат германски гаулайтери в Гърция, дано пратят и за нас, че да се оттървем веднъж завинаги от червената чума. Той един австрийски германец си знаеше как. :)

3

Анонимен

преди 12 години

"Кои са тези холандци и финландци?...............а вие кои сте бе....измамниците на Европа. Няма цяла Европа да работи вместо вас