112

учуден

преди 12 години

СнаЪта на шумкарите изпълзя от шумата...да не би да се задават избори?

111

haha

преди 12 години

не може г-жа Куневас подли социалистокомунисти не може по друг начиносвен това вас още не моем ви бием по подлости много сте напред с матряла

110

Българин

преди 12 години

Бреххх,Другарко Кунева,аман от натрапници за власт.Прехвърляте се от една партия в друга , типично за едно комунистическо семейство ,като вашето. Ама по спокойно,недейте така нагло да се държите.Сякаш досега не сте се занимавали с политика и не бяхте в две парвителства БСП-ДПС-НДСВ и НДСВ-ДПС,ключова фигура.А не бяхте ли и евродепутат и еврокомисар?Цинично е да се държите сякаш сега влизате в политиката.А такива като вас ,доста-Доган,Пъраванов,Костов,Станишев и други такива омръзнали другари.

109

Георги Стоянов

преди 12 години

Сигурен съм, че ще направиш партия, сигурен съм, че ще има балъци, които ще гласуват за теб, сигурен съм, че на балотажа, ще се коалираш с ДПС и с останалите представители на свинята майка БКП - все пак това са хората, които са те хранили цял живот. За всички е ясно, че си проект на Първанов /ДС/ и че целта на твоето политическо експониране е да откъснеш парче от бъдещия вот и да го поднесеш в краката на своите създатели.

108

Анонимен

преди 12 години

ББ е потомствен подлец

107

анонимен

преди 12 години

Доста е точна в преценката си.Явно това е правителствена политика.Първо обвиняват еколозите , че са получили пари от Русия за да протестират срещу проучването за шистов газ.След това Булгаргаз вдига цената на газтаИ накрая- няма вече мораториум!!!!Икои са глупаците-ние народът.

106

Анонимен

преди 12 години

Кой беше тоя *** кунева ?!

105

Анонимен

преди 12 години

Не, не може!

104

муню

преди 12 години

до 111проблемът е че нищо не правят за мен(нас)прочети какво съм написал ако трябва повече от веднъж,помисли кой ни ръководи държавичката последните 20-25 год. и се опитай да си отовориш сам на въпроса ако си средностатистическо човече в тази страна,какво са ти направили ченгетата?

103

Анонимен

преди 12 години

Г-жо Кунева, може ли без вашето смрадливо присъствие в политиката? С натворените от Вас дела, вие ухаете по ужасно и от загнила аншоа, но това не ви спира да се наредите пред народната софра и лакомо да отваряте уста за още власт. По коментарите личи, че Народът надушва от далеч гнусните Ви намерения и издига явно негативен вот за Вас. Вслушайте се! Запазете малкото Ви останало достойнство на бивш еврокомисар!

102

456

преди 12 години

Меглена Кунева - Честната Станка от горната махала - познавате ли я ??? :)))))

101

муню

преди 12 години

ами вземи ги отвори тия очи ,пък може и да видиш нещо а?

100

бай

преди 12 години

снахата на ЦК БКП - да мълчи

99

от кунева

преди 12 години

ТАЯ ОВЦА ПАК СЕ ВЗИМА НА СЕРИОЗНО !!!!!!!!!!!!!!!!

98

Анонимен

преди 12 години

109,***,какво ти направиха ченгетата,че аз такива не съм видял от месеци,

97

До 109

преди 12 години

Аааа, не така. Гробаджиите казаха, че сме отличници, че ни хвалят в Европата. Колко добре живеем от как те са на власт и подобни простотии.

96

муню

преди 12 години

абе кво ни занимиват (отвличат вниманието) пак с кво казал тоя и оня,горивото гони 3 лв за литър,парно вода и ток скачат до небето....незнам как ще си платя сметките вече (уж съм с що годе сносна заплата за стандартите ни).....писна ми от ченгета и крадци на наш гръб

95

3-ти и 4-ти

преди 12 години

От БОЙКО чувам ИСТИНАТА (на уличен език) А не всяка 2-ра дума ,,УСПЕШНАТА ЕВРОИНТЕГРАЦИЯ'') (ЙЕС)..Явно не помниш месец преди ТРОЙНАТА ЛАМЯ да сдаде власта ,,УСПЕШНО си РАЗПРЕДЕЛИ 1 МИЛИАРД ,,ИЗЛИШЪК''????

94

Анонимен

преди 12 години

не може, г-жо Кунева, той е бивша мутра, няма как да го може това... при тях нямат смисъл мораланите понятия, не ги разбират

93

Анонимен

преди 12 години

99, да си спомним: Б.Борисов - пазвантин на Тато, явен комунист, неотрекъл се от партията. Човек, който покровителства мошенници и е покровителстван от такива. Човек, на който всеки друг му е виновен! Циркаджия с голяма публика от ОВЦЕ!