16

Анонимен

преди 12 години

Не се учудвам на нищо вече.В Пловдив гербажиите гласуваха 270 000 лева за ремонт на 2 обществени тоалетни!Позор!

15

от шопо

преди 12 години

А се подиграваме на гърците те биле крадливи. Боко губиш доверито народа.

14

Анонимен

преди 12 години

По нейните изчисления средно месечно на един служител са изплатени по 126,68 лв.....Или за година....1520.16 лв. Абе мамка ви и крадливи гербери...*** ненаситна... А обикновените хора не са си получили полагаемите им се и заработени заплати...Докога ще се чувствуват недосегаеми.......И сега какво...БАМ... нали...Поне изоках...

13

Анонимен

преди 12 години

А какво стана с шефката на Агенция по вписванията с над 70 000 лв. бонуси за миналата година, не чувам да е уволнена нещо, да ви таковам новия морал!

12

Анонимен

преди 12 години

нали нямаше да има бонуси?ама май само на думички...как не го срам този дянков да говори неистини?

11

Анонимен

преди 12 години

"Синият депутат бе категоричен, че и даването на помощи от субсидиите на политическите партии противоречи на закона" - ако не сте схванали, става дума за дадените помощи на пострадалите от наводненията. Та на този "политик" бих му казал само едно:Може да противоречи на ши`ания ви закон, но не противоречи на човешкия морал. ***!

10

Българин

преди 12 години

БРАВО НА СДС!

9

Анонимен

преди 12 години

Горките - живи да ги ожалиш!!! Как ли са се измъчили докато са ги усвоявали тези "абсолютно забранени" от Дянков ДМС-та... С пот на челото и на цената на мазоли по задниците си са ги изкарали, горките ни отрудени чиновнички, а ние така и не се научихме да проявяваме разбиране... С жив интерес, чакам "обяснението" на вицепремиера, че всичко е законно и това не са ДМС, а бонуси за прекрасно свършена работа, които виждате ли, ние мързеливите нямаме основание да искаме и получаваме, защото сме ***!

8

мак

преди 12 години

Извода е, че навсякъде раздават бонуси и всичко е законно и морално. За обикновения човек - затягане на колани, растящи цени и други "екстри", а за велики работливи чиновници - огромни бонуси. Няма криза, да знаете.

7

Къде?

преди 12 години

Щом СДС знаят за това, защо властта и Бойчо Велики не знаят? Или знаят, ама не им пука !Къде отиде новия морал?

6

qwerty

преди 12 години

Скапаняци и нещастници. За това ли си плащам осигуровките? Вместо да съдят за една цигара, да се захванат с истинските престъпления.

5

А

преди 12 години

Някои тарикати добре са се облажили с нашите парички.

4

мими

преди 12 години

В тази държава едно нещо няма което да е наред, срамота

3

Анонимен

преди 12 години

ето къде отиват паричките на народеца,а после оня богоизбрания все реве че няма пари

2

Ам ам

преди 12 години

Kрадливите чиновници - те са чумата за България, а за съжаление са с абсолютно мнозинство.

1

гацо

преди 12 години

вече всичко е скандално в тази държава.а шефката на НЗОК много искам да ме глоби точно по нейната методика.много ще й харесат последствията.