326

гра

преди 12 години

до 436 ТОТО, има джъстин бийбър, споко ;)

325

до Днес.БГ

преди 12 години

Ако беше починала някоя чалгарка, щеше да го сложите ТОП НОВИНА! А когато е починала една от най-добрите изпълнителки на 20ти век, слагате новината в ЛЮБОПИТНИ НОВИНИ?!?! Не разбирам...

324

dancho82

преди 12 години

r.i.p,r.i.p-gluposti!!Drogata ne pro6atava nikumu,a vie ako be6e se gatnal nqkoi neizvesten narkoman,nadali 6tqhte da pi6ete kakav bil drugi gluposti!!Moje bi 6tqhte da pi6ete-edin *** po-malko!!

323

???

преди 12 години

Макар и да не съм фен на Уитни, бях шокиран от тази новина ! Прекалено рано си отиде от този свят. R.I.P

322

Анонимен

преди 12 години

Сега, в знак на траур, ще си спра парното за един ден.

321

Ruja

преди 12 години

Странно нещо е животът! С Уитни Хюстън са свързани едни от най-значимите мигове в живота ми. С нейната песен - "Винаги ще те обичам" от филма "Бодигард" поздравих съпруга си, когато навърши 50 - си годишнина. Със същата песен , няма и две гдини след това, го изпратих, когато си отиде от този свят... Уитни, ти направи това, за което бе живяла тук - много красота и изящество в музиката! Почивай в мир и вечна ти памет! Ще продължа да слушам твоята музика!

320

Harmony

преди 12 години

Защо не сте прикачили нейна песен към скръбната вест,излезте от тази София де,отидете до Париж.Лека й пръст :(

319

РРР

преди 12 години

До #429 Ние това колко български стихотворения знаем и помним остави... Само да те светна, че песните на Преслава, Ивана, Петкана и Цоцана не са стихотворения, ако че ги знаеш наизуст.

318

Мира

преди 12 години

До 423-Ти може да продуцираш ония от околовръстното,аз с такива като тебе не се занимавам.*** неграмотен!Гледай си на спокойствие порноклипчетата на чалгаджийските звезди и си живей мизерния животец!

317

срамзабългария

преди 12 години

Амън от неграмотни! Вървете си слушайте Десислава в селската кръчма (докато все още не е преграхнала като Камелия) и не коментирайте нищо за Уитни Хюстън. Славата и техниката на пеене им са на светлинни години разстояние. Има ли певица от поп жанра, която да не се е учила да пее от Уитни Хюстън? Няма! Включително и Десислава. Стелияна - "Гласът на България" спечели благодарение на нейна песен. Поклон, Уитни!

316

TOTO

преди 12 години

Няма Майкъл Джексън вече,няма Уутни,няма Рей Чарлз,нама го и Фреди Меркюри,къде са Рони Джеймс Дио,Гери Мур,Майкъл Хътчинс и Кърт Кобейн?!?!?Какво става на този свят подяволите?!?!?!? :(((((((

315

Анонимен

преди 12 години

Бог да я прости! Най-великият женски глас в периода, когато се правеше музика! Вече няма такива изпълнители!

314

Мила

преди 12 години

Уитни беше Велика. Красив глас и много работа. Пее от малка и работи. Бившият и съпруг я срина, защото го обичаше и вярваше много.Всяка огромна любов изгаря човека, които я изпитва. И го използват Независимо кой и къде е и защо. И у нас има много хора, които изпадат в отчаяние след като са излъгани в любовта. И тогава започва едно самоунищожение. Жалко,че остави и дъщеря си сама с този *** мъжа си. Когато изпитваш само болка е така.Парите имат значение само за храна и подслон.

313

до 430

преди 12 години

430 е прав - като не издава вече албуми и не могат да печелят от нея, каго я загробят и ще вдигнат продажбите от стари песни

312

Анонимен

преди 12 години

да се кланям пред живота на тази жена........ абе,някои са съвсем издухани... мислете, като пишете

311

Браво 398

преди 12 години

Какви жалки хора сме само ...Чета и не вярвам на очите си,колко сме долни и прости ...Нелечимо е ,грозно е , жалко е ... Срам ме от вас , жалки човечета! Бог да Ви прости! Поклон пред огромния талант и живот на тази велика жена!

310

Анонимен

преди 12 години

Мир на праха й! Не мога да повярвам колко злоба се излива в този форум по нейн адрес. Наркотици вземала - всички известни и талантливи хора си отиват от някакъв порок! Малцина издържат на славата, жълтата преса и непрестанния тормоз от папараци и следенето! Сигурно и вие не бихте го издържали, ама само серете и плюете понеже само това можете. Отчайвам се с всеки ден какви *** остават в държавата ни - живейте си жалкия си живот и злобейте, когато вие умрете никой няма да реве за вас.

309

Анкета

преди 12 години

Whitney Houston - I Learned From The BestВижте клипа и текста на песента и споделете не ви ли харесва?vbox7/play:a99e816e

308

21

преди 12 години

Невероятен глас, ще се помни винаги!!! Почивай в мир!!

307

409

преди 12 години

ми що плюете по ББ, той също е успял. измерението да си успял е да си известен и с банкова сметка с 6 нули. и това те онеправдава за всичко - дали се друсаш, дали трепеш хора по пътищата с луксозия си джип, дали пренасяш наркотици - няма значение - ние ще викаме колко си велик!!!!